Curke žao mi je!!!! Ljeto je naše!!!
Ja ništa, osim nekih ubi bože grčeva jučer (al ne kao prije M).
Umorna sam ko tri psa!
Printable View
Curke žao mi je!!!! Ljeto je naše!!!
Ja ništa, osim nekih ubi bože grčeva jučer (al ne kao prije M).
Umorna sam ko tri psa!
Lista stiže za sat vremena.
:heart: Lista za: 08.07.2017. :heart:
(ne)čekalice:
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Da vasovdije pitam (oprostite ako sam falila temu), ali od ovog sunca imam svako malo neke glavobolje, sto mogu uzeti, ne zelim riskirati jos sa bilo cime? dali je bolje uopce nista ne uzeti nego potrpiti ili mogu nesto popiti protiv nje da nije riskantno u slucaju da se ipak nesto dogadja?
Evo javljam se za odbrojavanje :) 51.dc :) (ne mogu boldati na Tapatalku) Sutra idem preko veze kod ginekologa jer mi je zadnji test bio negativan a nikada, nikada i nikada mi ne kasni mjesečnica i dala bi ruku u vatru da sam trudna. Nadam se da sam jedna od onih rijetkih koje su trudne unatoč negativnom testu.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Justme, možeš lupocet i pij puno tekućine. Sathya, dobrodošla i što prije otišla. Sutra ti pišem 52 dc. Koliko su ti dugi ciklusi? Meni se danas spoting pojačao u smeđkarenje, ali još nemam crvenu krv.
Ciklus mi je 28-32 dana, uvijek mi dođe u tom ciklusu, najčešće na 30 dana. Tako da mi kasni 21 dan, sutra 22. Nisam imala nikakvo krvarenje, čak ni spotting, inače ga obavezno imam pred menstruaciju. Sutra ujutro idem do ginekologa u bolnicu, nadam se da će UZV pokazati točkicu, a ako ne, nema veze, bit će još prilika :)
:heart: Lista za: 09.07.2017. :heart:
(ne)čekalice:
Sathya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~52.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Sathya, sretno danas na pregledu. Stavila sam te na listu ;). Justme, kako si? Nadam se da više nemaš glavobolju. Pusa svim s gienjeg doma, danas krenula m, bit će veselo baš na godišnjem :).
Pozdrav svima! Još 5 dana do M, nema pmsa! Obično u ovo vrijeme već pucam po ljudima :-D . A još je i radna nedjelja ...
Pozdrav cure, bila na pregledu kod ginekologa, rekao je da mi vidi da bi trebala doći mjesečnica, sve uredno. Ali da mi opet ne može sto posto reci jer svašta može biti (što god da mu to znači) i da ne zna zašto mi toliko kasni. Imam upalu mjehura (to je meni kronično) i rekao je da se ne zezam više s tim i da idem hitno urologu jer sam imala i temperaturu jutros. Ništa, sada liječiti tu upalu, rekao mi je da ću morati piti antibiotike jedno pola godine do godinu dana ako mi je kronična upala, pa ćemo dalje nakon toga. Iako M još nije došla. Mislim da mi se tijelo pocinje buniti jer predugo previše radim i iscrpljena sam kronično. Ne mogu tako napraviti bebu kada sam stalno pod nekim stresom, upalama i općenito oslabljenim imunitetom.
Gornjeg, ne gienjeg :)
Hvala na pitanju <3
pijem mineralnu naveliko, bas bas bas mi pase i kapam nos kapima, izbjegavam sunce naveliko. mislim da sam bas osjetljiva na to sunce, mozda sam popila i kavu vise i eto glavobolje meni, a i nisam bas ljubitelj ljeta :oops:
lupocet je spreman za slucaj nove glavobolje.
Uzivaj na godisnjem!!!
I sretno vam svima!
Čitala sam vas povremeno, ali se dugo nisam javljala.
Na odmoru sam nekoliko dana pa jos pokoji dan posla pa godisnji.
Tocekica, M si i očekivala..., odradit ces je na početku godišnjeg i mirna si :)
Marle, Suncokret, November, Vlattka - ljubičice, kako ste?
Nove cure, dobrodošle!
Da, baš mi će mi O biti zadnji dan na poslu ( još 2 tj radim :(). Sathya, baš mi je žao što imaš upalu. Cure, može ovaj tjedan netko drugi listu?
Krivo sam te shvatila. Mozda te O pomazi ovaj mjesec :)
Ja sam samo na mobitelu pa cu probati mogu li tako staviti listu.
Evo da ja malo detaljnije podjelim svoje "simptome" ovih par dana. Mucnina je prestala, vise manje. tu i tamo kad se sjetim nekih stvari mi zaigra u grlu,ali samo pocnem gutati tu sliku i prodje. Glavobolje (pritisak u glavi) i zacepljen nos dosta cesto imam i inace, doduse nikad me nije glavobolja probudila, ali dobro. Alergija kozna mi se pogorala, terapija za nju mi je belogent koji je kortikosteroid s kojm se necu igrati sada, pa patim malo. U donjem dijelu trbuha mi zna tu i tamo neki grc se javiti kratkotrajjni i osrednjeg intenziteta, ili pritisak pa ne znam jel mi se piski ili ne, pa odem piskiti za svaki slucaj XD, kao kada dobijem (ne sjecam se da sam ikada imala toliko prije takve grceve i pritisak prije M), i pase mi grijanje dlanom ttog donjeg dijela sto obavezno 2.dan M moram raditi. Jedina promjena mi je pojacan bijeli iscjedak, ali ne bas gusti. Ne mogu se sjetiti da sam ikada prije M imala bas toliko ga. Bitno da nista ne pece, ne svrbi i nije sumnjivog mirisa. Trbuh mi je napuhan malo i ne podnosim bas pritisak na njega i ne mogu ga uvuci kao i prije, ali to moze biti i od silne hrane s kojom sam se pocastila :lool:
Razmisljala sam u srijedu napraviti onaj clearblue test, to mi je 26 dan, tj dan - dva prije ocekivane M. Sto vi mislite, isplati li se uopce probati taj test napraviti?
