-
Malo podižem.
Nakon godina i godina plakanja za macama i psima koji su mi odlutali kod tjeranja , ponosna sam vlasnica mješanke labradora,spašene s parkinga, sterilizirane nakon prvog tjeranja , i mace i mačora , spašenih iz jarka , steriliziranih nakon prvog tjeranja. Zdravi su, mirni, mace nisu zainteresirane za ulazak u kuću , spavaju na balkonu, na dvorištu , zimi na stepenicama u košari. kujica je velika maza, voli biti u kući ili je na dvorištu, miroljubiva i umiljata.
-
Zanima me da li netko ima iskustva sa sterilizacijom kujice koja ima srčanu manu i autoimunu bolest, te (u ispitivanju) šant jetre? Što se mene tiče, mene ne smeta njezino krvarenje, no pitam se da li ima istine u tome da se neke autoimune bolesti povuku nakon sterilizacije? Ali tu je opet ta srčana mana i jetra....bojim se uspavljivanja.Ionako su rekli da vjerojatno neće dugo živjeti vjerojatno sa svim tim stanjima. :-(
-
Nemam s tim iskustva, ali mislim da ćeš se morati raspitati kod veta. Anestezija je rizik i kod savršeno zdravih.
-
-
Ima li netko iskustva s laparoskopskom sterilizacijom kuje?