definitivno si "popravila" temu :klap:
Printable View
definitivno si "popravila" temu :klap:
E, sad sam se nasmijala od srca! Boginja si!!! :lol:
:lol: zakon siCitiraj:
Storm prvotno napisa
Ovo je sve živa istina , mi smo najluđe žene na svijetu. :lol: :lol:
:lol: :lol:
joj betty, zakon si :lol:
Evo još jedne: u zadnjih mjesec dana, više sam novaca potrošila na LH trakice i testove za trudnoću, nego na odjeću. Osim toga, što će mi nova odjeća, kad ću za par mjeseci ionako biti trbušasta, pa ću si kupiti neku lijepu trudničku :lol:
:lol: E to je živa istina!Neki dan sam naručivala neku zgodničku robu klincima preko LaRedoute kataloga i gledam kaj bi sebi uzela.Zaključak:nema smisla trošit pare kad za mjesec-dva ne budem u to stala!Citiraj:
Rene2 prvotno napisa
E,samo ima jedna caka:tako već razmišljam 6 mjeseci i uskoro neću imati šta za obuć?!
Evo pa pomozite spermicima :mrgreen:
http://unoriginal.co.uk/youdasperm.html
ja sam totalni tudum za tu igru!!!
a meni se ne otvara :x
Vjerovatno ti stranicu blokira antivirusni program koji imas u komp.Citiraj:
pujica prvotno napisa
Ja sam prije cca 2 mj. otišla na hitnu jer sam imala strasne bolove u stomaku
cijeli dan sam bila na ketonalima nisam se mogla ustati iz kreveta jedva sam se obukla i dovukla do auta da odem do hitne tamo mi napisali uputnicu za ginekologiju u kolicima me vozali po bolnici jer nisam mogla hodati kad me dok. pregledao upitao me da nisam mozda trudna?? TRUDNA.. dalje mi je samo to odzvanjalo glavom. Prije bilo kakvih pretragao poslao me da izvadim betu vise o nicemu nisam razmisljala od ceg bi me moglo boliti samo sam mislila na betu.. Za jedan sat nalaz je bio gotov naravno negativan cim mi je sestra rekla da je nula otisla sam doma zaboravila sam i zasto sam dosla :lol: Dosla sam doma sva utucena ni sama neznam jel me dalje bolilo jer nista nisam osjetila od krokodilskih suza koje sam ronila zbog bete i tako lezeci u krevetu muz mi veli pa gle nerodoviti su ti ciklusi mozda ti je ovulacija kasnije dosla opet u glavi odzvanja OVULACIJA .. sad sam zaboravila i betu samo sam ga pogledala i reko ajmo onda sex muz me samo pogledao otisao u kuhinju donijeo casu mlijeka i rekao popij ovo i na spavanje bila sma ljuta na njega dva dana sto nije htio.
Onda me opet poceo stomak boliti i kad sam otisla doktoru mjehur je bio u pitranju eto jos jedan fokaz koliko mi zene mozemo biti da se ne izrazim bas tako ruzno "lujke" 8) 8)
gejsha :lol: :lol: . Super prica !!!
gejsha :lol:
Vidim i muza si zarazila , sve zna . Svaka cast ! :mrgreen:Citiraj:
gejsha prvotno napisa
On mi je i nasao ovaj forum :lol:
Iako kad je pretrazivao trazio je o hormonalnom poremecaju u pasa a naisao na rodu :lol: tak da je i nasu kuju i mene riješio jednim udarcem :lol: "obadvije poremecene" :lol:
Iskreno nisam bila nikada pobornik zdravstvenih casopisa i foruma jer sam tip osobe kad procitam o nekoj bolesti i procitam o simptomima u roku 10-15
min. dobijem sve te simptome i jos neke dodatne :lol: ali na rodu sam se bas "navukla" :D
gejsha :love:
Stalno gledam i nikak da se smislim u koje rodiliste cu ici, cijelu godinu to proucavam i jos mi nije jasno, kako kuda i gdje :roll:
zanemarite cinjenicu da jos nisam ni trudna
Bacila se ti u planiranje(draga biće da si već i plan poroda napravila :* ),samo još treba poraditi na detaljima,jel da? :heart:Citiraj:
stelerina prvotno napisa
:mrgreen: tako nekako :oops: to mi je zivotna boljka, volim ja to sve isplanirati pa i ako podje naopacke da se znam snaci, i uvijek usput razmotrim sve moguce varijante...
