Hvala :)
Printable View
Hvala :)
:heart:
Lista za 23.08.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~37.dc
justme409~~~~~~~~~~~~27.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~27.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~17.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~17.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~3.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~3.dc
cure... ja jutros pisnula test... ni sjenice...negativan. :-(
najgori pms odkad znam za sebe. sad cekam da procurim.
2dc.
Andydea ocito je do vremena. I meni grozan pms i grozan m. Boli, muka mi je, glava me boli... Nikad ovako jos.
Nista od moje folikulometrije 9ti mj. Gin ne radi sljedeci tj :-/
O *****u.... JustMe bas mi je zao. Kak ne radi? Godisnji ili? Moj dok je bio na godisnjem isla sam kod zamjenje...
Iva, kolko obicno ciklusi traju?
Cure, žao mi je. :love2:
Bok cure, mislim da ni kod mene ništa ovaj ciklus jer imam klasične pms simptome. Dosta nade sam polagala u ovaj ciklus i poprilično sam izbedirana. Znate li za nešto prirodno čime se pospješuje plodnost, a da nije čaj od vrkute? Nadam se da ćemo jednom ugledati taj plus.
Iskreno nisam ni pitala zasto ne radi. To je privatno. Kod soc moram otici pitati al tamo je takva guzva da sumnjam da ce me moci ubaciti
Rekli smo i mojima, drago im je. Oni nisu baš tip kao muževi roditelji da je bilo nekog velikog ushićenja, ali dobro. :)
Lista za 24.08.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~38.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~18.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~18.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~4.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~4.dc
justme409~~~~~~~~~~~~3.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~1.dc
Riri, dok nema negative dobro je. Uglavnom se svi nekako raznjeze kad mala struca stigne.
Kod mene nikakvih naznaka ni simptoma, covjece ni umisliti si ne mogu da sam trudna...
Jagodica hahahahahahahaha bas si me nasmijala.
Riri i ja sam tip koji cudno reagira. Zapravo mi bude bas drago a djelujem hladna ko spricer
A oke ajde tek sam 5dpo. Znaci od sljedeceg tjedna krecu autosugestivni simptomi :lol:
Ja znam da ce s muzeve strane biti sretni jer ce biti prvi unuk/necak. A muz ima dva mlada brata koji vec neko vrijeme pricaju kak ce se napiti. A svekrva isto jedva ceka da "nuna". S tim da niko ne zna za ovaj nas put.
A s moje strane, pa mama zna sve i ona znam da isto jedva ceka a sa tatom je malo kompliciran odnos. Prije par god rekla bi da ce on biti najemotivniji a sad ne znam...
Usput sam si evo i izraculana, ako ovaj ciklus bude dobitni i poslje sve oke, bebica bi bila Blizanac. To sam si oduvijek htjela jer sam, pogadate, i ja Blizanac :mrgreen:
Al salu na stranu, daj Boze da ne moramo u postupak. Sve ostalo svejedno, bitno da se rodi zivo i zdravo.
Gdje su nam curke? Na listi nas je dosta, ali nesto smo sutljivi :mrgreen:
Znači da se ne zabrinjavam što smo sa bebe prešli na mijenjanje stolarije u 30 sekundi? :lol:
Hahaha Jagodice :lool:
Držimo fige onda za Blizanca! Moja sestra je Blizanac. Bebica će biti Ovan, a ja i muž smo Škorpioni. Bit će veselo hahaha.
Ja sa svojima isto imam kompliciran odnos, sa oboje. Čini mi se da su jedno vrijeme bili spremni otkačiti me iz svojih života skroz.. Sad smo si okej, ali mislim da će mi trebati još dosta vremena da pređem preko toga. Nadam se da kod tebe nije jako komplicirana situacija. :love2:
Lista za 25.08.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~39.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~19.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~19.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~5.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~5.dc
justme409~~~~~~~~~~~~4.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~2.dc
Meni ce s muzeve strane mama i tata biti sigurno presretni jer cekaju jadni vec godinama. Znaju za ove dvije situacije koje su se dogodile tako da ne navaljuju vise.
Moja mama ce isto biti sigurno sretna zbog mene, opet nakon ove 2 situacije, a tata mi je umro. S moje strane nebi bilo prvo nego trece, osim ako stvarno misli cekati, pa mozda bude i 5to kako je moja sestra krenula s razmnozavanjem. Ali ni jedni ni drugi nisu u istom gradu, a do sad smo se vidjeli jer bi mu dolazili u 90% slucajeva. Tako da ne ocekujem od nikoga ni pomoc ni neko druzenje s bebachom na zalost
Riri, a kaj da ti kazem, zima ce stici prije nego beba. Valjda zato brzo na stolariju?
JustMe, znam da tebi mozda nije smijesno, ali nasmijala si me ovim komentarom za sestru.
A svi bi mi voljeli imati tople obiteljske price kao iz filma, ali na kraju je najbitnije ipak koliko cemo mi koji smo mama i tata voljeti nase dijete. I kakvim vrijednostima cemo ga uciti. To ce ga najvise oblikovati.
A vjerujem jednom kad primimo u ruke svoje smotuljke, vise nista nece biti bitnije od njegove/njezine dobrobiti. Niti tudji komentari, niti reakcije...
U tome valjda i je ljepota svega toga, stvoris svoju malu obitelj i svoj centar svemira. Sve ostalo samo usputno kruzi u istoj galaksiji.
