Ne bih znala jesu li. I mame i tate djeluju pristojno, dobrostojeće i visokoobrazovano.
Printable View
Ne bih znala jesu li. I mame i tate djeluju pristojno, dobrostojeće i visokoobrazovano.
Onda sudefinitivno tu negdje
Ali se dobro kriju
I onda ti pusti djecu bilo kamo.:(
https://www.tportal.hr/vijesti/clana...rtvih-20190607
A ja se uzrujavam zbog ocjena... tako bezveze.
Samo da kažem da ipak ništa od Jaruna :mrgreen:
Sve su se već bili dogovorili, i onda je muški dio razreda prije dva dana minirao dogovor, opet su počele podjele, prepucavanja, i tako dalje. Sin je na kraju odlučio da ne ide na Jarun ni u kojoj kombinaciji i došao je poslije škole doma.
A i tako mu je zapravo bolje da je doma jer je prehlađen :roll: uspio je na ovoj vrućini, zahvaljujući brojnim klima-uređajima kojima je bio izložen u dvije škole, navući hunjavicu i glavobolju i sad je sretan da ne mora nikamo ići.
dakle tanja nama za sljedecu godinu dajes recept. raspuhati ih par dana prije klimom i mirni smo :lool:
vrijedi za one kojima je prehlada dovoljan razlog da ne odu na proslavu, mojima bojim se to ne bi bilo dovoljno :/
Ma on je još i dan prije prehlade odlučio da neće ići. Bio je razočaran svađama i prepucavanjima unutar razreda.
Da je ostalo sve prema onom prvom dogovoru, vjerojatno bi ipak išao, usprkos prehladi.
Moj najmladji je sad sedmi razred. Dogovarali su se danima da kao idu na kupanje jucer. Isto im propo dogovor. Ne znam kako, nisam pitala. Uglavnom treba biti cool, i prepustiti nekom drugom da zamuti vodu. :aparatic:
Moj osmaš je s cijelim svojim razredom otišao na kupanje u Solaris. Imali su riješen prijevoz do tamo pa sam ja mislila da imaju i natrag.
Ali, eto ga u 8, zove da se dođe po njega. Zašto sam mu dala 50 kn? Smotani su i nesamostalni neviđeno. Ako ne znaju za javni prijevoz, šta nisu zvali taksi?
Mi smo nakon 8. razreda svoja kupanja odrađivali bez asistencije roditelja
Umjesti da se napije i divlja moj fićo se dosađivao i bas mu je bilo glupo. Umjesto njega ja sam se zabavljala na korani s prijateljicama iz osnovne i bilo nam je presuper.
Mamitzi :mrgreen: bome si se ti bolje zabavila.
Cathy ja se slažem s Juranon, imaš pare koristi javni prijevoz ili zovi taxi, snađi se, a ne mamaaaa, tataaa...
Bome ja ne bi da mi dete dode doma pijano polupijano.bit ce i prilika poslije za to alo bas mora.
Proveseliti se ok
U cetvrtak su nasi sedmasi imali oprostaj jer jedan decko ide u ameriku .uglavnom klinka doma dosla tolko gladna da je velikom uzela komad mesa. Sto za nju nije cesta pojava.
Jurana nije u Zagrebu, i ako je dijete išlo izvan Šibenika možda noću i nema javnog prijevoza. A novac je možda potrošio.
Ja bi uvijek rađe da mene nazove, pa roditelj sam mu.:)
Znam da mi na Krku idemo po djecu nakon izlaska, jer prvi busevi počinju voziti tek oko 6.sati ujutro.
Nije još bilo ni sunce zašlo
Baš sam htjela reći ne bi Jurana spominjala javni prijevoz da nije bio opcija ;-)
A ne znam. Moj je, na kraju, taj petak navečer otišao u Tvornicu na Superval, s društvom iz glazbene (mentalno je on u srednjoj već odavno, baš vidim da ga ništa više ne veže za ekipu iz osnovne). Zvao me oko 22 h da mu je dosta i da ide doma (ipak je bio prehlađen i pomalo umoran), i vrlo obzirno je pitao mogu li doći po njega. Ne zato što ne bi znao za javni prijevoz (on krstari gradom samostalno još od 3.-4. razreda), nego jer je htio sa mnom malo pričati o svemu tog dana za vrijeme vožnje. Nisam to doživjela ni kao tlaku ni kao gnjavažu, dapače, drago mi je da me zvao.
Poslije mi je rekao da su se ovi njegovi iz razreda dogovarali tko će popiti koliko piva, baš me zanima je li im uspjelo. Kaže mi mama (živi na Jarunu) da je svjedočila sceni u Konzumu gdje blagajnica odbija prodati gajbu pive hrpici tinejdžera odjevenih svi u iste majice s natpisom "8. nešto" :roll: Žalosno mi je da je završetak osnovne škole postao poticaj za kolektivno opijanje (jer 14-godišnjak se od 2-3 piva može itekako napiti). Ipak bi tu i škola trebala nešto organizirati, da se lijepo zajednički pozdrave s OŠ, a ne ovako.
danas planiramo za kraj ove godine,zivimo u manjem mjestu i svatko zna svakoga.prijateljica iz razreda tj.njezina obitelj ima kucu s bazenom i planiramo platit po 100kn otprilike (nas 20,ako nas sve puste),za sad ce nas sve pustit cijelu noc,uz videopozive bez dolaska roditelja jer to je bezveze,radije ne bih isla.ne planiramo alkohol,valjda,pa su nas svi pustili. ovo valjda sam stavila jer to nam stvarno nije zanimljivo. nakon 7 godina se slazemo svi i zelimo proslavit to,tako da nasi imaju razumijevanja za nas
Cijelu noć!?!
Nemoj se iznenaditi ako 13.6. ispadne da će samo smjeti ići ta cura čija obitelj ima kuću.
Kuća s bazenom, kraj školske godine, 8. razred, alkohola će netko sigurno donijeti - nema šanse da bi svoje pustila!
A ako bih pustila, vjerojatno bih prije toga razgovarala s roditeljima čija je kuća i na lijepi način predočila svoju zabrinutost za sigurnost djece u noći uz otvoreni bazen.
Tako da bih ja predložila da planirate i opciju B.