ajme... :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Zara, :heart:
Printable View
ajme... :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Zara, :heart:
U Španskom, negdje oko 7-8 navečer.Citiraj:
mama_jos_malo prvotno napisa
I ja moram pohvaliti nonića koji je Filipa obožavao nositi, doduše u klokanici. Filip je inače minijatura svog nonota, tako da su bili prizor za deset.
Ja je uglavnom šogoru namontiram, dok MM :x odbija ikakvu suradnju... no polako shvaća da se i tate angažiraju oko prijevoza miševa malih. Neki dan vidjeh sa bebačem, došlo mi da mu odem čestitati! Ipak u Ck nema baš maramaša... ma ja sam jedina :lol: zapravo
Tek sad skužila topic pa uredno kopiram:
:heart: tata
Spremamo se već mjesec dana u posjet svekijima u CK, pa ako se to ikada dogodi biti će nas još i muških i ženskih maramaša. MM za sada rado nosi malu po doma, a po vani, u svom gradu, će se još radije praviti važan. :PCitiraj:
Serpentina prvotno napisa
sad sam se sjetila!!!
prije jedno mj. dana vidjela sam na tresnjevackom placu tatu sa djetetom (ne sjecam se jel curica il decko) u pouchu (plavi ili tamno ljubicasti dezen)...
znam da se on zagledao u Leinu addicted majicu a ja u pouch.
ciji je to tata bio? :mrgreen:
evo i naseg tate na izletu na sljeme :mrgreen:
a evo i NAS :mrgreen:
Lut, prepreprekrasni ste! :zaljubljen:
mamabanana krivi link si dala daj nam pravi da vidimo :mrgreen:
lutonjice prekrasni ste! a ona fotka gdje ti nosiš marge i smiješ se....predivno
probajmo ponovno :mrgreen:
evo i naseg tate na izletu na sljeme
Stvarno jeste! :heart:Citiraj:
momze prvotno napisa
Ma kaj za tatu to bi ja kupila sebi (da me nije frka carine :evil: )Citiraj:
nelitza77 prvotno napisa
Tate i bebači su vam :*
mamabanana jel to "moja" marama ili mi se čini? ;)
Moram se i ja pridružiti oduševljenju! :heart:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Tema vrijedna ozivljavanja, vjerujem da ce biti novih priloga od nove generacije :)
Moj prilog je tata u marami, ali moj tata. Dakle, djed u marami :)
Djeda :naklon:
Bravo, deda!!! :klap:
kako slatko! :bouncing:
Nas valjda već svi znaju :), nemam novu sliku na netu, pa će i ova pridonijeti temi dok ne stavim nove na net
Nemam pojma sto je u tome da muskarcima odlicno pasu marame 8)
To je zato kaj nemaju cice pa se bebači ne iskrive kad ih nose :lol:Citiraj:
Aneta prvotno napisa
Evo, da ne ispadnem lažov :angel: najnovije slike tate sa slingom (klikajte next)
Ma daj vještičice sašij mužu muški sling :lol: :lol:Citiraj:
vještičica prvotno napisa
Pa taj i jeste muški :P moj je na cvijeće :mrgreen:
hihihi
mm je neki dan nosio bez pouch s plavom crtom pa je ustvrdio da mu je pomalo homoseksualni :mrgreen: ovaj tvoj sling ne bi stavio ni za zivu glavu.
Prenijela mužu
veli nema problem sa bojama 8)
Ima li ko iskustvo sa maramama i blizancima?
Jako mi se dopadaju marame ali mi nije jasno kako da izvedem to sa dve bebe! Doduse MM je ok prihvata sta god treba pa ce mo se verovatno rasporediti! Jos mi je problem sto zivim u Srbiji pa ne znam kako da nabavim maramu! Mozda bih sasila ali ne znam koji materijal da uzmem! Koliko kosta marama izrazeno u eur. posto se bas nesto ne snalazim sa kn?
Isto me zanima i za pelene, kako bih mogla da ih narucim iz Srbije i koliko je to po kom. u eurima?!
Pozdrav,
Blonde
Na DVD-u što je išao uz Mayawrap su pokazali stričeka na koga su uz minimalnu asistenciju namontirali dvije bebe, ali priznajem da me cijela kombinacija zbunjivala i nisam baš kužio da ima nekog smisla.
Svojevremeno sam bila ukrala slike blizanaca u raznim nosiljkama s babywearing foruma, mozes ih vidjeti ovdje, iako to ne spada pod temu o tatama u maramama... ali ima jedna slika jednog tate koji nosi dvoje, i jos jedno vodi za ruku i ta mi je najljepsa :)
MM nosi obje naše cure u slingu. :)
One se skoro pa potuku oko toga koga će tata nositi :mrgreen:
Smrc, smrc. I to je proslo. :( Naš se bebač više ne želi nositi u marami i to od kad je prohodao.
U međuvremenu sam ga uspjela jednom u slingu i jednom u mei taiju na leđima i to je to. Predivan je taj blizak kontakt djeteta i roditelja i užasno mi to nedostaje.
Ima tko bebu za posuditi? :mrgreen:
Anita :lol:
Ja sam u principu dosta kasno kupila sling i sad vidim koje sam si divne trenutke uskratila.
No, što je tu je, sad se nosimo.
Ali MM me je prilično iznenadio s prihvaćanjem slinga. Morat ćemo kupiti još jedan :mrgreen:
MM je bio mrvicu skeptičan kad sam ja objavila da nam (osim mei-taija) treba i marama. No, čim je marama stigla, a pogotovo kad sam mu pomogla zavezati bebača, oduševio se.
Par puta sam mu je ja zavezala (što je, zapravo, puno teže!) a onda, nakon par tjedana sam ja otišla van a kad sam se vratila, imala sam što vidjeti, MM je sam zavezao bebača u maramu! :D
Sad propagira okolo maramu kao najbolju stvar za bebu (jedino ga još nije šetao vani ali i to stigne :mrgreen: )
Evo i moje mrvice u slingu kod tate
http://www.public.fotki.com/malavita...pc.064350.html
pass: dunjavita
Bože moj, što ja radim :oops:
Idemo probat još jednom http://www.public.fotki.com/malavita.../pc064350.html
Meni taj pass ne radi (!?)
ni meni
Evo ga naš babo!