Nema me na go sam,delam više nego na poslu....jučer kćer i ja na more prešle,a danas se odmaram,pa sutra opet udarni tempo baš mi nikada nije go bio takav....e draga Riki preletila sam kaj se pisalo na brzaka...to s pušenjem....nisam prestala pušiti s mojom B.tek kada mi se zgadilo i naravno kafa sam rodila opet se vratila staroj navici,a ja kavu ne pijem...a sada će godina dana idući mj što ne pušim i to iz razloga alergijskog napada astme,nisam mosla doči do zraka mislila sam da umirem i još nekih 2tj nisam mogla u brijeg hodati a da ne umirem,još mj je dugo cigareta mirišala,pogotovo kada sam umorna da sjednem i zapalim,nisam znala kamo s rukama od dosade,eto sad je to iza mene..
Lista za 26.08.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~40.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~20.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~20.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~6.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~6.dc
justme409~~~~~~~~~~~~5.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~3.dc
hej cure... ja sam od jucer jako lose volje. umro mi je jako dobar prijatelj,skolska generacija.30 godina... uzasno me to pogodilo...
Ajme Andydea... Grozno! Moja sucut draga. Jao grozno, 30godina...
Andydea moja sucut. Pogode takve situacije. Ja pokusam uvijek nekako podsjetiti se kad mi je tesko i zahvaliti Bogu sto sam ziva i zdrava.
Ja sam odustala ovaj mj od te folikulometrije. Lijena sam. Znam da mozda gubim vrijeme. Ali ja vam ne mogu opisati kakav je to pogodak mi - pojam sa moram tako nesto... Znam da moze biti i gore, i da sam razmazena. Ali ne mogu protiv osjecaja svog. Tako da sam rekla ovaj mj pokrivati sve svaki 2.dan (ako budemo mm kuci - drzim fige da ce biti ruzno vrijeme za vrijeme O, pa da bude kuci) plus malo cu redovitije s LH trakicama pa cemo valjda pokriti kako treba. Inace nismo bas tako cesto pokrivali. Eventualbo dan prije ili taj dan O. I eto nikad se nije primilo. Mozda ovaj mj bude TAJ.
Plus O mi je taman dan prije rodjendana, ili na dan rodjendana.
Znam da se mi ne trudimo dugo koliko drugi neki, ali bas mi ide na zivce i ljuti me kako ne ide...
Andydea prestrašno.. Baš mi je žao.
Justme, svaki osjećaj je ljudski osjećaj, nema tu ništa razmaženo ni nenormalno. Sretno, da što prije vidiš plusić! :)
Googlala sam malo price o uspjesno ostvarenim trudnocama. I naletila na problem spottinga.
Valjda sam skuzila sto je to. Snedji iscjedak u sredini iili prije m. Ja uvijek imam prvo taj smedji pa onda krene prava m kroz 12-24sata. Dali je to za zabrinjavati se ili je to ipak normalno?
Meni je to tako oduvijek. Prvi dan kao da bude neka stara, zaostala smeđa krv. I sluzava. Ali ja sam uvijek to računala kao prvi dan. Mislim, uvijek mi je prvi dan takav pa sam računala da je to već tad prava menga, ali da jednostavno tako počinje.. Ne znam jesam u pravu.
Hvala ljube. Ja cu ovaj ciklus racunati da je to normalno. I optimisticno krenuti u ovaj mj. Mmi je vec zavrsila. 2 dana ranije. Sad treba docekati te dane
Ja čekam i nikako dočekati M...sad vec preko 40 dana drugi ciklus po redu uh... počele cicke boliti uskoro ce...
Jutro... danas idem na folikul.
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
2dc
Normalan je spotting prije menge. A neke cure znaju primjetiti i smedji trag na dan O. Tako da bez brige.
JustMe, nisi nista ljena, zasto bi se forsirala? Eto meni je trebalo 3god da se pokrenem i odem na pretrage. I nemoj opce usporedivati to kolko se netko drugi dugo trudi. Zelja je zelja. U svakom slucaju sretno i samo pokrivajte bar u vrijeme tih plodnih dana. Meni je sam gin rekao da te dane oko ovulacije imamo cesce odnose.
Bit ce nam svima lakse kad malo zahladi :mrgreen:
Masnica, sigurna si da cekas M? Jesi pisnula testic koji?
Riri, meni taj spotting traje par sati, ako krene ujutro onda obicno nakon prvog obilnijeg obroka krene i M. Ali ja i kad mi stigne kasno navecer uvijek taj dan racunam kao 1dc.
Ljube, sretno. Javi kaj si saznala.
Himalaya, zao mi je. Drzi se draga, grlim!
Meni jos rano za test, cice se napuhale i bole, ali tako je svaki ciklus... Ostalo bas nista ne osjecam. Budemo vidjeli kroz par dana.
Lista za 27.08.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~41.dc
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~21.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~21.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~7.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~7.dc
justme409~~~~~~~~~~~~6.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~4.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~2.dc
hvala vam cure na saucescu...
jutros u 7 me probudila mucnina i morala sam ustat povratit. a onda oko 9 dobila i proljev... ufff. menga mi je trajala jedva 3 dana,danas mi 4.dc a M ni traga vise. sinoc tokom odnosa bilo malo smede ali nikad nisam ranije imala odnos,uvijek mi M traje 4-6 dana...
Andydea sto nam se dogadja. Sad smo se mi sinkronizirale s promjenama u ciklusu hahahahaha.
hahahaha bas... nisam povracala nikad. a sad u 10-ak dana vec 3 puta... hmmm. menga prosla,trajala je kratko,potrosila sam 4-5 ulozaka sve skupa i to sam mijenjala vise zbog higijene. jucer na 3.dc sam stavila dnevni,bilo mi dovoljno. 2.dc mi jedino bilo malo obilnije.
ljube,kako prosla folikulometrija?