Jagodice, super sam. Kako si ti? Mucnine? Uskoro cu postati teta i sogorica mi ima uzasne mucnine.
Printable View
Jagodice, super sam. Kako si ti? Mucnine? Uskoro cu postati teta i sogorica mi ima uzasne mucnine.
Ustvari nije sogorica vec nevjesta. Uzas, nejdu mi ti rodbinski nazivi. Uglavnom - zena od brata. :-) :-)
Kod nas je zena od brata sogorica, ja tek kad napises nevjesta ne znam o cem se radi hahaha.
Nemam mucnine, a kad nisam do sad ocito ni necu
Buncek, samo me od ležanja sve živo boli. Serklaža je bila bolna nakon zahvata, sad više nije. Kuk me najviše boli jer moram ležati stalno na lijevoj strani, a imam artrozu na tom lijevom. I hvala ti :)
Jagodice :heart:
Ni meni ne idu rodbinski nazivi. :lool:
Jutro!
Pisala sam vam preksinoć ali mi post nije odobren.
Danas mi je 32dc, jucer rađen test na 11dpo i negativan :(
I kod nas se reče nevjesta za bratovu ženu...
Meni kad pišem na mob nestane pola posta, čim pređem u drugi redak. :-P
Riri, mama lavice, čestitam! :klap::heart:
Jagodice, sretno danas, javi nam se!
Pearl, žao mi je.
Character, ima što novo?
Lista za
23.12.2019.
(Ne) čekalice
Character~~~~~~~~~28.dc
YOYo12~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
anita83~~~~~~~~~~22.dc
Himalaya~~~~~~~~~18.dc
hula.hop~~~~~~~~~15.dc
JelenaR~~~~~~~~~~11.dc
Buncek~~~~~~~~~~7.dc
mareelica~~~~~~~~~5.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~2.dc
Pikulica1985~~~~~~~~2.dc
Pikulice, interveniraj ako nije dobar dan ciklusa :-)
Meni se cini da ce vjestica doci, k vragu. Al tjesit cemo se do zadnjeg.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nadam se da nece NIKOM doci i da ce se svi minusi pretvoriti u pluseve!! Eto to je moja bozicna zelja, mozda nije realna ali sad je vrijeme za cuda.
Ja od danas trudnocu vodim u Vinigradskoj. Iako realno nemam visokorizicnu trudnocu ali obzirom da je moj gin navalio da me tamo vode dr me upisala da se ne nabacuju samnon. Uzv cu vidjeti tek 31.12 na anomaly scanu (nikako docekati da se vidimo!) I moram u Petrovu na testove senzibiliteta. Eto, toliko od mene.
Jagodicabobica ti saljes pozitivnu vibru i naravno da ce sve biti super...
Ja lijecim zivce na medenjacima...kad sam tuzna najbolje ispadnu i onda budem srerna kad ih vidim
Jagodice :heart:
Lista za
24.12.2019.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~~33.dc
Character~~~~~~~~~ 29.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice
anita83~~~~~~~~~~23.dc
Himalaya~~~~~~~~~19.dc
hula.hop~~~~~~~~~ 16.dc
JelenaR~~~~~~~~~~12.dc
Buncek~~~~~~~~~~ 8.dc
mareelica~~~~~~~~~6.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~3.dc
Pikulice, oprosti, tek sad vidim tvoje postove, valjda nisu bili odobreni kad sam stavljala listu, a nisam kasnije provjeravala.. Ispravila sam dane ciklusa. Javljaj nam novosti :-)
Ima li što novo s Yoyo?
Pišite 1.dc
Character zao mi je...
Bas kak kaze hula hop, proveseli se sad na odrasli nacin.
Ajme ovi medenjaci!!! Pa ovo je nesto savrseno, svaka cast!
Cure, zelim vam svima da lijepo, mirno i u bozicnom raspolozenju provedete ovaj badnji dan i badnju vecer, i docekate Bozic. Ovo doba godine nekako padne jos teze uz neostvarene zelje... Nadam se da ce ovih dana kod svih vas ipak prevladati sreca, a tuga ako se i pojavi nadam se da ce brzo proci! :heart:
Cure uzivajte. Voljela bih da ovi blagdani donesu plusic bar jednoj od nas, a iduca godina svakoj!
Character žao mi je. Nadam se da ćeš uživati za blagdane i onda u nove pobjede!
Predivni su ti medenjaci :zaljubljen:
Svima vam želim lijep provod za blagdane, uživajte, odmorite se i naravno, najedite se kolača! :heart:
Da se i ja malo javim dok stizem. Ovih nekoliko dana je bilo bas onako busy. Kcerka jucer imala ispit iz baleta i audiciju za nastup koji je sutra, a roditelji trebali gledati, onda posao i svakodnevne obaveze.
Jagodice, tebe bas vozaju. No, uskoro ce 31. kad ces konacno da se vidis sa bebacom. <3 Spominjes test senzibiliteta, nisam sigurna da znam na sta mislis. :/ Mozda double i to? Meni je ekspertni ultrazvuk, odnosno fetalni screening zakazan za 6.1. kada se doktor vraca sa godisnjeg. Tada cu biti ja mislim 13+4. Necemo nista dodatno raditi poput double, bete i triple testa jer smo radili kompletan paket Veritas testa i do tada bi trebali rezultati stici jer je sada praznik pa ce malo kasniti. Tu me malo nervoza hvata ali ni blizu kak sam ocekivala. Valjda se ono nadam da ce sve biti ok sa testom.
Just Me- vjerujem da si uzivala gledajuci bebu i slusajuci srceko. <3
Character, jako mi je zao sto je vjestica stigla. No, kako cure kazu, slavlje pa u nove pobjede. :)
I da, Merry Christmas svima koji slave. <3
Sretan Božić svima koji slave!
Nama nije donio toliko željeni plus pa se ni ne nadam više ničemu od ovog ciklusa.
Danas 15.ti dan poslije nezasticenog odnosa i test negativan.
Vama koje ste u iščekivanju želim toliko željeni +
:)
Lista za
25.12.2019.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~~34.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 29.dc
Odbrojavalice
anita83~~~~~~~~~~24.dc
Himalaya~~~~~~~~~20.dc
hula.hop~~~~~~~~~ 17.dc
JelenaR~~~~~~~~~~13.dc
Buncek~~~~~~~~~~ 9.dc
mareelica~~~~~~~~~7.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~4.dc
Character~~~~~~~~~2.dc
Pikulice, ima sto novo? Drage cure, sretan vam Božić, uživajte danas s najmilijima!
Heeej cure! Sretan i blagoslovljen Božić zelim svakoj od vas!
Slabo se javljam,u poslu sam oko kolaca,rodendana,poklona... Danas napokon odmor. Rekla sam muzu da ne zelim danas nigdje ici nego izlezavat se cijelodnevno. Jucer mi bila ludnica u kuci i danas sam premorena. U nekoj sam laganoj depri... Muci me sto tek imam pregled za 2 tjedna a stalno mi je ona prosla losa trudnoca na pameti. A onda sama sebe tjesim da mora bit sve ok i da su ovakve promjene raspolozenja sasvim normalne. Nikakvi problem meni u jednom trenutku smijat se a vec u drugom plakat kao kisna godina. Ali to valjda tako mora bit. Ljubim vas sve!
Andydea, koji si tjedan? Takve promjene raspolozenja samo potvrduju da je sve ok :-D
Cestit Bozic svima!
Alice, taj test je u biti samo vadenje krvi. Ja sam rh negativna (- krvna grupa) pa cu na to ici vjerojatno 3 puta tokom trudnoce. Ali ako jos i ne znas krvnu grupu ne brini, to te na vrijeme gin posalje i onda ovisno o tome ides ili nejdes na to testiranje. Ja sam znala i prije trudnoce jer sam vadila dok smo skupljali papire za mpo.
Od ovih ostalih testova iskreno ne znam kaj si sve nabrojala haha, znam da imam sad taj probir iliti anomaly scan i to je to ja mislim onda skroz tamo do kontrole secera.
Andy, samo odmaraj! Slazem se da su ti promjene raspolozenja vec same po sebi dokaz da je sve oke.
Alice, da.. Teško je dočekati rezultate ali bit će lakše kad dođu i kad vidiš da je sve u redu. :)
Andy hahaha evo me od danas u 27.tt i još uvijek mijenjam raspoloženja u rekordnim brzinama. :lool:
Sretan Božić cure! :heart:
Danas sam 10+3,tj.u 11.tt. a i ja se nadam da je sve ok,mucnine su svakodnevne i maloprije sam povratila veceru,sad grickam stapice i dobro je dok su u ustima,cim pojedem mi je muka. A i vec mi je pomalo zao muza. Vicem i durim se na njega stalno nesto a ustvari jadan nista nije kriv. Hahaha. Jutros mu ni Bozic nisam cestitala jer sam se naljutila sto me probudio. Ok,ispravila sam to brzo ali sam se kasnije osjecala glupo i bilo mi je jako zao. Riri,znaci moglo bi ovo potrajat...ufff... Hahahaha ali svejedno mi je rekao da me voli bez obzira sto sam nemoguca. Hmmm...