+ sto mi je sumnjivo osim iscjetka su bolovi u donjem dijelu ledja koji s ejavljaju nakon dosta kratkog sjedenja, a da ne spominjem stajanja, ali stajanje mi nije toliko bitno, sumnjivije mi je ovo nakon sjedenja. neka tupasta bol u misicima. Samo jednom u zivotu su me bolila ledja 2,3 dana prije M i prvih par dana M. Pa nije iskluceno da je to jos jedna M s bolnim ledjima.
Jutro :)
Podrav novim curama!
Ovaj ciklus nisam uhvatila O, ni po trakicama ni po simptomima. Već mi se prije događao anovulatorni ciklus, što bi načilo da ću se načekati M.
Dobila sam rezultate hormona i svi u u referentnim vrijednostima :-D
Dragi se psihički priprema za spermiogram pa vjerujem da ćemo do kraja mjeseca biti pametniji.
Zna li netko koliko se čekaju rezultati spermio?
Na uputnicu? 4-5 radnih dana se ceka na SD-u.
Drago mi je za hormone! I moji su dobri, weee :)
Super!!
Sara, zaboravila sam koliko se ti dugo trudiš. I koliko godina imaš?
Ja sam blizu 34.
:heart:Lista za: 10.07.2017.:heart:
(ne)čekalice:
Sathya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~53.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutro!
Mogu ja listu ovaj tjedan. Evo je gore.
Kod mene i dalje ništa. Tu i tamo ne nešto zagrči dolje, pa prođe, spotinga nema, lice ok, nisma naduta baš, sise na trenutke bole, jedino su baš napuhane.
Jučer me bolila glava ko sto vragova a nisam imala lupocet doma, tako da sam trpjela bol, za svaki slučaj...
I tako, test odbijam raditi dok M ne bude kasnila par dana!
November do kad cekas s testom? drzim ti fige i nadam se najboljem <3
Lijepe moje...ja vas skicam iz prikrajka i zelim vam svima plodonosno ljeto :ghug:
Iva, hvala na lijepim željama :ghug:.
Ok cure, sad vas stvarno molim za pomoc... ovo me malo prestravilo. otusirala sam se obirsala, i gledam se iskuzim na bradavici malenu kap. obrisem, ne znam zasto stisnem bradavicu opet, opet izadje kap. pomislim da sam luda, ponovim to opet, opet... nekako vodenasto, mmrvicu zuckasto. one su dobro, nista nisam vidjela na njima. dali se i inace to moze dogoditi par dana prije m ili? nikad nisam tako nesto vidjela, doduse nikad nisam svoje tijelo toliko promatrala.
Može, ja sam to imala redovito prije m. Nestalo mi je nakon 3 i pol godine dojenja ;).
Samo sam rekla svoje osobno iskustvo, ali proziran iscjedak iz bradavica jedno je od ranih znakova T, ali kao i grčevi, spotting ,bolne grudi...može biti znak pms-a. Držim fige da si T :*.
Suncokret, ako se niste štitili 2 godine možda da poduzmete neke radnje. Spermio i hormone? Godinice su nam tu, a vrijeme leti. http://www.countdowntopregnancy.com/...calculator.php. Kad sam bila mlađa trebalo mi je 9 ciklusa da ostvarim T, kad gledam statistiku s 10 godina više tih 9 mjeseci odgovara 24 mjeseci :/. s 35 imaš šansu samo 10% da ostaneš u određenom ciklusu T za razliku od žene od 25 koja ima 25% šansu. Isto tako, ako dođe do T imamo 25% da dođe do biokemijske ili pobačaja (a možda nisi ni skužila da si imala biokemijsku jer ne testiraš betu iz krvi nego otpišeš kao ciklus s M). Ja sam ušla na ovo odbrojavanje znajući da ću pokušati prirodno ostati T godinu dana (zadnji mjesec je sada), a onda ću čekirati sve po redu samo da sam mirna, ali na postupke nećemo ići jer imamo već dvoje.
Da, krenuli smo. Meni su hormoni ok. Ovaj tjedan bi dragi trebao raditi spermiogram.
Ma ja sam to sve pomalo odgađala. Nekako mi se ni sada ne čini da mi ide zadnji vlak ali statistika je takva kakva je i planiram poduzeti nešto da poslije ne bih zažalila.
Suncokret, meni evo nije ni padalo na pamet da bismo trebali neke pretrage raditi, nego jednostavno kao "nije se primilo" i onda se tako jako puno puta "nije primilo", a prvo dijete se primilo iz prve.
Dobro da ste krenuli, i mi smo na kraju ipak krenuli, ali ne znam koliko smo spremni skroz do kraja. Taj korak jos nismo razradili.
:heart:Lista za: 11.07.2017.:heart:
(ne)čekalice:
Sathya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~54.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Uuu što nam se ljubičasti lista. Bome je gužva!
Ja nemam pojma kad ću raditi test. Ovaj tjedan neću sigurno. Ako ne stigne M do ponedjeljka, onda ću u ponedjeljak.
Dobro jutro cure! Evo mene trbuh ubija, mislim da ću dobiti svaki čas :( iduca ovulacija pada taman za vrijeme go-a , pa se nadam da će biti stres free