MathFest :gumi::ghug:
imatematika + banjanje u bazenu
Printable View
Thanx Vrijeska.
Jelena.o sad me to buni jer su kćerki rekli da će biti kupanje na bazenima, a sinu da neće. Naravno to je dio koji ih najviše veseli.
E sad njemu je sad krivo kako neki razredi mogu, a neki ne, a tamo su zajedno. Vjerujem da će popustit i njihova profa iz matke jer inače fakat nije fora ;-)
mojoj je baš to bilo poticaj da ide na to natjecanje ( bazen sami plačaju):tele:, ručak ide gratis
I moj drugasic je u top 10% na Klokanu :)
Mat Liga im ne ide tako dobro jer još nisu savladali baš rad u timu pa se dogodi da jedan zna odgovor, a drugi inzistira da se piše njegov u koji nije siguran. Ali svejedno su u svojoj kategoriji medu top 20%
Njega samo vesele buduća natjecanja iz informatike, ali to jos mora cekati
bude i to začas Vrci!
Da, iz informatike su imali do sad 2 zamjene jer je njihova na porodiljnom. Vraća se iduće školske godine pa možda onda opet krene (prijašnjih godina sam vidjela da je bio Dabar kod nas)
na Dabar sam i mislila, (naši kolko znam ne idu na njega)
u starijim razredima moj veliki je išo na robokup ali u njegovo doba nije bilo sluha za to u školi, koliko su sami uspjeli toliko su napravili ( moj muž im je reko neke trikiove, ali trebalo je tu i nešto više tada znati, ali su bili klinci zadovoljni ), što reći dodinu kasnije nije ih škola ni htjela prijaviti (?!), sad je drugačija situacija