Svima vama koje stavite, sretan i blagoslovljen Božić...da nas sljedece godine bude više [emoji173]
Lista za
26.12.2019.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~~35.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice
anita83~~~~~~~~~~25.dc
Himalaya~~~~~~~~~21.dc
hula.hop~~~~~~~~~ 18.dc
JelenaR~~~~~~~~~~14.dc
Buncek~~~~~~~~~~ 10.dc
mareelica~~~~~~~~~8.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~5.dc
Character~~~~~~~~~3.dc
Pikulice?? :-)
Andydea, jesi razmisljala o baby watchu? Znam da je to dvosjekli mac, ali koliko sam pohvatala zadnja trudnoca nije dobro zavrsila pa te mozda to vise umiri nego uznemiri?
molim sve clanice da procitaju pravila foruma. slike nisu dozovljene.
Lista za
27.12.2019.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~~36.dc
YOYo12~~~~~~~~~~~31.dc
anita83~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~22.dc
hula.hop~~~~~~~~~ 19.dc
JelenaR~~~~~~~~~~15.dc
Buncek~~~~~~~~~~ 11.dc
mareelica~~~~~~~~~9.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~6.dc
Character~~~~~~~~~4.dc
Evo kratka obavjest ako kome to bude da pise na forumu (ja trazila i nije bilo)
Za badnjak, i danas opet sam imala neku jaaaako gustu sluz koju si doslovno mogao odvojiti od papira, razvuci. Ko ljepilo ono uhu kad se malo osusi. Bila je prozirna i za badnjak je u sebi imala tragove smedjeg. Kolicina- loptica cca mali nokat vel.. danas nije bilo smedjeg nego samo mrvicu bez.i to je bila tanka traka cca 5 cm duzine.
Ugl sve je u redu. U 7 dana narasli smo pola cm, ima ruke, noge, mase, skace... na vag pregledu nista nije vidio. Tako da, sve je apsolutno odlično.
Lista za
27.12.2019.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~~35.dc
YOYo12~~~~~~~~~~~31.dc
anita83~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~22.dc
hula.hop~~~~~~~~~ 19.dc
JelenaR~~~~~~~~~~15.dc
Buncek~~~~~~~~~~ 11.dc
mareelica~~~~~~~~~9.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~6.dc
Character~~~~~~~~~4.dc
Evo, da konačno se uskladimo Pikulica i ja... Držim fige za novo odbrojavanje Pikulice! :-)
Justme, jako mi je drago! Zbog bebice, ne sluzi :lol: Čitala sam negdje da je pojačana sluz normalna u ranoj trudnoći, negdje čak piše "možda će vam trebati dnevni ulošci". Ja nisam čula nikoga kome su trebali ulošci, ali eto tebe :-D U svakom slučaju, uživaj 2u1, neka bude tako dosadno do kraja :-)
JustMe ajde bas dobro da je sve okej! I da si vidla bebicu aktivnu!
Hula hop, meni recimo oduvijek trebaju ulosci jer uvijek imam iscjedak, a sad u trudnoci je pojacan tako da mislim da ne mjenjam uloske da bi mjenjala gace svakih sat vremena. Eto, sad si cula hahaha.
Mene glavobolje nesto pocele zezati, a kao ne bi smjeli nista piti osim paracetamola koji mi ionak ne pomogne pa onda ni njega rade ne popijem.... Budem rekla dr za to sljedeci put jer inace mi nikad glavobolje nisu bile problem.
Di ste cekalice i odbrojavalice?
Iskreno,razmisljala sam ali za ovako ranu trudnocu je bas nezgodan i ne zelim jos i takav stres dozivljavat. Drzim da je sve ok jer ovaj put stvarno imam simptome a i u cetvrtak idem na pregled (2.1.) zvala sam gina danas zbog urina pa me narucio odmah drugi dan Nove godine. Valjda to jos mogu pricekat haha.
E da,super sto si preuzela listu,super si se snasla! Sretno i sto prije ugledala plus! :kiss:
E da, JustMe zaboravila sam ti napisati. Ovo sto si opisivala da je bila jako gusta sluz, moguce da ti je vise izaslo odjednom ali dok si primjetila je proslo neko vrijeme. Pa je ulozak upio vodeniji dio, i ostalo je tako gusce. Ja znam da meni tako zna biti, cak i za vrijeme plodnih dana mi se to znalo desiti.
I da, postoje dnevni ulosci koji "detektiraju" ako curi plodna voda. Cisto informativno ako ikome to zvuci korisno.
Jagodica pliz u inbox vise info o tome hahahahah to cu si obavetno nabaviti za kraj
Hej cure, ja bi se pridružila.ako.me primate!
Mebi danas prolazi 25. dan ciklusa!
E sad, ovaj mjesec imali smo odnos samo jedan put - i to prije 7 dana (tad bi po kalendaru pada ovulacija, slučajno pogođeno).
M bi trebala doći 4.1.
Tak da držite fige
Beck dobrodošla!!!! I sto prije otisla!!!!! Drzime fige da je to to 4.1.