Ovo dole ti je peak, ali vidim da si napisala da si ga uhvatila i jucer navecer. Jel ti bilo isto ko i ove dvije danas ili?
Pokrivaj ti ove dane pa si bez brige, ovulacija ce se desiti uhatila ti peak i koristila trakice ili ne.
Printable View
Ovo dole ti je peak, ali vidim da si napisala da si ga uhvatila i jucer navecer. Jel ti bilo isto ko i ove dvije danas ili?
Pokrivaj ti ove dane pa si bez brige, ovulacija ce se desiti uhatila ti peak i koristila trakice ili ne.
Ma joj, ja krivo citam! Ko da sam nepismena Boze, ni datum ne gledam ni nis. Ugl da, peak ti je to, primite se posla hahaha. Nije ti veceras kasno, dapace super ak ti sutra prijepodne pokrijete.
ljube555 pravi pravcati peak! Nadam se da ste se pokrili :)
Ja cekam i cekam - imam feeling da cu puknut ko kokica. Imala i migrenu tako da m dolazi sutra ili prekosutra. Od kad smo se preselili ciklus mi seta par dana sim tam tako da vise ne znam da li mi kasni ili ne (inace je bio 28, ali sad mi zna i do 31 dan).
Lista za
02.02.2020.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~ 38.dc
Calista~~~~~~~~~~~ 30.dc
Himalaya~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~~25.dc
Buncek~~~~~~~~~~~23.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 17.dc
anita83~~~~~~~~~~~16.dc
mareelica~~~~~~~~~ 15.dc
ljube555~~~~~~~~~~14.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 13.dc
Beck~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Ljube,inače nemaš sluzi ili?
I vise neznam sta bi po tom pitanju napravila i kako si pomogla... i sigurna sam da u tome problem da ne dolazi do T
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
lotus5- 25DC
Pa ljube jesi pricala s ginekologivom o tome? :-( Ne znam sto tocno uzrokuje povecanje i strukturu sluzi, ali sumnjam da bi nedostatak nje same bio uzrok problema. Ona samo pomaze da spermici dodu di trebaju doci. Ja sam spavala s dignutim nogama za vrijeme pokusaja. :-D Vjerujem da oni sami nadu put, ali sam im svejedno pomagala. :-P Mozda je uzrok njenog nedostatka veci problem, popricaj malo s doktoricom?
Ja inace ne pijem kavu, nikad nisam. Ali sam zato cajoljubac, i pijem prave cajeve, ne filter vrecice... Cajevi nisu tako bezveznog ucinka, pogotovo u vecim kolicinama. Nekad su oni bili lijekovi. ;-) Kako ja ne pijem kavu, ako bi popila zeleni popodne ne bi mogla zaspati. Vjerujem da su vocni bezopasni, popijem tu i tamo rooibos, samo nisam opustena da pijem sve bez straha, no to je sve pojacano u mojoj glavi. Bit ce bolje kad prodemo 12 tt. :-)
Lista za
03.02.2020.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~ 39.dc
Calista~~~~~~~~~~~ 31.dc
Himalaya~~~~~~~~~~27.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~~24.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 18.dc
anita83~~~~~~~~~~~17.dc
mareelica~~~~~~~~~ 16.dc
ljube555~~~~~~~~~~15.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 14.dc
Beck~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Pikulice, ima li novosti? Ljube, je li sve pokriveno?
Lotus5 - tek sad vidim da si se prijavila za listu. Sorry nisam vidjela! Sutra te ubacujem s 27. dc.
Ljube, a znam sve, ali nikad ne treba gubiti nadu. Možda baš ovaj ciklus bude dobitan.
Pisite mi za 4.2.
1DC
Lista za
04.02.2020.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~ 40.dc
Himalaya~~~~~~~~~~28.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~27.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~~25.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 19.dc
anita83~~~~~~~~~~~18.dc
mareelica~~~~~~~~~ 17.dc
ljube555~~~~~~~~~~16.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 15.dc
Beck~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Calista ~~~~~~~~~~~ 1.dc
Lotus5, dobro došla na listu!
