Ja došla vidjeti kako je prošao sastav Peterlin juniora, kad ono babinjak... mogle ste bar reći o kome se radi.
:cekam:
Printable View
Ja došla vidjeti kako je prošao sastav Peterlin juniora, kad ono babinjak... mogle ste bar reći o kome se radi.
:cekam:
Pitala sina - kaže da će biti najranije u petak. Oni imaju dugačke rokove za predaju tih sastavaka, a on uvijek preda među prvima pa mi se čini da dugo čeka rezultate. Ovo sad MENE zanima kako će proći, njega to puno manje dira... Fućka se njemu, tj. cijeloj toj generaciji za ravnopravnost spolova. Treba pričekati još par godina da im to postane bitno u vlastitim odraslim životima, ne samo u maminoj i tatinoj kući...
Kajgod, što bi rekao Bandić :mrgreen: Možda je ona bolja majka svojoj djeci nego što ćemo ja i ti ikada biti svojoj.
Ne sviđa mi se takvo prosuđivanje i osuđivanje, pogotovo ne kad je osnovano na novinskom traču. Da je zabavno čitati, jeste. I ja pratim žutilo na redovnoj bazi. Ali ovakvi komentari su mi, bez uvrede :nope:
Peterlin danas nas izvijesti što je profa rekla?!
eh, ovo za poznate i slavne, meni to degutantno
mislim, što ne puste ljude da žive svoj život kako god
što mi uopće imamo znati takve stvari?
može meni to biti uvrnuto ali ko sam to ja da bi ih moj stav zanimao
i obratno...
što se tiče same teme, ne razmišljam o tome kako i što
kad do toga dođe, moraš pustiti i svi se moraju prilagoditi
kad sam rađala drugo dijete, moja starija je uživala s tatom solo
granice su bile malo rastegnute, hehehe
nisam napravila frku iako sam imala poriv :mrgreen:
jer nije moj način jedini ispravan i bok
Seni moj komentar je bio namjenjen meni dragoj S200 da se ne brine zbog svoje odvojenosti jer ima i puno " zescih " slucajeva.
Nije mi namjera bila nikakvo osudjivanhe eto ih tamo al ne moze me nitko uvjerit da bez obzira na ovakvo pisanje ikome od vas palo napamet ostaviti tako malo novorodjence na 2-3 dana.
Nema sanse koliko god se sve odvijalo pod krinkom ne mihesajmo se u tudje zivote.
Valjda imam pravo imat svoje misljenje o ostavljanju tako male bebe radi shoppinga (ne o tim ljudima nego o samom cinu).
A profesionalnost nasih novinara je ionako na tako niskim granama da je bespredmetno to prodiskutirat, tu se valjda svi slazemo.
Sorry na tipfelerima pisem s moba.
Sirius ha ha
lili, razumijem ja tvoje misljenje. i jasno mi je ti sad nisi isla na doticne drvljem i kamenjem. ja to vise onako "predostrozno" :mrgreen:. dugo sam na forumu i sjecam se raznih ne bas ljepih tracanja poznatih osoba. na srecu moderatori su to uvijek sjekli.
rehab je to po meni lijepo sazela:
Možda je ona bolja majka svojoj djeci nego što ćemo ja i ti ikada biti svojoj.
Ne sviđa mi se takvo prosuđivanje i osuđivanje, pogotovo ne kad je osnovano na novinskom traču. Da je zabavno čitati, jeste. I ja pratim žutilo na redovnoj bazi. Ali ovakvi komentari su mi, bez uvrede :nope:
pratiti traceve, zutilo, sto ve,c je jedna stvar. misliti o postupcima tih poznatih sto god zelis, je takoder jedna stvar. no to komentirati javno na forumu, blogu (dakle ne na kavi s tvojim prijateljicama) je pak jedna sasvim druga stvar. koja mi ne sjeda.
mozda neki ne osjecaju tu suptilnu razliku.
ja je osjecam.
a uz to, uopce nije bitno da li bi ja to napravila ili ne bi. uopce nije bitno.
ona koja to napravi, nije ucinila nista nelegalno. (niti mi uopce znamo, kako je to izgledalo)
i njezina je stvar kako ce svoje roditeljstvo zivjeti i organizirati.
Potpis! Ma u koju svrhu "tješenja dano". A ovo... jeste li ikad ostavili dijete (ne znam o kojoj se dobi radi), ja mogu iz svojih cipela reći - nadam se da jeste :) (više sam đir kakvo je to pitanje). Ali, to tu sve muke mlađih mama, valjda.
