Evo još jednog linka za ovisnice:
http://vajpads.com/index.php
Printable View
Evo još jednog linka za ovisnice:
http://vajpads.com/index.php
Ha, naručila sam ja 4 kom ovih vajpads - trebaju mi svaki čas stići.... :D
još samo da mi m dođe pa da konačno isprobam kolekciju.....
Evo, da se i ja pohvalim sa svojom kolekcijom. Sve sam isprobala nakon poroda i jaaaako sam zadovoljna. Čini mi sa da je ovo što imam dovoljno za jedan ciklus, ali ne mogu stati s naručivanjem. Trenutačno čekam da ih stigne još 12. (Čari internet kupovine :) )
Super kolekcija, a kad još stigne pojačanje... :D
Samo da javim da ću i ja probati uvesti platnene uloške u svoj život.
Makar se toplo nadam da moje gospođe M neće biti još dugo, dugo, ali kad dođe želim je dočekati u velikom stilu. :)
Do tada polako skupljam svoju kolekciju.
aishwarya, hvala ti za info o Etsy jer tamo nalazim prekrasnih uložaka.
Naručila sam ih nekoliko i sada čekam da mi stignu.
Samo sam kod kupovanja imala neke male sitne problemčiće.
Taman kada mi prodavač omogući s(kršitelj koda)ing za Hrvatsku netko prije mene kupi. To mi se desilo dva puta. A evo što mi je jedna od njih napisala u poruci:
"That was so weird. You and another person from Croatia both bought them today. When she bought the other set, I thought it was you. Too funny. ..." :lol:
Hoćeš reći da sam ti pred nosom maznula uloške?? Sorry, moj ti je savjet da odmah ubaciš što želiš i naručiš pa detalje oko poštarine sređuješ kasnije. Neki ulošci stvarno odu isti čas... Al možda nisam ja - gledam neki dan uloške prodavača kod kojeg ranije nisam kupovala i vidim ovakve informacije za poštarinu;Citiraj:
Ena prvotno napisa
prvo Croatia, pa US i Canada. :lol:
I da, prodavač je iz SAD-a, nitko domaći.
Ma ne! Ne želim reći da si mi baš ti maznula uloške! :lol:
Tko je, to uopće nije bitno. Ja sam dobila što sam željela.
Tebe sam željela samo pohvaliti što si nam otkrila ovu stranicu jer od svih koje sam gledala ovdje imaju zaista lijepe uzorke. :*
Nije mi palo na pamet prvo rezervirati a onda dogovarati se oko poštarine. To su mi bile prve narudžbe.
Prvo sam pitala da li isporučuju za Hrvatsku a onda bi mi one odmah omogučile da izaberem poštarinu za Hrvatsku.
Meni je bilo samo smiješno što baš kad je dodana poštarina za Hrvatsku te uloške su nestale.
Inače, naručila sam od Yurtcraft, Lisasboutique i Lolasoft. :)
Aaa, sad kužim zašto je Hrvatska bila na prvom mjestu!!Ne, nisam to bila ja. Koliko nas ima! :lol:Citiraj:
Ena prvotno napisa
:*Citiraj:
Ena prvotno napisa
evo i mene u klub :D
bacite pogled na moju pocetnicku kolekciju
http://public.fotki.com/cocoscris/ulosci/
Bojim se da sam to bila ja. Lisasbutique sam dogovorila da stavi Hrvatsku na listu i vrebala da mi ih netko ne mazne, a Lolasloft gledam već par dana i čudim se kako je omogućen s(kršitelj koda)ing za Hrvatsku.Citiraj:
Ena prvotno napisa
Danas sam pokleknula i kupila :)
Molila bi pp teta šivalica s ponudom :trep:
Super su, jesi to ti šivala?Citiraj:
meda prvotno napisa
nije to meda šivala - poznajem ovaj rad - takvi su i moji - iste imam :heart:Citiraj:
Tilja prvotno napisa
umrjet ćete od smjeha ali nakon što sam upotpunila kolekciju stigla mi "prija" ali sam cijeli tjedan bila na putu i nisam mogla isprobati kolekciju :cry: tako da čekam sljedeći mjesec
Fana, :love:Citiraj:
Fana prvotno napisa
Jučer sam naručila platnenih uložaka na tri strane, sve kućna radinost.... pa kad to počne stizati... jedva čekam :D :D
Drago mi je da se ne ljutiš :oops:Citiraj:
Ena prvotno napisa
Ova me je epizoda otrijeznila. Moram prestati kupovati uloške. Kaj je preveč je preveč.
(inače, stigli su ulošci od Punky, također kupljeno na Etsy-ju: kolekcija )
Pad kad si kupila Panky's Pads, nisam ih uoće vidjela na Etsyju. :?
Ma, super ti je kolekcija, ali daleko od toga da je kompletna. Super su mi ulošci i od dobro nam poznate šivalice ;)
Mene zanimaju isključivo dnevni ulošci pa ako mi nekto može reći koliko su tanki/debeli, jeli se svi iskuhavaju i gdje ih se može nabavit?
Ima, ima... ali samo 6 komada komplet, da ti ona izabere uzorke.Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
Kad dođu svi ulošci koje sam naručila, bit će ih nešto više od 50. A kad pomislim koje sam novce dala za to, više ne mogu koristiti argument da su platneni ulošci jeftiniji. Ali dobro, netko kupuje seksi gaćice, ja kupujem uloške.
Inače, sve se možemo sakriti pred pravom ovisnicom. Ta zbilja obožava svoje uloške.
:shock:Citiraj:
Fana prvotno napisa
Povlačim ono što sam rekla! Ajd reci što još stiže, pliiiz!
Nisu najljepši koje imam, ali su najpouzdaniji. Zato sam si i uzela još par komada od 10" koje koristim za noć. Naravno, s flanelom i velurom, to bolje upija.Citiraj:
Fana prvotno napisa
Konačno kompletirana kolekcija. Više ne kupujem ni jedan jedini uložak. :)
Moram priznati da ne znam kako bih preživjela postpartum u plastičnim ulošcima.
Inače, iz mene još uvijek nešto curka, a prošlo skoro tri mjesca od poroda. To je za drugu temu :(
aishwarya, svoju kolekciju na sunce! Sigurno imaš brdo toga novoga :)
evo jos jedne preobratushe!
bitku vodim s gljivicama i svrbezom (kako je moj ginic lijepo rekao: ":shock: flora vam je koooma!" :lol: )... naravno ne pomazu ni kontracepcijske pilulice ali od njih bas ne mislim odustat jos neko vrijeme :oops: ...a na njima mi ciklus vrlo skroman, ko da krvarim samo 1. dan a dalje sve nesto povuci-potegni daaaanima :roll:
molim ponude na PP od hvaljenih teta sivacica :)
Ma sve je uvijek tu, par postova više je link na album.Citiraj:
Fana prvotno napisa
Ali evo još jednom
I nema nešto novoga, zabranila sam si kupovati uloške do daljnjega :lol:
Sve da mi m. traje dva tjedna imam previše :mrgreen:
I ja sam u klubu!
Super ulosci! Imam kanticu od nekih 2 l u koju ih stavim i natocim jako hladnu vodu, kad stavljam drugi, prvi isperem i tako dok ne idu u masinu na kuhanje. Nema nikakvog mirisa, nis se ne vidi u kupaoni jer kantica ima poklopac i neprozirna je (od senfa)
Vidiš, vidiš, sviđa mi se ovaj sistem. Ja ih ispirem odmah, ižmikam, pa u kantu s pelenama.Citiraj:
Elvira prvotno napisa
da kantica od senfa
pa koliko vi to ulozaka koristite?
meni bi trebala kanta za kiseljenje kupusa
kako imam doma goste, stedim ih pa ovaj put uloske ne namacem, stoje u kanti za prljavu robu
sve cesce tako radim, dva tri dana su tamo, nista se ne usmrdi, nista vise fleka nego inace
Ja imam amper iliti sic od 10l, pa namacem u njemu prva dva tri dana. Ostale dane bacam u kantu s prljavom robom.
Evo i ja napokon dobila "pravu" M pa isprobavam svoju još uvijek skromnu kolekciju platnenih. Jako su mi udobni
Sad ih upravo perem pa me zanima kakav će biti rezultat što se fleka tiče... koristite li neko sredstvo protiv mrlja, tipa vanish oxi i slično?
kad ih ispirete da li ih isperete samo površinski ili dok ne ispere sve što se sakupilo u njima? ja sam ih dosta temeljito ispirala jer ih onda ižmičem i stavim u kantu s pelenama, samo treba mi jaaaako puno vremena dok mi krene čista voda iz njih kad ih ižmičem... nekako mi se to ne čini racionalno (ni zbog potrošnje vode a ni zbog vremena)
Čisto me zanima, jel neka bitna razlika ako umjesto tih uložaka stavim običnu gazu?
Imaju li svi ulošci taj nepropusni dio?
Zasad nemam mengu, al da sam spremna kad dođe
razlika postoji, sad je pitanje koliko je tebi bitna
skuzila sam da ovi novi ulosci koje imam (organski pamuk, cisti, bez ikakvog zastitnog sloja) bolje drze od drugih, valjda zato jer su od tog nekog mucastog i debelog materijala, kroz ostale krv samo prodje, kako je kapla, tako dolje pa dokle ide
Možeš pokušati kako ja radim:Citiraj:
Tilja prvotno napisa
Uloške skupljam u kantici s hladnom vodom i jednom dnevno ih skupim, isplahnem tek toliko, ocijedim i stavim u wetbag. U mašini ih stavim prvo na ispiranje s malo sode bikarbone, a prije pranja provjerim pa ako je baš negdje zaostala mrlja, stavim malo univerzalnog sredstva koje kupujem u dućanu bio&bio. Ostala sredstva za skidanje mrlja i inače izbjegavam.
I da, nikad mi nisu ostele mrlje osim na jednom bijelom i jednom od flanela i to onako, da se vidi ako se dobro zagledaš.
Preživjela M sa samo 16 uložaka, dobro, prala sam ih u međuvremenu, ali upravo sam naručila nove pošiljke 8)
Nisu mi ostale mrlje nakon pranja.
A kako se zove to univerzalno sredstvo protiv mrlja iz bio&bio? Može li se to gdje u Rijeci nabaviti? Ja u zadnje vrijeme koristim Vanish Oxi ili onaj iz DM isto Oxi - nisu mi draga ta sredstva, ali mala mi se tako sva pofleka a šarena robica se pere na 40 stupnjeva i sve mi ostane poflekano.... sad sam totalno otišla OT
E da, cure koje ste kupovale Vaj Pads - koliko dugo ste čekale? Ja sam naručila ima već skoro mjesec dana i svaki dan željno iščekujem poštara, a nikako da stigne.... jučer sam naručila Lolasloft, i još ću malo od naših šivalica....
Tilja,
sredstvo za čišćenje iz bio&bio zove ti se Uniren, ja ga koristim za dječju robicu, a s njime i perem podove, ma sve. Mrlje uglavnom sve odu, osim banane, to nejde dole da ga ubiješ.
A što se tiče VajPads, mislim da je šivalica malo spora, i u šivanju uložaka po narudžbi i u slanju. A i dogodi se da paket putuje i po mjesec dana i više
Da, ja sam naručila evo ima mjesec i pol dana od VAJPADS i još mi nisu stigli....
ja narucila od jedne nase forumske sivalice 9 komada i prekrasni su mi uzorci!! :zaljubljen:
trebala sam ovo prije napisati, evo mi jučer stigli.... nekako su mi dosta tanki, baš me zanima kako će se ponašatiCitiraj:
Hady prvotno napisa
a jesu li barem lijepi? :lol:Citiraj:
Hady prvotno napisa