bome jako lijepo, sviđa mi se :-)
predviđam ti da ćeš slijedeće 2 godine capnut kosu još 3 - 4 puta :D
tako to ide, prvo te bager ne može pokrenuti, ali kad kreneš i kad ti se svidi...
Printable View
bome jako lijepo, sviđa mi se :-)
predviđam ti da ćeš slijedeće 2 godine capnut kosu još 3 - 4 puta :D
tako to ide, prvo te bager ne može pokrenuti, ali kad kreneš i kad ti se svidi...
Klasični bob.
Uvijek lijepa, nosiva i elegantna frizura.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bravo! :)
Lijepo je!
odlicno
preporodit ces se
Gdje vi sliku vidite?
Ja samo vidim članke Podgoričanka prebila muža i nađen ubijen :-o a riječ je o nekoj bob frizuri???
Kako god, sigurna sam da je odlično i da ćeš se preporoditi.
Hvala :heart: odlična je frizura!
Samo stisni to što se crveni
Nego beti kako je dan poslije? I jesi farbala u boju sa slike?
Ovak' na ovoj curi friz ne izgleda loše.
Ne znam kako je "sjeo" na tvoju glavu...
Meni bi falila moja kosa :mrgreen:.
Super za novi friz i glavu laganu :)
Ja sam godinama kratkokosa 8-) i tu i tamo pomislim da bi mogla pustiti malo kosu. No vrlo brzo se vratim na kratku kosu. Jednostavno se bolje osjećam sa skroz kratkom kosom.
Ne fali mi. Sviđam se samoj sebi :)
Sad mogu i o drugoj boji razmišljati.
Nema traka za rep, nema špangi, lagana mi glava. Ali, dovoljno je duga za rep, ako hoću. Malecki rep, a ne onaj do pola leđa.
aj baš mi je drago da se osjećaš dobro s novom frizurom!
nemoj više ništa mijenjati, ok? :mrgreen: (muž i to, znaš kako kažu za žene koje drastično promijene friz:angel:)
E da, to oko repa. I ja sam imala dugu kosu i mene je uvijek boljela glava kad bih vezala rep. Onak ak jako stegnem gumicu pa bih uvijek nosila neke kvazi punđe ( ili su pundže)
Ajme :lol:
Da malo apdejtam. Kosa se navikla na kraće. I ja. Operem, osušim, i ona lijepo pada. Imam srećom kosu s kojoj ne treba puno posla. I čini mi se gušća.
Još nisam požalila šišanje.
A mrvu ću je i posvijetliti.
Ps. ispod kreveta se još nađu one duuuge vlasi :)
Pa to je normalno - sad je lakša i dobila je na volumenu.
Šta su ti rekla djeca, muž, susjedi...?
Muž zadovoljan. Kćer je rekla da nisam trebala rezati, no to sam i očekivala :)
Ostali daju uglavnom pozitivne komentare. Valjda oooo, ošišala si seee, uz smiješak, to i znači.
Važno da se i tebi svidi
Da, dobro je. Navikla sam se. To je i dalje duga kosa, mogu neki minijaturni rep :) ali daleko od one silno duge.
Vjerujem da je promjena frizure itekako dobra odluka, bila sam u krivu kad mi je toliko dugo trebalo za promjenu.
Treba se općenito mijenjati, dosadno je biti isti...
Nađoh ovu temu, pročitah i smijem se sama sa sobom.
Skoro 6 godina kasnije, dobrano je prešla struk, ne mogu ni spavati ako ne ispletem pletenicu. A 6 sam godina starija :) Ali, to sam ja, što starija, to opuštenija ( ili luđa).
:sing::rock:
E da onda kad sam pitala da bi mala donirala kosu, ona je odrezala do negdje vrata, pa par puta se šišal na par milimetra doma, pa opet pustila, skratila cijelu srednju eksperimentirala i sad joj je u razini do ispod uha, pa radi pletenice od šiška, sve u svemu meni izgleda ona odlično