iznenadit ces se... ;) kad vidis jedno drago i umiljato stvorenjeCitiraj:
miha prvotno napisa
Printable View
iznenadit ces se... ;) kad vidis jedno drago i umiljato stvorenjeCitiraj:
miha prvotno napisa
znači ovo na forumu je njegov alter ego :mrgreen: ?Citiraj:
momze prvotno napisa
meni samo nije jasno zasto klinci moraju na sebi imat pelenu. kod nas je zabranjeno nositi pelene, klinci moraju koristiti posebne podebljane kupace gace ili badice
ako vas put nanese u linneaushof ili slicne plivajuce nizozemske destinacije, opskrbite se gacama za plivanje
Pelene za kupanje su zapravo metoda kako okupati dijete a ne izgubiti živce u traženju kupaćih gaća. Naime, kroz godinu je ubitačno teško naći ikakve kupaće gaće za klince, osobito dečke. Umjesto toga kupiš te pelene (zapravo potpuno beskorisna izmišljotina) i strpaš dijete u bazen.
Do sada se nije pokazalo da te pelene imaju ikakvu drugu funkciju ;)
eh, da.. kad bi kod nas takvog čega bilo :/ ...Citiraj:
stray_cat prvotno napisa
iako, da se naručiti preko net-a (vidjela sam i u grazu takvih podebljanih kupaćih gačica).
mi koristimo obične kupaće gačice koje sam mu kupila ljetos (sva sreća da jesam) odnosno, kupaću pelenu iz kamarisa ako se taj dan ne pokaka (ista stvar kao podebljane kup.gačice samo se pričvrste na čičak, kao pelena)
inače, one papirnate kup.pelene iz DM-a koje nosi 90% beba su mi zaista besmislene :? ...
ako govorimo o E-500, taj ti ima kučište za pod vodu. Imaju ga naši prijatelji koji se bave ronjenjem. Ali mislim da "malo više" košta :roll:Citiraj:
miha prvotno napisa
na kraju sam se ipak odlučila za canon-350D...Citiraj:
loonalee prvotno napisa
ma, ionako mi treba još jedan mali, tzv. ženski fotić za u džep-ne mogu uvijek vuć tu torbetinu sa sobom :mrgreen: ...
inače, wellcome back!
:mrgreen: thanx!
a što se tiče "ženskog" i za pod vodu - i ja pikiram takvog. Olympusov, roza, tanki, prekrasan :mrgreen:
uf, krivu sam stvar citirala :roll: ...
mislila sam:
Citiraj:
ako govorimo o E-500, taj ti ima kučište za pod vodu.
ma skužila sam :lol:Citiraj:
miha prvotno napisa
da, da, da! to je taj :mrgreen: !!!Citiraj:
loonalee prvotno napisa
:mrgreen:
DŽIZIS ženo, pa tebe nema ovdje od ljeta?!
Sorry OT, ali tek sam sad skužio.
Isprike svim polaznicima beba-riba na Utrinama koji su prisustvovali jučarašnjem koncertu moje potomčice u svlačioni nakon kupanja...bilo im je prvi put :mrgreen:
Ja sretna što su stigli živi doma!
Dobrodošlicu vam žele beba-riba Marka & tata. I mama, naravno, koja ponekad bodri svog plivača s tribina. Marko je onaj mali turbo plivač (i skakač) i prvoklasni peronja žderonja koji se u svlačionici najviše graba za pokoji junk food komadić klope koji roditelji (na našu veliku žalost) neumorno dijele svojim juniorima :P
Nadam se da ću i ja koji put doći na tribine da vidim taj raspašoj.
a ja čula da je bila isprovocirana Rok-om :mrgreen: ...Citiraj:
MBee prvotno napisa
Spremamo se na Mladost! Vidim da je tamo poveliko drustvo :D
Viktorija ima 2 i pol godine i jako voli vodu i plivanje. Moze lista tko je sve na Mladosti?
i mi idemo na BR na mladost, ali sada imamo malu puzu zbog bolesti.Jako sam zadovoljna ,ali samo iz tog razloga štop moj mali obožava vodu , ali mi se ne svidja što ne postoji nikakav program za tu dječicu.Može li mi netko reći kako je u Utrinama? :?
MM kaže da postoji animatorica koja predlaže rekvizite i načine zabavljanja klinaca.
teta željka :D ! meni se jako sviđa, ali je zato suprotna smjena totalno trula...Citiraj:
MBee prvotno napisa
Je li teta Zeljka na Mladosti ili Utrinama?
Utrinama!
Izgleda da se teta Željka gura u jutarnju smjenu, a kada se uspješno gurne - obje smjene će biti jednako trule. Ima doduše neka nova cura, ne znam ni kako se zove, a čini se da ima vitamina za djecu.
je li postoji netko navitaminiran na mladosti? :mrgreen:
:cry: ...Citiraj:
Davor prvotno napisa
Podižem malo topic----Utrine - bebe ribe - krećemo u utorak 04.09....ima li još netko???
Ima. Moj Marko s tatom. Oni su išli i cijelu prošlu godinu.
i mi bi išli - ima li termin popodne? može li info kome se treba javiti, kako, gdje, što, kada...Citiraj:
ivano2 prvotno napisa
i mi smo tamo ;)
Ide i šefica sa MM-om!
Tko sad vodi treninge? Mi smo išli neko vrijeme, teta Željka nam je bila super, al u drugu smjenu mi se uopće nije dalo ići.. :( a ni Keti.
Termini su utorak i četvrtak 18-18.45. Cijena 300kn, javiti se i platiti na blagajni bazena 8-14h. Broj telefona 6659 666 pa provjeri prije jer je u ponedjeljak već bio dosta upisanih, ne znam ima li još mjesta.Citiraj:
magriz prvotno napisa
Treba otići na blagajnu bazena (Bazen Utrine, Kombolova 2B tel:(01) 6659 666), tamo se upisati i platiti 300 kn za mjesec dana. Navala je obično prilična pa valja požutiti jer je broj mjesta ograničen.Citiraj:
magriz prvotno napisa
Jao baš sam blentava. Nisam gledala da ima i 4. stranica, pa duplam informacije.
Može nešto svježiš info za Mladost?
i da li se tamo pliva u onim swim trainer kolutovima?
zvala sma ja jucer, mjesta imaju. u 9. mjesecu samo termin od 18 sati. pocinje 4.9.Citiraj:
ana0206 prvotno napisa
Možda niste znali da postoji mogućnost platiti pola mjeseca i ići jednom tjedno.
Isto tako je moguće dogovoriti zamjenu ponekog termina i doći na "vidre".
da!Citiraj:
spajalica prvotno napisa
mi krecemo od utorka :D :D