Znam se nekad uloviti i u razmisljanju kako ce biti lijepo kad cu jednog dana ko trudnica/mama gledati te nase postove unazad i smijati se :)
A ja kako radim u školi stalno brzam jadnoj djeci s gradivom jer ako odem na bolovanje da nema frke po tom pitanju...kako sam krenula u ožujku ću završiti s gradivom za ovu školsku godinu :mrgreen:
Dobro je dok ih ne počnes uciti kako mjeriti bazalnu :lol:
Ronin pazi ti da tebi roditelji te djece nebi napravili jedno dijete po ušima ako skuze sto radis jer se i ovako stalno bune da njihova djeca previse uče :lol:
:mrgreen: A ništa kad mi u ožujku završimo s gradivom ja ću umjesto povijesti predavati seksualni odgoj(sad je to tak i tak in)....Kad bolje razmislim,kaj je jednu 14-godišnjakinju briga kad je umro Staljin....kad je ja sasvim lijepo mogu podučit kako izmjeriti bazalnu temperaturu i ostale korisne stvarčice :)
Cure pozdrav svima!!Citiraj:
stelerina prvotno napisa
Nova sam na forumu,ali ne i u svemu ovome o cemu pisete!Dosta dugo vas citam i mogu reci da ste genijalne,stvarno znate utjesiti i pruziti potporu :love: !!!!Stvarno znam sa svojim ponasaljem pred M (naravno u iscekivanju + ) izludit svih oko sebe,a sad kad znam da nisam jedina odma mi je lakse..Zelim nam svima plusice :*
Ica dobro nam došla :D i naravno jos prije se preselila skupa s nama pod neki malo ljepši podforum :D
Ne znam da li je tužno ili smješno... Danas sam srela jednu susjedu, pita me kako sam i ja ko iz topa odgovorim da sam trudna. :? :onajsatoljagom:
I kaj sad da joj kažem, ne mogu reči da nisam.
Niš, rekla sam da zapravo još nisam sigurna. Valjda misli da sam luda.
Sad će mi cijelo susjedstvo čestitati. :opetonajsatoljagom:
Citiraj:
Eci prvotno napisa
:lol: odvaljujem, eci zakon si
uuuuu hebate led...Citiraj:
Eci prvotno napisa
sad MORAŠ biti trudna... :taps:
:lol: legendoCitiraj:
Eci prvotno napisa
:lol: :lol: Ovaj slucaj je za prvu nagradu . legendoCitiraj:
Eci prvotno napisa
eci, eci... prva nagrada definitivno
vibr, vibr, vibr da ne moraš opovrgavat tu vijest...
Ak je neka starija teta onda baci grbu i reci da je senilna da nezna sto prica :lol:
Baš mi je drago da sam vas tako lijepo nasmijala. Meni je za plakat kak sam opsjednuta tom trudnoćom.
Na žalost nije stara, pa ću se morati potruditi da mi brzo naraste trbuh, ovako ili onako. 8)
joj eci :lol:
sad se stvarno moraš potruditi da susjeda postane samo prva u nizu onih kojima si rekla lijepu vijest!
Baš bi bilo lijepo. Možda mi to podsvjest nešto govori...
Ali vi čete biti sigurno prve (poslije MM) koje će saznati.
ej eci, sad sam nešto skužila...
ti imaš dvoje djece, jel' da? znači želiš biti mama po treći put.
a ja sam prva od troje djece u svojoj familiji i naša razlika u godinama je 2 i 7, što znači da ako si ti prvo dijete rodila 2000., drugo 2002. treće stiže - 2007!
ja sam sigurna, a ti? :love:
vibram upravo za to... :DCitiraj:
Eci prvotno napisa
genijalna si!
Hajde, Eci, nka to bude to, sluto-slutava :lol: