In love prvotno napisa
Mi smo u koroni (obiteljski) obisli Švicarsku, Poljsku, Sloveniju, Rumunjsku, Srbiju, ozloglašeni Zanzibar (muž 2 puta), Jordan,Španjolsku... nismo stali putovati unatoc koroni ali smo svi obiteljski cijepljeni istog trena kad se je moglo (i djeca), maske obavezne, ruke peri stalno...na avionu dobiti koronu je misija nemoguce, vecina ozbiljnih aviokompanija ne pusta u avion bez testa, barem medicinske maske, neke i ona FFP2, covid potvrde ili negativnog testa... na putu je isto puno teze dobiti koronu nego doma jer se druzis s manje ljudi, zivis u nekom svom mjehuricu...a doma, naše troje djece - skola, aktivnosti, javni prijevoz, posao...nepridrzavanje mjera u hrvatskoj.... Mi smo na kraju dobili omikron, ne na putu, nego doma (sto govori u prilog ovom mom razmisljanju), u Hrvatskoj, dijete ga doneslo iz skole.... a muz je imao koronu i u 11mj 2020, isto dobio u Hrvatskoj, na poslovnom sastanku...
ps - ovo trenutno pišem iz Slovenije, negdje sam ubrala da su slovenske mjere bile samo na papiru, pa ne bi se bas slozila, itekako su se gledala potvrde u kaficima, restoranima, neprehrambenim ducanima, benzinskim stanicama, da ne nabrajam djecu i sve zaposlene koji se cijelu godinu testiraju mislim da 3 puta na tjedan...vrijeme ce pokazati sto ce donjeti ovo popustanje, mi smo na skijalistu, guzva je ali bila je i s potvrdama...a najvise ima Hrvata, tako ili onako ;-).