-
Prosla je godina....godina u kojoj smo naucili prihvatiti sebe, potpuno drukcije, promijenjene, godina u kojoj smo jako cesto padali i podizali jedno drugo s dna, godina u kojoj smo cesto bili bijesni, tuzni, zavidni drugima koji mogu svoju djecu svaki dan zagrliti i poljubiti,godina u kojoj smo morali prihvatiti da je tuga i bol postala dio nas, ali isto tako smo presretni jer si nas ucinila roditeljima i zahvalni smo sto te imamo...zauvijek ces zivjeti u nasim srcima. Cuvaj nas malena...A mi cemo se truditi sto vise se voljeti, smijati se i uzivati u zivotu, a nadamo se da ce nam se pridruziti i seka ili braco.
Volimo te jako puno i falis nam. Sretan ti rođendan anđele
-
-
:love2:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
:hug: Sretan rodendan andele
-
Sretan, ljubavi mala! :heart:
Mami i tati zagrljaj...
-
-
Hvala drage moje zene, grlim vas
-
Sretan rođendan mali anđele:heart:
Prošla je još jedna godina od našeg susreta...godina borbe...voljela bi da te mogu poljubiti i zagrliti.:cry:
Nadam se da si na nekom lijepom mjestu i da si sretna i nasmijana. Fališ nam
jako puno ljubavi, svaki dan si nam u mislima, u svakoj suzi i osmijehu si.
Daješ nam snagu za dalje....i znam da
nas čuvaš.
Volimo te puno i šaljemo ti brdo poljubaca.
-
-
-
-
I never saw your smile or the color of your eyes. I never heard your laughter and I never heard your cries. You never felt my kisses upon your cheek and nose or tickles underneath your chin and on your little toes.
You didn't hear "I love you" and you didn't see me weep, for your spirit left your body and you were born asleep. But there will come a time when in death my eyes close too. And I know that when they open I'll awake there with you
❤️❤️❤️Barbara
-
Uhh :(:cry::love2:
Tuzno i predivno i uf... grlim te draga moja!