Pikulica, jesu li ti inače neredoviti ciklusi?
Calista, :ghug:
Meni će (.)(.) eksplodirati. Ništa drugo ne osjećam.
Himalaya, inace su mi od 29-35 dana, ovo sad vec prelazi svaku mjeru.
Imaš li simptome kao da ćeš dobiti? Možda da zvrcneš ginekologa/inju?
Hvala na dodavanju na listu... Kroz koji dan vidjet ćemo stiže li M ili ne... jedino me "muče" jako bolne ( . ) ( . )
Ovo sve ludo iskustvo... u sub.bio peak , stavila sam tada sliku u grupu..u ned.ujutro jos bila trakica kakva bila u sub.ali u ned.navecer i u pon.kontrolna crtica izbljedila i sada idem napraviti a ono opet su iste boje skoro???
Inace imam bas neki jak pritisak i grcevi neki a jajnici rasturaju...
Danas bi trebalo biti 2dno... ako u sub.bio peak a u ned.O
Možda ovuliraš više puta? Ne znam je li to uopće moguće.
Ljube, jel bas peak ili je testna tamna ali ne kao i kontrolna? Ako nije bas peak nego je samo potamnila ja se ne bi zamarala time na tvom mjestu. Ako je opet peak mozda imas preosjetljive trakice.
Eventualni mogucnost ovulacije na drugom jajniku ali, iako moguce, nije bas uobicajeno.
Jel imas ti PCOS?
Pikulica, jesu ti testovi s interneta ili? Jel valjan rok trajanja? Ako ti nikad nejde ciklus preko 35 dana ja bi na tvom mjestu do gina. Ili eventualno jos neki test ako su do sad svi bili ti "pro matris"
Himalaya i Lotus, drzim fige da se bolne cice pretvore u debele pluseve!
Pozitivne trudnicke vibrice svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stigla M, i to na 27.DC...Krećemo dalje u nove pobjede, iako svaka nova M malo baci u bed
Pikulica to baš čudno zvuči sve.
Jesi razmišljala da odeš ginekologu?
Hej cure. Sreca me podragala. Eto mozete pored mog imena danas staviti plus :-) a onda daljnje iscekivanje... imam neki osjecaj da ce ovaj put sve biti ok, nadam se da je taj osjecaj u pravu.
Pozdrav svima! Danas mi je 19dc, jučer sam prilikom brisanja primijetila iscjedak koji vuče na blago roza krv. Napokon sam se ohrabrila na ponovni pokušaj nakon spontanog u 5.mj.prošle godine. Inače nemam krvarenja u sredini ciklusa,i redovite su mi ciklusi 28/29 dana. Mislim da je rano za implantacijsko krvarenje..
Lista za
05.02.2020.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~ 41.dc
Himalaya~~~~~~~~~~29.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~28.dc
Buncek~~~~~~~~~~~26.dc +
Odbrojavalice
Pearl 22~~~~~~~~~~ 20.dc
anita83~~~~~~~~~~~19.dc
mareelica~~~~~~~~~ 18.dc
ljube555~~~~~~~~~~17.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 16.dc
Beck~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Calista ~~~~~~~~~~~ 2.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~ 1.dc
Buncek, bravo! Super vijest! Niste li ovaj mjesec nikad manje pokrivali? Isto kao i naša Character. :ghug: Kako to da si posumnjala u trudnoću?
Žao mi je Lotus5. Držim fige da ovaj ciklus bude dobitan!
Ljube, meni ti je crtica vidljiva gotovo cijeli ciklus, ali bude dosta slabija od kontrolne. To je zbog PCOS.
Garawa, mogu biti različiti uzroci krvarenja kao što i sama znaš (implantacijsko krvarenje, neke žene pri ovuliranju mogu malo krvariti, neka upala...). Ja bih na tvome mjestu zvala ginekologa/inju i pitala što mi je činiti. Hoćeš li da te ubacim na listu?
Jagodice, Hula.hop, Riri, Character...kako ste vi?
Himalaya , stavi me na listu..
Čekat ću, pa kako bude :-)
Kada najranije da napravim test?