A propos ravnopravnosti spolova, nemam pojma kako je, ali ne bih se oslanjala na sinove... koliko je njima to važno. Možda je ženskom dijelu važnije. Ali, kod sinova, tu mi se čini da je fakat važno kakav uzor vide u roditeljskom domu - ne u smislu riječi, nego jesu li angažirani u brigu o kućanstvu (ne "pomaganje", of kors), a pogotovo kakav je role model tata - kako se on ponaša.
neću više o njima da ne ljutim seni :mrgreen: , samo još ovo - malo mi neugodno ali ja, pročitavši taj trač, od činjenice s kim je išla u šoping, apsolutno i uopće nisam ni registrirala da je ona dijete ostavila dva il kolko već dana nakon poroda. to mi tek lili ovdje osvijestila lol
Ništ posebno... dobio je plusić. Ispalo je da je ravnopravnost spolova jedna od tema za građanski odgoj, pa će je obrađivati još i na satu razrednika (to nije isti profesor). A na satu biologije će to pretresati tek kad svi predaju i kad budu imali lufta.
Meni je bitno samo to da sam djetetu skrenula pogled u odgovarajućem smjeru, bez neke posebne drame. Uostalom, oni žive tu ravnopravnost spolova svakodnevno (i nisam uopće sigurna da znaju za drugo - zato to moj sin i nije doživio kao temu za referat), pa je samo trebalo opisati kako to izgleda.
Još o vlastitom ponašanju i ravnopravnosti spolova: Neki dan sam se uhvatila kako pred djecom (bili sa mnom u autu) kao i obično komentiram drugu vozačicu: "PA KUD IDEŠ ŽENSKA GLAVO BEZ ŽMIGAVCA..."
Moja djeca su se naslušala ovakvih primjedbi preko granice dobrog ukusa. Ne samo kad su ženske glave i plavuše u pitanju. Baš se pitam da li je gore psovati pred klincima ili ovako rasprostirati muški šovinizam iz ženskih cipela... A nije mi prvi put. Volan je moje mjesto za zločeste izjave, ponekad i ovako obojene. Nisu uvijek žene na tapeti - nego tko naleti...Samo čekam da mi sin opet kaže da glupost nema spolna obilježja (takve izjave daje moje mlađe dijete - ima on oko za takve stvari i kroz njegove izjave vidim sebe u ne baš krasnom svjetlu). Morat ću jako jaaako pripaziti na jezik. Ufff...
ajd baš mi drago cvijeto da te osvijestih :lol:, da nakon 20 dana ostaviti nedonošće na 2-3 dana radi shoppinga u Italiji, ludilo!!!! :roll:
briga me što netko to smatra tračem ili ne, ja sam govorila o činu, nisam uopće imenovala ljude, nit mi je to bitno.
Poruka je bila za S2000 i njenu zadnju temu o kojoj smo pričale ovih dana i bodrile je a ne o tome tko je bolja ili lošija majka, Jesus fakat sve možete izvrnut :roll:
al dobro i to je umijeće :mrgreen:, ajd bokec.
brate mili daj bar pročitajte bar 20-ak postova prije da vidite koja je tema bila, eto ga na sad i ina33 razumije i još napiše ne znam o kojoj dobi se radi a beba stara 20 dana. :-)
Dakle za one koje ne čitaju da rezimiram, S2000 je mučilo kako će ostavit na mislim 3 dana dijete malo starije od godine dana s mužem doma i starijim djetetom, grizla ju je savjest a mora ići na služb.put. Za utjehu joj dajem primjer gdje se dijete prvi put odvaja od mame 20 dana nakon rođenja (radi neobaveznog shoppinga u Italiji, njen služb. put je obvezan a ni dijete više nije "novorođenče").
Dakle ništa više od neke vrste "utjehe" S2000,al razviste brate cijelu teoriju, posebno seni. Ja se nadam S2000 da je put dobro prošao i da se mužić snašao sam s dječicom.
mene najviše brine taj namaz od lješnjaka.
zašto je to kupila?
Ona je izjavila nakon poroda da je prvi put plakala u zivotu radi novinskih natpisa (kako je Goran bio na porodu, Vlaho se onesvijestio, svi skupa zive...) jer je sve apsolutna laz i izmisljotina.
Mogu misliti koliko su povrijedjeni time u trenucima koji su im trebali biti najljepsi u zivotu - kada je rodjena njihova kcer.
Zato ja osobno ne bih sudjelovala u toj novinarskoj prljavstini i zgrazala se i nasladjivala.
Možda su i te suze laž i izmišljotina.
Ne vidim problem.
Oni su javne osobe i ako nekog zanima, a očito zanima, što kupuju i gdje, a pogotovo vrlo neobično ponašanje unutar obitelji, ne vidim razloga zašto novine ne bi o tome pisale, a ljudi čitali.
Onaj koga to zanima taj i kupuje novine, a novine od toga žive.
A dotična gopođa je trebala ranije misliti o svojim postupcima ako ju već mišljenja anonimaca tako jako pogađaju.
Mada ja mislim da je njoj ipak frizura važnija.
