Joj da Alice i ja smo samo dan razlike. Ljube pozdravi ju, bas steta da propusta svoje odbrojavanje, al dobro ajde sve su to samo tehnikalije. Bitno da je sve okej. Nadam se da ce i mucnine ubrzo proci, i super za srceko!!
Joj da Alice i ja smo samo dan razlike. Ljube pozdravi ju, bas steta da propusta svoje odbrojavanje, al dobro ajde sve su to samo tehnikalije. Bitno da je sve okej. Nadam se da ce i mucnine ubrzo proci, i super za srceko!!
Ljube, pozdrav Alice, odlicno za pregled:)
:heart:
lista za
05.12.2019.
(Ne) čekalice
Andydea123~~~~~~~54.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~51.dc-:heart:
Himalaya~~~~~~~~~40.dc
anita83~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~18.dc
mareelica~~~~~~~~~18.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~11.dc
Character~~~~~~~~~10.dc
YOYo12~~~~~~~~~~8.dc
Bok cure! Kako ste mi?
Mareelice,dobrodosla! Ja te stavila na listu. Sretno!
Himalaya,anita,ima li sto novog kod vas? Jel pao neki test?
Meni stalno muka i povracanje navecer i preko noci. Na laganoj sam hrani,malo kao da se bol u stomaku primirila pa mi je malo lakse. Ljubim vas sve!
Jeste li ikad razmisljali o tome je li bas ovaj trenutak pogodan za trudnocu? Meni je svekrva (64.godiste) bolesna od Alzheimera, ulazi u zavrsni stadij. Živi u blizini nas, djeca je ne zele smjestiti u dom sto razumijem i ne razumijem jer svi imaju poslove. Naime, ponekad me uhvati panika, mozda nije najbolje vrijeme se forsirati, mozda stavljati MM dodatni presing?! Znam da mi nitko ne moze dati na to odgovor nego mi sami..evo ne znam ni sama sta sam htjela napisati. Došlo mi kako je zadnjih tjedan svekrva lošije, pa me bacilo u razmišljanje možda bi trebali pričekati.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Mislim da neću ni stić pišnut test jer M će danas ili sutra doći. Počeli su oni tipični grčevi tako da očekujem vješticu svaki trenutak. Nažalost...
Andy, drago mi je da ti je lakše. :)
Marelice sretno!
Character, baš kako si i sama rekla, taj odgovor samo vi možete znati. Nekad kad ti se čini da je pravi trenutak za nešto, ne bude, a opet nekad kad se čini da nikako nije dobro vrijeme, ipak bude. Nema garancije za ništa u životu, možeš samo prihvatiti ono što donosi da ti bude lakše. :)
Ako gledam po sebi, nama je bio idealan trenutak za trudnoću.. Ali su se baš sad u trudnoći poklopili neki loši događaji, što vezano što ne vezano za nju. Ja mislim da je život krivulja, pa ako uletiš sa nekim odlukama kad je uspon, super.. Opet ako uletiš baš na pad, preživiš svakako. Ako vam je to sve previše, ja bih rekla da možda pričekate, a ako se možete nositi s tim, onda samo hrabro naprijed i to je to. Sretno. :)
:kiss: svima!
justme cestitam ,bas mi je drago..
i ostalim curkama cestitke na srcekima :-D
1.dc
lista za
06.12.2019.
(Ne) čekalice
Andydea123~~~~~~~55.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~52.dc-:heart:
anita83~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~19.dc
mareelica~~~~~~~~~19.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~12.dc
Character~~~~~~~~~11.dc
YOYo12~~~~~~~~~~9.dc
Himalaya~~~~~~~~~1.dc
Hello svima!!!!! Uspjela sma oporaviti email pa odmah nakon toga i racun ovdje.
Nadam se da ste svi dobro.
Zamolila sam Ljube da prenese pozdrave. 3.12. smo culi srceko i sve super izgleda. Radila TORCH, HIV, hepatitis B iC, antikoagulogram sa lupus antikoagulansom, krvna slika...sve 5 osim sto nemama antitijela na rubeolu i toxo pa trebam biti oprezna,
No, situacija se malo zakomplikovala. Jucer me ginic zvao da mi kaze da su mi brisevi losi i da odmah dodjem po terapiju te da ne moze cekat drugi trimestar iako je mislio. U pitanju je ureplazma te u vagini i na cerviksu Proteus aureus (nikad prije niti jednu nisam imala). Za ovu drugu sumnja i da je u urinu jer piskim toliko da mi se place nekad. Nikad prije nisam znala mnogo i ureaplazmi jer je uvijek bila negativna i ne kontam otkud sad bas tu i KAKO. Rekao je da sada nije dobro piti antibiotike ali da je jos opasnije ostaviti infekciju netretiranu jer valjda ureplazma moze biti opasna ali nije objasnio zasto (mada sam malo citala po netu sinoc). Uglavnom, kaze biramo manje od dva zla. Dobila Eritromicin 500 mg 4x1 7 dana ne vaginalete koje mi se pripremaju u laboratoriji apoteke (ampicilin, gentamicin i nistatin). Problem je sto nema antibiotika koji djeluje na obje alo je navodno bitnije sada krenuti na ureaplazmu pa kao mozda djeluje malo i na ovu drugu.
