@pinochio
i hvala, hvala za kompliment. ono, slatki... : ;)
Printable View
@pinochio
i hvala, hvala za kompliment. ono, slatki... : ;)
ta teta o kojoj pričaš je stvarno takva i na sreću bila je na zamjeni samo dva dana. ova mlada praktikantica je danijela. jako je brižna i draga-tvrdi mm :roll:
OK, neću više ništa pitati.
To se i meni sviđa-svako malo dođe neka praktikantica kao ispomoć i onda stvarno tetama bude lakše.
Roditeljski za Sunce u cetvrtak u 16.30
99% da će biti taj termin. Info sam dobio od tete Ivane, ali danas će tek isprintati službenu obavijest, tako da tko bude išao može obratit pažnju i potvrditi.
mi danas bili.
ja užasno razočarana.
ma ne znam da li uopće ima smisla pisati svoje zaključke nakon što smo samo sat vremena bile tamo. ne znam :/
@lutonjica
danas bili na roditeljskom?
zašto razočarana? ajde kad se oporaviš od razočarenja, podijeli s ostalima - i nama djeca idu u isti vrtić, naravno da želimo znati...
ne na roditeljskom, prvi dan vrtića nam je danas bio.
i uvjerena sam da nije stvar do vrtića, nego do njene grupe i tete
Lut, ajde reci što je bilo
lutonjice, ja sam prvi dan bila ko' s marsa i posumnjala sam u našu odluku da je vrijeme za vrtić, posumnjala sam ama baš u sve. već je drugi dan bilo bolje, treći još bolje...sad smo u fazi da se lada popodne sjeti vrtića i kaže da se hoće ići igrati u vrtić, a meni srce na mjestu.
pusa hrabrilica suncobranici zari, a i tebi :love:
sigurno nije lako uz naše kriterije biti zadovoljan, ali nadam se da je tvoj prvi loš dojam sličan ovom mom i da će već sutra biti bolje.
tatadražen, hvala za info o roditeljskom. jedva čekam :D
Lutonjice, mislim da naša djeca idu u istu grupu. Ja isto tako nisam bila oduševljena situacijom, ali sam čekala da netko kaže svoje iskustvo. Nama je sada krenuo treći tjedan vrtića i nekako su stvari sjele na svoje mjesto. Nije mi se sviđalo što tete (točnije jedna od njihove dvije tete) sve požuruje i ne pokazuje dovoljno razumijevanja s obzirom na individualne potrebe djeteta (a i roditelja). Unatoč tome, ja sam neke stvari napravila po svome, i vjerojatno je skužila da ima posla s tvrdoglavom mamom pa je sad jako ljubazna i dosta bira riječi kad razgovaramo.
Danas nije bila njihova druga teta (koja se meni više sviđa), već neka na zamjeni koju nismo do sad upoznali.
Mislim da će roditeljski sastanak biti u četvrtak u 16 i 30.
swaddle, dobro nam došla :)
:ups:
Hvala! :)
tatadražen i swaddle dobro nam došli. zajedno smo jači.
lut, :heart: (sve sam ti rekla)
tatadražen jesi li ti možda bio na onom sastanku prije ljeta, na kojem smo birali predstavnika roditelja
nope, prvi put čujem za to
b. je kremuo ove u jasličku godine, pa možda nisam ni mogao biti uključen izbor predstavnika.
mislim da je jedino bila obavijest da se javimo na razgovor oko 28.8.
:/ did i miss something? :?
Lutonjica, baš mi je žao.
Sada se ne mogu sjetiti koje su vam tete, ali pretpostavljam dvije nove u vrtiću - na žalost uopće ih ne poznam (inače, uglavnom u naše 4 godine staža, polako već znamo sve u vrtiću).
Kod nas su se stvari jako popravile tak da sam ja prezadovoljna (kucam u drvo) - smanjili su gledanje TV-a samo na petak, stalno se nešto radi- F. je počeo pokazivati interes za crtanjkem pa slovima - to je nama veliki napredak.
Roditeljski za grupu Sunce odgođen!
Teta Sandra na bolovanju, pa se čeka da ozdravi...
hvala za info :)
ajoj, šteta za tetu sandru :( nama je danas nakon tri dana pauze došao dan za vrtić. loše smo krenuli još doma-toliko je urlala za mnom da sam jedva otišla na posao. ništa je nije moglo umiriti, osim mog odlaska. kad sam otišla prestala je plakati. ne prestajem misliti na nju. onda su otišli u vrtić i plakala je kod rastanka s tatom. koliko, znat ću kasnije. nadam se tek toliko. baš sam tužna :šmrc:
tatadražen, hvala za info o roditeljskom.
NanoiBeba, super da si zadovoljna.
Lutonjice, javi se...
pinocchio, mislim da sam danas snimila tatu i Ladu (onak, ak se dobro sjećam slikice koju si stavila na forum)- išli su prema vrtiću i nije plakala.
Kaj je bilo poslije nemam pojma.
Al i moju K. još uvijek ponekad uhvati tuga. Mislim da je to sve normalno.
Kod nas se krize javljaju i doma, npr nemirna noć, ili nakon dolaska doma, a pogotovo krajem tjedna.
Samo sam si ja složila filozofiju u glavi - mi naime nemamo izbora (tetu čuvalicu nismo htjeli) i onda nema druge nego vrtić.
swaddle, zara je suncokret, jeste onda s nama u grupi??
pinocchio, dok sam šetkala naokolo i čekala da dođem po zaru, vidjela sam ladu kako se veselo igra u plastičnom dvorcu u dvorištu :love:
inače, danas je bila druga teta i bilo nam je pregenijalno, totalno druga priča. zara je ostala čak sat vremena (2. joj je dan :love: ) i jedva čeka sutra jer će opet biti ista teta i obećala joj je da će je cijela grupa čekati pa idu zajedno u dvorište na igranje :D
ma ne. mislila sam da si ti bio onaj jedan aktivni tata na sastanku. never mind. biti ćeš aktivan na sljedećem :DCitiraj:
tatadrazen prvotno napisa
meni se brk razvuče u osmjeh pri pomisli na brdo AP/forumRODA roditelja na sljedećem zajedničkom sastanku. :heart:
np za info, ak opet što saznam, javim
@pinnochio
pitao sam b. za ladu jučer pa mi je rekao da je bolesna, da je nije bilo. mali pametnjaković.... :mrgreen:
jep, šteta za tetu sandru, stvarno sam zadovoljan i s njom i ivanom (puj-puj-puj - da ne zacopram)
:D :D :D tri put hura za zaru. bit će njoj super, a nekako vjerujem da tete ne mogu biti loše ako je vrtić dobar. sat vremena :shock: to je super za prvi samostalni ostanak.
vidim da se svi špijuniramo po vrtiću i to mi je drago. ladi je danas stvarno bilo super. plakala je iz protesta ravno minutu koliko je trebalo da mm ode iz vrtića. ostatak jutra (danas je ostala do iza ručka, skoro 3 i pola sata) je provela u ludoj zabavi i smijehu. kaže teta da je totalno cool hodala kroz sobu raširenih ruku i stalno ponavljala "nemam nikoga". uglavnom, dobro su se zabavljali, najela se i otišla doma.
bravo za supervrtićarke ladu i zaru! :D
mi ćemo ipak pričekati i pridružiti vam se tek za koji mjesec.
(pričamo baka i ja: da, da, negdje na proljeće...
a andrej: ne na pojeće.
ja: ne? nego kad?
on: na zimu! 8) )
:lol: eto vidiš, možda si ti nespremna, ali on je skroz spreman. sunce pametno :love:
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
ja bi vam najrađe ukrala Ivanu kao našu treću tetu :*Citiraj:
tatadrazen prvotno napisa
je, je, sav je važan dok mi sjedi u krilu s cikom u ustima. :roll:
tweety, prste k sebi! ostavi koju super tetu i nama ostalima!
ostala bi zara bez problema i duže, ali ja sam se fakat smucala sat vremena naokolo i bilo mi dosta :lol:
ima li tamo u blizini neki birc da sjednem na kavu i pročitam novine (sutra će vjerojatno ostati još duže)??
Dođi k meni na kavu - eto prilike za upoznavanje: samo nizbrdo je lako al poslije uzbrdo !!!!
ajde šalji detalje na PP :)
btw, uzbrdo-nizbrdo nama nema veze, jer u vrtić idemo pješke od ribnjaka, pa preko šalate :lol:
Da Lutonjice mi smo u Suncokretima. Danas je bila ona bolja teta. Ne znam smijem li im navesti imena.
Mi smo jučer i danas ostali na spavanju. I jučer i danas sam došla po njega u 13.30 (jer radim do 13), a onda mi je pedagogica održala predavanje kako moram dolaziti kasnije po njega i da ga se ne smije buditi. Kakva su vaša iskustva s dolascima u to vrijeme. Naime, jučer je bio budan već prije nego sam došla po njega.
Samo da napomenem, doma uopće ne spava po danu zadnjih 8 mjeseci.
swaddle, prebacila sam se na PP ;)
cure, a zašto više ne pišemo na našoj mailing listi?
joj, duboka isprika, i dečki .
8)Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa