bitno da je dobro prošlo, misli lako odlutaju kad si pod stresom :ghug: možda da pokušaš naći neku zanimaciju koja bi te malo zaokupila i skrenula misli s bebe? neki hobi ili neki sport, pa par dana tjedno da se zabaviš tako nečim?
Printable View
Nivesa ma nema ti to veze s iskustvom.. to ti je prije do briga. Ja vozim već 8 god pa osjetim da odlutam za upravljaćem..pogotovo nakon gubitka malene. Prvi mj.uopće nisam sjedala za volan jer mi je koncentracija bila 0 bodova jednom prošlo kroz crveno..Nisam se mogla sjetit s kim sam prije 5min razgovarala na mob.
Ma žas..
Sve je to normalno i na našu sreću dobro je dok nije s nekim posljedicama. Ja sam se tek prošli mj. odvažila i ponovo sjela za volan jer moram nastaviti sa životom. Na kompu imate čak dobre vježbe za koncentraciju. Meni su stvarno pomogle da se vratim u normalu.
Mozda neka knjiga?
Naravno ne za volanom nego onak dok nis ne radis da ne lutaju misli. Da su usredotocene. Neki triler? ("djevojka u vlaku" mislim da se tak zove)
Ives sretno s FM!
Jagodica - mozes vaditi ako želiš betu ovak ali ne bez uputnice, a mozes i privatno, cca 150kn sam ja platila, nalazi kroz 2 sata.
A nebum ja njima to platila! Ma jooooj ak za dva tjedna pisnem plusek za te novce budem kupila sve testove kaj postoje!
Nisam si pis-posudicu kupila jos! Moram i to rijesiti.
Da se ne posoram po prstima pak...
pis posuda?
kaj je to
ja uvijek u plasticnu casicu pisam
:lol:
ja sam trebala sutra raditi test, ali mislim da necu...nema mi dragoga, ne zelim biti sama u tom trenutku
bez obzira na rezultat
Vjerujem u bolje sutra - ja da sam trudna voljela bi biti solo kada saznam, a onda bi dragoga nekako iznenadila :) nekako fora bi mu to rekla :)
Hej, curke.
Došla s posla, pa da se malo javim...
Danas mi je dan koma. Iskočio mi je oooogoooman limfni čvor ispod pazduha, i još sam primjetila neki smećkasti isjedak (ne iz čvora :) ). I sad me malo frka. Valjda nije niš. Čekat ću M, pa ću se javiti ginici za pregled.
vjerujem u bolje sutra, neće plus nigdje pobjeći, ali kad taj tvoj dragi dolazi? :nestrpljiva:
Pa, piš posuda je već stvar prestiža :) Ja imam jednu malu keramičku vazicu za te namjene :D
nivesa, meni su dosta pomogle meditacije, iako već neko vrijeme ih ne prakticiram, a trebala bih. Vidim da mi fale, ali jednostavno nisam u tom modu.
MonaLi, susjedo :alexis:
Cure, jel puši koja od vas? Ja nikako prestati...
tanita...dolazi u nedjelju ujutro
ja ne pusim, nikada nisam ni probala
tako da na tom polju ne mogu pomoci
ali zato sam ovisnik o slatkome
:uteg:
I ja meditiram... Jaooo prije sam stalno i to mi je bio najbolji period života :) sad planiram jogu upisati... Moram se vratiti na pravi put :)
Tanita ja ne pušim, jesi već pokušala prestati ili samo planiraš?
Ja imam čašice iz Kauflanda, hrpa onih plastičnih za rakiju, paket, ful jeftine i bacim svaku odmah nakon... Nekako mi se ne pere to poslije :/
Nivesa, prakticiram vođene meditacije, nisam još na tom nivou da meditiram "na suho". Utipkam u yt kak se tu večer osjećam, ali tipa guided meditation fertility ili healing ili relaxing...ima ih i na hrvatskom, ali mi više pašu ove na engleskom.
Pojeo mi post! Prestala pušiti na neko vrijeme i opet počela. Sad trebam donesti odluku da ponovo prestanem.
Spavat idem, drage moje. Lijepe snove vam želim :*
I da, nemam alkohola, ali sam oprala čvorić tatinom rakijom. Da zna za što ju koristim, uzeo bi si ju natrag. Grijeh veliki :lol:
Na neku gazu si stavi preko noci te rakije i koristi kao oblog.
Tako su meni u bolnici rekli i pomoglo je. Tj dana sam stavljala obloge i povuklo se. S tim da me cijelo rame i ruka bolilo da nisam mogla odvojit ruku od tjela ni milimetra.
Jutro cure! Kavica za sve :coffee:
ja se spremam na posao, a tako mi se neeeeideeee :kbell:
Zola, hvala na kavici. Ja iskocila iz kreveta, na brzinu došla do posla i sad laganini kavica i doručak.
Jutro curke! Hvala na kavici :)
Evo i ja na poslu a bas mi se neda :/
Sva sreca da.me muz vozio da nisam morala na glupi tramvaj.
Jutrooo!
Baš ste se raspisale.
Kristinice ~~~~~~~~~~~~~~~za betu!
Ja sam danas slobodna, hb.
Vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~~~~~~~~za +,ajde nas razveseli.
Nivesa hoćeš li ponovi piškit.
Meni izbila 2 ogromna prišta i to jedan na bradi a jedan na guzici, neznam koji je gori ovaj na licu ko rog strši ili ovaj na guzi da ne mogu sjest normalno.
Jutro!
Ja pušim, al ne puno, uz kavu najčešće.... Ponekad imam kutiju po desetak dana, nisam neki strastveni al velim uz kavu mi paše nevjerojatno...
Ni u jednoj T nisam pušila, pa sve dok sam dojila nisam..
I onda kak sam prestala s dojenjem polako krenula...
Ja znam da ću prestati bez problema čim ugledam + :)
Jutrekoooo!
Dakle, pis posuda: Nekakva mala plasticna ili slicna zdjelica u koju budem piskila za testice i lh (kad ih narucim). Nedavno smo se tel preselili pa nemam nesto viska suda. A ovo s plasticnim casama nije losa ideja...one su bar jeftine.
vjerujem u bolje sutraslazem se s tobom, nemoj pislit sama!
Ja sam pusila od drugog srednje do prosle godine. Prije malo vise od godinu dana prestala i od onda ne pusim. Nema sanse da opet pocnem jer kad bi pocela vise nebi prestala.
Tanita14 prosli put kad sam bila trudna negdje 6 7 dana nakon ovulacije mi je bilo malo smedjeg iscjetka, ja mislila defekt lutealne faze, stitnjaca ne valja, ko zna sto je :lol: nakon 5 dana test pozitivan. Tebi je taman taj dan ciklusa??
Malaguena, da, tu sam negdje, ali se stvarno ne usudim ni nadati ovaj ciklus. Danas, za sad, nema iscjetka. I više mislim da je neka upala jer mi stalno jajnici divljaju.
Da da to to. Meni su isto divljali i mislila sam da cu dobit i bila tuzna jer kao ciklus opet ne valja. A znam da je lakse da se ne nadas ali ja drzim fige :heart::heart:
Tanita a test??
Nivesa, rano je za test. Tek sam 7-8 dpo
Tanita - držim figeee :)
Imam pitanjce, 24.2. sam naručena u Petrovu na prvi razgovor i to znam da ću dobiti bolovanje, a 26.2. sam se naručila kod svoje gin za bris, koji onda moram nositi u dom zdravlja itd., da li imam pravo i taj dan uzeti bolovanje? Ne vidim kako bi stigla u normalno vrijeme na posao :/
MonaLi a ne moze tvoja dr.poslati bris?ja jos nisam morala sama nositi ali mozda je u pitanju neka drugacija procedura..ako ne uspijes dobiti bolovanje da li mozes dobiti slobodan dan ili uzeti godisnji jedan dan?
i imam jedno pitanje,tko ti otvara bolovanje,tvoja gin. ili dr.opce prakse?
Bolovanje na preporuku gin. otvara doktor opće prakse.
Nivesa pametan savjet?Pišaj.
Mrzim ove dane pred m, jedva čekam da prođu.
Ne mogu uzeti godišnji jer ga više nemam, i glupo mi je uzimati godišnji ako imam pravo na bolovanje, ajde da je to samo sad, ali jako puno pretraga ću morati raditi i ne želim sav godišnji koristiti ako imam pravo na bo :)
Mami - šta ću za sva bolovanja morati prvo do ginekologice pa onda do doc opće prakse? Nije li to turbo bezveze?
Nivesa - thanks, ali i zbog odlska do gin ne stignem na posao, a to nitko ne može umjesto mene :D
Ja sam taman negdje u toj fazi ciklusa al nis ne osjetim a iscjedak isti ko uvijek....znaci zgleda da ovaj nebu dobitni. Ofkora ne mora bit al zgleda.
Pa Tanita, nek tebi ovaj c bude dobitan i drzim fige da su to sve znakovi plusica. A ja bum onda drugi put jer mi smo tek poceli ;-)
Bome ste se raspisale ja tek sad stigla iz nabavke. Navukla sam izgleda neku prehladu svako malo trcim u wc a uvin caj mi jednostavno zeludac nemoze podnjet. Jel imate sta za preporucit?
brusnica?mislim da sam negdje citala da je dobra za upale.
Je evo bas sam sad citala o njoj na internetu. Svaka cast onom ko ga izmisli na sve ima odgovor