Jednostavno, zar ne?
ima puno bogatijih od nje koji žive povučeno i ne povlače se po storiju i gloriji i ne iznose svoju intimu najužem krugu od 100 000 čitatelja.
tako da sama pala, sama se ubila. kao i svi koji se slikaju a poslije plaču jer ih se slika kad oni to ne žele
istina maria, ne može se u takvoj poziciji selektirati kad želiš da te slika a kad to tebi ne odgovara
kad si jednom unutra to je tako i ipak ih većina samovoljno iznosi svoj osobni život na uvid svekolikom pučanstvu
ali meni je opet uza sve to neprihvatljivo ganjanje nečije djece, obitelji...
i moguće itekako da je to iskonstruirana priča koja nema veze s istinom
ali prodaje novine, donosi profit
i nije mi svejedno jasno što bi to mene zanimalo?!
ne vidim tu materijala koji bi me trebao ispuniti, nahraniti, razonoditi, opustiti
ali to sam ja
neko drugi ima prava biti on, sve je legitimno
samo govorim da je meni osobno bezveze
Nije riječ o slikama, nego o priči koja je toliko glupa da gluplja ne može biti - bivši i sadašnji u rađaoni, sadašnji (koji u priči treba ispasti naivna, mlađahna lutkica) pada u nesvijest, pa bebu prvi u rukama drži bivši. Itd, itd. Ja mislim da to prelazi granicu dobrog ukusa kada je riječ i o javnim osobama, a kamoli ne o, npr., susjedima. Tko zna, možda i na ovim slikama, tata Vlaho ustvari drži bebu u blizini dok je ona otišla do dućana - neš ti teškog grijeha. Onda sam i ja griješila jer su mi mama ili MM vozili bebu u kolicima ispred dućana dok bih ja ušla unutra jer nisam htjela da bebi smetaju gužva, vrućina i umjetno svjetlo.
I eto, gospođu sam jako često viđala sa njezinom majkom i djecom u šetnji po Jarunu. Možda je to ipak znak da ima koje zrno majčinskog srca u njoj?
Lili, no hard feelings. Vidim da si mi podebljala ime.... :scared:::
Cvijeta, to ti je zato, jer ti djeca više nisu bebe.
A što se tiče općenitog.... Pa ja mislim da to da li je netko javna, polujavna ili nejavna ličnost je jedna stvar. Koja naravno sa sobom povlači i određene konzekvence. I uobičajno nosi i poveći interes javnosti sa sobom.
No to kako se mi ponašamo proizlazi ili bi trebalo proizlaziti iz našeg sustava vrijednosti koji nas vodi u životu, iz naših odluka što je primjereno, a što ne. Koje su ili bi trebale biti ponešto trajnijeg karaktera, pa se ne okreću kako vjetar puše.
Eto danas budeš proglašen ili te proglase javnom ličnošću.
Jučer senator McCarthy proglasi lov na vještice, a prekjučer neki čovo s brčičima proglasi cigane, židove i ine "nečistom" krvlju.
Al eto bijaše dovoljno onih koji niti su denuncirali, ni slali u logore, ni upadali u stanove, ni razbijali izloge u kristalnoj noći. A mogli su, zar ne? sve je to bilo po zakonu.
Ali nisu htjeli. Jer nije ljudski.
Seni, zaista bolje od ovoga ne bih mogla napisati :heart:
Ode tema u neke posve druge vode i smjerove....a frigaj ga.
A da se vratimo na temu odvojenosti od djeteta....
Ja tu obitelj znam bolje nego bi itko ovdje to mogao pomisliti, ali za ovu priču s poroda sam saznala ovdje, interesantno, zar ne?
Neću nikoga citirati, ni etiketirati, a ponajmanje vrijeđati jer se "stara garda" tako ne razgovara, niti ponaša, ali mislim da je potpuno jasno tko je zločest, a tko ne.
Eh da seni sve 5, al radi predostroznosti mi preizvrtala rijeci i gle sad teme...:-)
MENI i dalje nije normalno ostavit nedonosce starosti 20 dana cijeli vikend radi vikend shoppinga u Italiji da bih obnovila garderobu. Govorim o cinu, ne o konkretnim osobama (to sam i naglasila par puta).
Evo mene da vratim temu u ne-trac partiju :)
Ja se vratila, sve bilo ok. Muz i djeca u komadu :) super su se snalazili, uz par sitnih kikseva, pomjesanih ruksaka...nista bitno... stariji nije bas htio jesti pa mm kaze da mu je taj dio bio najtezi.
Kako sam kuci stigla u 23h dok su djeca spavala, malena me skuzila tek u zoru. I razbudila se naravno....meni nije bilo zao jer smo se grlile dugo...
A stariji je ujutro bio veseo sto sam se vratila, njemu stvarno nije bilo tesko bez mene. Cak smo se razumno i culi telefonom i fino popricali (za razliku od onog kad je imao 2-3god, tad je plakao ako bi se culi).
ja ne želim da opet tema skrene ali moram reći seni da sam oduševljena načinom na koji uobliči ono bitno :klap:
S2000 eto, jednom svi moramo nekamo otići i pustiti ih
i obično ipak svi budu u komadu kad se vratimo :lol:
ja sam znala ponekad malo ostati zatečena, kao kako to sve funkcionira i bez mene....
a što ne bi?
kod mene ja baš često obrnuto. odem i ne funcionira i ja opet probam i opet ne valja... kad ću prestat pokušavat?