Ne znam kako ne bi mogle, i govorim o dječjim tajicama, ja ne nosim tajice. To su pamučne tajice s malo elastina, i naravno da su nakon centrifugiranja zgužvane.
Printable View
Ne znam kako ne bi mogle, i govorim o dječjim tajicama, ja ne nosim tajice. To su pamučne tajice s malo elastina, i naravno da su nakon centrifugiranja zgužvane.
Oh pa oblači ona tajice bez peglanja - na moru uopće ne peglam, niti njeno, niti naše. I fućkaj ga, ali te tajice i majice koje nosi bez peglanja su zgužvane tj. vidi se da nisu peglane.
Mima, ti onda imaš oštro oko ko moja svekrva
jednom me zamolila da joj popeglam jednu majicu. ja gledam majicu i mislim se "šta tu treba peglat, tu ništa nije zgužvano", ali kao dobra snajka prođem ja peglom preko nje. Nakon par minuta, izlazi ona iz kupaone s majicom i uzima peglu da je sama popegla kako treba :mrgreen:
Imaš i široke modele, još se manje gužvaju, a kako nemaju toliko šavova, nego ravno padaju, još budu ravnije nakon pranja.
http://www2.hm.com/en_eur/productpag.../White/Striped
Odlično, prodano! :)
ne znam je li se radi o oku sokolovom, ili o vidljivom iz aviona, ali ja sam jednom na TV-u vidjela borisa Jokića u neispeglanoj majici :mrgreen:
mislim da je bila majica, ne košulja, i bila ajme zgužvana.
:lol:
priznajem da ima stvari koje ne radim zato što sam lijena, recimo radije ću sjesti u auto nego prošetati. ispred trgovačkog centra ću nabiti auto na sami ulaz, ako nema u prva dva reda mjesta, meni je gužva, nemam gdje stat :lool:
ali isto tako mi je nepojmljivo prevrtati robu po rukama s mišlju kako će izgledati oprana, hoće li se gužvati malo ili puno, da mi je kriterij gužvanje, pa da me to ograničava u kupnji.
gledam da se smije prati u vodi i deterdžentu, čak i ako je na ruke, nije mi drago ali ne bunim se. razmišljam si, pa zbog lijenosti da ne kupim ovu divotu?! kaže ona koja se nabila autom na ulaz :mrgreen:
hahahahaha paaaa .. http://www.jutarnji.hr/incoming/bori...joki%C4%87.jpg
Taj se ni počešljat ne želi, on bit će majice namjerno gužva prije oblačenja.
Mi s peglanjem, kao s vinom - prigodno :mrgreen:
Neki sam dan prešla po jednoj kragnici i po faltama od jedne bluze.
Trenutno imam malu pomoć doma pa mi žena koja voli peglati sve, kuhinjske krpe popegla. Jučer mi je ispeglala gaće jer nisam navrijeme sakrila. Posteljinu joj isto skrivam, i pidžame. Samo ako ulovi na mreži da je suho prije nego sklonim, sve završi pod peglom. :lol:
Odjeća nam je većinom ispeglana, ali MM u standardnom modu (kad nemamo pomoć) pegla svoje. Ja imam cice za majice, jedino me košulje i haljine zeznu. Al to samo kad se moram zbog nečega u gospođu maskirati :)
Ali imala sam fazu iskazivanja ekstremne ljubavi i pažnje gdje sam sve peglala za onog tko je to zaslužio. Taj nije ni skužio da je to nešto posebno ako se od mene doživi. :)
Meni je to ful simpatično. Ne vidim nikakav problem. Imam jednog prijatelja koji je još gori od mene. On najviše voli kad ide na službene puteve avionom jer ne mora peglati robu. Ja sam ga u čudu pogledala - pa kao ako ideš avionom, onda nitko ne očekuje da ti je roba savršeno ispeglana, a onda budu u pitanju nijanse je li to dovoljno ravno. Svaki put kad spremam kofer mi bude smiješno, jer se ja ubijem da složim da mi se ne zgužva.
Pa ne kažem ja da vidim problem, ali svakako vidim nepopeglanu majicu.
Nepopeglanu, odnosno "neobrađenu". Ne mora se peglat da bi bilo uredno :mrgreen:
No, iskreno, ne mogu reći da mi se to sviđa. Izgleda neuredno, i dok ova nepočešljanost i trodnevna brada mogu biti itekako fora (premda po mom sudu kod ovog gos'n Jokića nisu fora), zgužvana majica je naprosto - neuredna. Moram nažalost reći da jako puno muškaraca izgleda vrlo neuredno.
:lol:
https://www.google.hr/search?q=joki%...mOip7jgGUzoaM:
ja isto bolje od ovog ne bih znala, hebaj ga :D
Meni je bitno da je čisto, ostalo kako se stigne.
S druge strane kod hrane sam puno kompliciranija. Važno mi je da je uredno.
Da nije ovog topica nema sanse da bih uopce uocila status ispeglanosti-neispeglanosti majica i kosulja na ovim linkovima.
Ni ja... Al meni nije problem to kako izgleda, nego mi je neopisivo ljepše navući na sebe ispeglano, ono kad moraš uvući prste... I to mi fali. Ne dovoljno da peglam, al mi fali. I stvarno mislim peglati iz gusta kad pacad poodraste i odseli.
Hm, hoćete reći da generalno ne primjećujete nečiji izgled, kako je obučen i urednost - recimo, da mladić na slici na majici ima veliku masnu mrlju od bureka niti to ne bi primijetile?
Ili specifično ne vidite razliku između ispeglanog i neispeglanog? Jer ako je ovo drugo, onda bih konačno shvatila ovo što ljudi tvrde da se roba ne mora peglati.
pa moguće da ono što bi ti nazvala neurednost, meni bi izgledalo kao da to tako treba biti, recimo ta košulja koju je linkala cvijeta
kod izgleda primijetim prije druge stvari, sad, uvjerena sam da bih primijetila veliku masnu mrlju od bureka, ali ne sjećam se kad sam vidila čovjeka s velikom masnom mrljom od bureka, ako oni hodaju okolo onda očito ni to ne primijetim i uvjerena sam da ne postoje
Pa dobro, košulja stvarno nije jako zgužvana, premda mislim da te crte po njoj ukazuju da nije popeglana.
Pratim ovu temu od početka i sve čekam kad će skrenuti na obavljanje ostalih kućanskih poslova (pored peglanja), čišćenje, raspodjelu poslova u obitelji, i tako kako to već biva na forumu :mrgreen:
A vi skrenule na analizu Jokića :-o od frizure do neispeglane majice :lol: