Eto u petak sam bila kod kirurga,danas skidala madež na općoj na svetom duhu
Printable View
Eto u petak sam bila kod kirurga,danas skidala madež na općoj na svetom duhu
Mislim da će ti biti najbrže nazvati Polikliniku i sve tamo pitati. Ja sam vadila privatno u drugoj poliklinici - cijena je uključivala PHD, pregled i skidanje su bili u odvojene dane, a tamo gdje sam ja bila just in case šalju sve na PHD. Uklanjanje madeža traje nekih 15-20 min, s pikicama koje se dobiju naokolo, rezanjem i šivanjem. Znači (uz uvjet da je pregled obavljen prije), dođe se, legne na stol, skine se taj dio, pokriju ostalo onim zelenim, dobiju se pikice naokolo (1-2, ne mogu se sjetiti točno), nakon toga taj dio utrne i dr. počne rezati, kad izreže šiti tada te malo zateže taj dio, nakon toga se stavi flaster i to je to.
Hvala! Budem vidjela što će reći na pregledu, koliko je to kritično. Osoba koja mi se javila kaže da je moguće uklanjanje odmah nakon pregleda, pa sad možda bolje da to obavimo na prepad.
eto da javim ja svoje iskustvo iz bolnice
dobila dve pikice okolo toga i onda je sljedilo rezanje i šivanje, s time da mi je to na rmenu, rekla doktorica da mi je tu dosta debela koža, nije bolelo, eto inekcija još djeluje, , rekla je paziti, ne istezati i dizati teško tom rukom dva tjedna, i bez znojenja jakoga, ne moćiti idem na previjanje u petak.imam šav dva koji se skida za dva tjedna, javim još . moje poslano na PHD
oglas tipa ovog http://www.saljidalje.hr/ponuda/424-...deza-za-399-kn ok vidm da sad nije aktualnan
U bolnicama sve što se izrezulji mislim da po defaultu ide na PHD. Pokušaj zaista paziti, ramena obično lošije ispadaju jer su tu mjesta rastezanja kože - iako... meni se nekako čini pazio - ne pazio - ispadne kako će ispast, tj. kako ti padne grah s obzirom na mjesto i tip kože. Ali, svejedno treba pripaziti pogotovo na mjestima rastezanja da se šav ne rastvori.
Eto jučer skinula šav,izgleda neloše.
Treba još malo pripaziti i ne ribati taj dio
Što znači da je posred madeža kupolasti tumor,promjena je u cjelosti odstranjena
Jel treba nešto specijalno raditi ili kud ići?
Eto dobila i odgovor dx je nalaz ok,li tad su našli to što jesi,što će reć na vrijeme je uklonjen
Jel netko bio u KB Dubrava kod dr. Staneca na skidanju madeža?
Zanima me jeste zadovoljni izgledom ožiljaka. Hvala.
Nisam bila, ali sam čula da je odličan doktor.
Hvala Tanči.
Evo uzela uputnicu.
Dr.opće mi preporuča dr.Žica u KB Dubrava, ja čula za tog Staneca.
Jel vi znate tko je bolji, jesu oba plast.kirurzi? Idem isključivo kod plastičnog.
Hvala.
Mogu preporuke i za Rebro.Thanx.
Moj ožiljak mali prošlo je manje od šest mjeseci od operacije,jučer sam razgovarala s dermatologija od klinaca,i veli da su lijepi ožiljci čim su stariji,i stvarno ožiljak od velikog je baš veliki,a operirala je pred devet mjeseci
Kod doktora Staneca sam isla prije nekoliko god.na operaciju. Vrhunski je odradio zahvat i oziljak se skoro niti ne vidi. Nije vezan za madeze ali i drugi dokt.mi komentirali kako je odlicno napravio. Mozes mi se javiti na pp ako zelis detalje. Stanec je plasticni kirurg. Googlaj.
hvala mašnice javim ti se na pp. ma svšta se nađe na googleu al sam htjela čuti osobna iskustva vas tu koje ste to prošle.
Gledam i ovog Radu Žica kojeg mi je preporučila opća praksa, jako ga hvale na najdoktor.
Ma mislim da neću pogriješit kojeg god da odaberem.
Meni je nevjerojatno kako taj on line sustav naručivanja ne funkcionira.
Dakle, popunila sam zahtjev i poskenirala uputnicu 6. rujna, pa sam ponovno i21. rujna na taj mail ponovila zahtjev da čekam termin i dalje.
Danas sam poslala putem faksa, na telefon se naravno nitko ne javlja.
Pa jel moguće da ja osobno trebam otići u KB Dubrava na drugi dio grada izgubit 2 ure samo da bih dobila termin za pregled?
Ja sam upjela uvijek mailom (npr kad naručijem mamu ili nekaj ta) al nisam nikad probala s bolnicom Dubrava i nije se radilo o skidanju madeža. Uvijek bih dobila odgovor drugi dan.
Inače, ja sam madeže skidala u Vinogradskoj , al ne kod plastičara. I neke druge stvari isto. To mi je najbliže a i nisam nešto osjetljiva na ožiljke - odnosno ne smetaju me
eto kiolega jučer skinuo jednog s vrata na tumorima
ima lepi flaster ko da ga je neka cura scuclala
Lili pa zar je moguce da te tvoja dr opce nije mogla direkt naruciti za pregled? Ja sam dosla kod svoje dr opce u petak i za pon me vec direktno u sustavu narucila za pregled kod kirurga na Sv Duhu.dalje sam sve rjesavala preko internih uputnica.
To se uvijek moze doci.
treba doći do pol 12
A prime isti dan za prvi pregled?
Cure,
i meni su uvije kinače u drugim bolnicama odgovarali u roku par dana, ovo sad mi je baš čudno.
Danas sam im poslala i faks,ak one bude odgovora do kraja tjedna, otići ću tamo direktno.
Redovi kod moje opće prakse su toliki da mi se vremenski više isplati otići do Dubrave i naručit se, vremenski ću to prije tako rješiti :-)
a jesi provjerila spam ? meni je baš ostalo u sjećanju da mi je jedan njihov odgovor završio u spamu
Isuse Bože nećeš vjerovati, u pravu si. Da odgovor su mi poslali prije par dana i otišao je u spam. Ajme .....
Sutra ću im potvrdit da mi je ok jer su me pitali jel hoću taj termin za mjesec dana kod tog dr.ili da mi daju kod nekog drugog dr.
Hvala ti larmama do neba. :kiss:
Može li koja svježa info koliko se čeka na prvi pregled za skidanje madeža... imam jedan u vlasištu koji raste a sada i nešto na licu ispod oka, ne znam koji tip izrasline je to...
Nemam pojma gdje da idem... svaka info je dobro došla.
Skidaju li se uopći madeži koji su samo uvjetno rečeno estetske prirode, u bolnicama odnosno preko HZZO-a?
Za svaki moraš imati preporuku dermatologa
da opća da uputnicu za dermu, dobiš preporuku za operaciju, ja sam išla kod običniog kirurga na sveti duh to se ne naručuje, i onda ak on veli da vadi naručiš se za par dana na odstranu, poželjno je u zimskom razdoblju
a koji ti je dermalolog dao preporuku za skidanje na SD? koliko se čeka za dermatologa pregled?