Malo sam se prepala ali se nadam da nece uticati na bebu.
Kod vas isto vidim trudnoce napreduju, kuc-kuc.
Cekalicama zelim plusic sto prije!!!!
U brzini sam trenutno pa nisam stigla iscitati sve sto ste pisale dok nisam bila tu, izviniteeeee! :)
Joj Alice jbmu... Bas sad... A opcenito smo podloznije svemu tome u trudnoci. Drzim fige da iskorjenis to sve! Ja vjerujem da je svakako manje zlo biti na antibioticima. Dobro je sto te dobro vodi dr cim ti je sve te zive testove napravio.
I cestitke za srceko!
Himalaya, bas mi je zao, bas sam se nadala da je ovaj ciklus tvoj :ghug:
Marelice, dobrodosla!
Ni mi nismo nikome govorili, samo moja mama je znala. Cak i kad smo krenuli u obradu za mpo smo to sve poskrivecki. Tako smo se dogovorili, nismo htjeli dodatni stres.
Character, iskreno mislim da je rijetko kad idealno vrijeme za dijete i da se uvijek moze naci neki argument zasto sada bas nije zgodno... Nakraju je to samo vasa odluka, eventualno da o tome pricas sa muzem i vidis sta on misli.
Kako je ostatak ekipe?
lista za
07.12.2019.
(Ne) čekalice
Andydea123~~~~~~~56.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~53.dc-:heart:
anita83~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~20.dc
mareelica~~~~~~~~~20.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~13.dc
Character~~~~~~~~~12.dc
YOYo12~~~~~~~~~~10.dc
Himalaya~~~~~~~~~2.dc
Cure moje ja danas skroz na skroz zaboravila na listu!!! Sorry! Trudnoca mi lose utjece na mozak hahahaha!
Alice,drago mi je da si opet s nama a zao mi je zbog ureaplasme... Ma rijesit ces ti to,bez brige. :kiss:
Justme,jeli me cekas? Hahaha Ja se nadam da u ponedjeljak otvaramo novo odbrojavanje.
Mucnina mi je malo popustila i danas sam prosla bez povracanja. Ali mi se zato cini da su mi grudi 3 broja vece hahaha na muzevu radost,ali jadan nemoze ni blizu njima jer me bole i na pogled.
Andydea cekam cekam. To ce mi obiljeziti trudnocu hahahaaha
Eto, zato mene povracanje malo uvatilo danas. Al opet cu ja uskoro bazati okolo
lista za
08.12.2019.
(Ne) čekalice
Andydea123~~~~~~~57.dc-pozitivan test
justme409~~~~~~~~54.dc-: heart:
anita83~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~21.dc
mareelica~~~~~~~~~21.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~14.dc
Character~~~~~~~~~13.dc
YOYo12~~~~~~~~~~11.dc
Himalaya~~~~~~~~~3.dc
lista za
09.12.2019.
(Ne) čekalice
Andydea123~~~~~~~58.dc-:heart:
justme409~~~~~~~55.dc -:heart:
anita83~~~~~~~~~~31.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~22.dc
mareelica~~~~~~~~~22.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~15.dc
Character~~~~~~~~~14.dc
YOYo12~~~~~~~~~~12.dc
Himalaya~~~~~~~~~4.dc
Cure drage,otkucaji su tu! Danas otvorena trudnicka knjizica,8+1 tt.
Justme,eto me! Otvaraj novo odbrojavanje!:dancingfever::dancingfever::dancingf ever:!!!
Eto,listonosa predaje listu nekom drugom. Nadam se da ce bilo tko da prihvati imat isto strpljenja i odgovornosti za azuriranje liste svaki dan kao sto sam ja to svo ovo vrijeme radila. Sad cu malo odmorit i uzivat u zasluzenoj trudnoci. Cure moje,vama zelim da sto prije ugledate svoje plusice i da sto prije otvarate nova odbrojavanja! Volim vas sve!!!!
Alice joj. Drži se, vjerujem da će sve biti okej. Ja isto mislim da te ginekolog dobro vodi. Sretno i čestitam za srce! :)
Andy baš mi je drago! :heart:
Nadam se da će netko preuzeti listu, kakvo bi to odbrojavanje bilo bez nje. :lool:
Idem se sad seliti. :mrgreen: