Joj, baš vam je super prošlo šišanje. Mi smo se do sad šišali dvaput, a opet nam je kosa izrasla ali čekamo malo toplije vrijeme.
Printable View
Joj, baš vam je super prošlo šišanje. Mi smo se do sad šišali dvaput, a opet nam je kosa izrasla ali čekamo malo toplije vrijeme.
Mi ćemo se šišati tamo negdje prije polasku u školu :mrgreen:
Dobro jutro!
Larita- prvo sisanje vam je zbilja super proslo, nema sanse da Teo tak mirno sjedi dok ga netko dira po glavi pa sam ga na kraju ja sama osisala...slikice sam vec obecala a nikako da ulovim vremena da ih stavim..
Vlatka - activity desk je bas fora, a nered je kreativan ;)
Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutros me Lena baš iznenadila.
Ležala je na ormariću za presvlačenje i zvala me ispružene rukice "Maamaa, dođi" :heart:
dobrodoslica svim novima!! :love:
:* svim bubanima i da brzo ozdrave!
:heart: za lenu!
i nama je zao sto nismo u ned mogli doci kod zgodne mame sa 2 slatke djevojcice! :/
niki je nocas promocila pelena i sva robica na njoj je bila mokra ko zna kolko sati!!samo da se jos vise ne razboli!!
aaaaaaaaaaaaaaaargh! kak stignete pisati! Ja niš ne stignem! u pon i uto sam bila na godišnjem, danas radim, u čet i pet, opet godišnji. Doma pospremala, a sutra i preks. pecem kace (kolače).
uglavnom u po. me zvala teta iz vrtića da pokupim dijete jer imaju streptokok u jaslicama i ne znaju tko je kliconoša, pa kad sam već na godišnjem da odemo vadit briseve-i tako mi propao cijeli dan. od 14-18 sati smo švrljali po doktorima, da bi na kraju on dobio ispričnicu za jaslice i opet sutradan otišao u jaslice, a nalazi su u čet. popodne. nadam se negativni!
Pusa svim bubanima da bar Božić i NG budemo svi zdraviiiiii! :love:
Večeras idemo na Baltazara, muževa firma časti ;)
U subotu bili na svadbi. i F je bio :saint: . Odspavao si je sat-dva i bio budan do 04:00 :shock:
Ne znam više šta se desilo-ali svima vam šaljem pusu. I da; Fran već počinje dosta govoriti-jučer je na najslabijoj karici Danijela rekla: Ana....
i on je ponovio za njom: ANA! :love:
i mene je iznenadilo kak je dobra i mirna bila... :shock: a tak joj se svidjelo tamo da se nije dala doma... :D
pusa još jednom bubanima... stvarno je koma s tim boleštinama...
Super je nova frizura. Mi za sada šišamo samo šiške. Dva puta se jako vrtila pa sam joj odrezala ukrivo a treći puta sam ju sredila na spavanju pa je bilo super. Sada joj ponovo moram jer joj već polako prelaze obrve. Ostatak kose joj je jako kuštrav pa joj sve strši oko glave u loknama i ništa joj ne smeta.
Hvala na dobrodošlici.
Kod nas je prava muka za šišanje, moraju ga najmanje dvoje zabavljati,
a frizerka "neprimjetno" ošišati.
Zadnji put smo i on i ja bili prepuni njegove kose.
Sva sreća pa mu kosa sporo raste.
~~~~~~~~~~~~~~ i puno :* za bolesne.
~~~~~~~~~~~~ za sve bolesne! Nama još uvijek curi nos! Jel normalno da to toliko traje ( već 2 tjedna ), ali nema temp. i dobre je volje? Cure koje ste cjepile Priorix-om kakvo je stanje na tržištu? Ima li ga i gdje? Meni ustvari ne treba Priorix nego cjepivo od istog proizvođača ali da nije na bazi jaja
Jutro svima,
prvo :heart: za Lenu , malu pricalicu, zatim
svim bolesnicima :love:
Larita, svaka cast na sisanju, Asja nema sanse da bi sjedila mirno i minutu. I njoj siske prelaze preko obrva, ali cim skuzi da sam joj stavila snalicu ili zavezala repic, odmah skida.
Mamaineven, kod nas su nabavili priorix, pa pretpostavljam da ima i u Hr, jer su bar do sada, nasi nabavljali od dobavljaca iz Hr.
Pozdrav svim ostalim :*
dobro jutro svima, evo da se i ja malo javim, moja princeza u vrticu a mama ide konacno uredit ormar :) napokon je zazimilo pa da spremimo ljetnu garderobu.
Ja sam od danas na praznicima pa vam svima želim SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU! Pišemo se slijedeće godine! :*
Sretan Božić tebi i tvojima a posebno pusa malom Nevenu.
Uživajte u slobodnim trenucima :love:
Evo i novijih slikica
http://public.fotki.com/NatasaS/nove-slicke/
malena je preslatka, i ja bi vam stavila slikice ali nemam pojma o tim stvarima, ne znam ni avatar stavit :oops: pa dok ne naucim, gledam vase.
MN, Lena je preslatka :heart: . Svaki put se iznenadim kad vidim kako nam se djeca brzo mijenjaju i rastu!
Lena je preslatka...
svima koji imaju sreću da ne rade tijekom blagdana želimo sretan Božić i NG!!!!!!
CURKE, SVE NAJBOLJE ZA BOŽIĆNE BLAGDANE .cijeloj vašoj familiji.Ja sam na porodiljnom pa mogu za sada uzivati sa svojim limacima.Inaće sam nova.
MATIJA 30.05.2005.
------------------------- :love:
Lena :zaljubljen:Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
sutra radim normalno..da mi je znat tko ce zvati u to doba... a doma nisam ni pol toga pripremila
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bubine!
Ovo moje dijete svaki dan ima novu riječ koju savlada a ja svaki put ostanem u šoku.
Jutros sam ju pitala da li može da nešto skupa napravimo a ona je rekla Može. A neki dan je čitala neku slikovnicu i stalno ponavljala vuš, vuš (bar je nama tako zvučalo) i onda smo skužili da govori puž (a u slikovnici puž).
Danas radimo skraćeno do 13 pa eto svima želim ugodne blagdane, puno zagrljaja i poljubaca sa najmilijima a nama želim više druženje na ovim internetskim stranicama.
Pusa svima :love:
jutro svima, vidim da je vecina vec daleko od ekrana, ja idem vaditi ukrase da mozemo popodne okititi bor kad mrvica dodje iz vrtica, bas me zanima kako ce reagirati kad vidi svo to sarenilo, a tek poklone... :D
e da, svima kojih nece biti ovih dana (a i mi cemo vecinom setati okolo) zelim sretne blagdane i puno zdravlja i ljubavi!!! :heart:
I mi cemo raditi malo krace danas, do nekih 14 sati (mi tako pred svaki vjerski praznik, prednost rada u multinacionalnim firmama :) )
Svima koji slave zelim sretan i cestit Bozic uz puno ljubavi i zdravlja :love:
ma, lkinci su strašni.Moj Matija iako ima 18 mjeseci priča jako malo.Najvažnija mu je riječ cici.A tek kako je sretan kad ju vidi.Cure moje on je pravi mali muškarac. Samo cici i cici i nikako da ga odviknem.sve sam pokušala ali on tako plače da sam jednostavno odustala. Puno pusa i pozdrava, idem peći neke kolače. [url :saint: ][/url]
Ahojjjjj curke i bebeki (i tateki)
Mi se javljamo s nove adrese- već smo 2 tjedna ovdje i ok je. Maks je sve to prihvatio kao normalno, a ja se privikavam na suživot sa sveki i šogijem i TRI MAČKETINE :evil: :evil: . Svaki dan kad dođem s posla prvo posaugam 100 kvadrata stana, pa ga prebrišem, pa prašinu i wc i tek onda mogu disati. Ja mrzim kućne životinje, ali morat ću trpjeti dok nam kućica ne bude gotova. :/
Maks je veeeeliki dečko, i kuc kuc kuc zdrav ko dren cijelo vrijeme. Ne želi pričati (pa sam ljubomorna na ove gore pričalice :mrgreen: ), samo mama, tata, dede, memo (medo) i da, ali sve kužiiiiiiiii i kaj treba i ne treba tak da nekad moramo govoriti u zagonetkama da nas ne skuži!
Cikimo još uvijek uredna za uspavljivanje i po noći. Dobio je svoj krevet (90x200) ali u njemu ja spavam :P a on s tatom na velikom i onda po noći zove: mama, mama i dolazi mama s cikom i spava dalje!
Pusa veeeelika svima
cure, sutra ce izaci novi broj casopisa mama i beba i nas text&slika unutra!!!
jako smo ponosni!!! :)
ocekujemo da ce broj biti rasprodan zbog naseg pojavljivanja u njemu!! :mrgreen:
ajme kako zavidim ovima kaj rade skraćeno....... kod mene je obrnuto, prije blagdana radim produženo :cry: uopće nemam ugođaj božića, nisam kupila poklone, stan mi je totalni kaos... živi užas........
odlučili smo da će ove godine pokloni za velike biti stvarno sitnice, ono tipa gaće, čarape isl... za Laru nema pravila :roll:
Svima vama, drage moje, vašim preslatkim klincima (i onima koji su još u trbuhu) i njihovim tatama želimo sretan Božić... puno sreće i zdravlja...
U ovo predblagdansko jutro pridružujemo se i mi - Vedrana i ja, kao i stariji klinci. Svima svako dobro i da blagdane provedete u veselji radosti i igri i najviše u zdravlju - naša malena upravo pije antibiotik jer su je nakon viroze zabolile uši i kašalj je napao - nadamo se boljim danima vrlo skoro. :heart:
I mi se pridružujemo čestitkama i želimo vam puno sreće, ljubavi i zdravlja.
Meni je moj dr. jučer dao božićni poklon-informaciju da je sinčić već sada 3,800 g i da bi do poroda mogao biti 4,5 kg :roll: .
:DCitiraj:
Vlatka prvotno napisa
Vlatka :love:
mamaValdo - dobro nam dosli
bubinima ~~~~~~~~~~~~~~
ja se danas konacno malo odmaram...tj sad poslje rucka...moram jos poklona zapakirati...pa kitimo bor... nadam se samo da Teo nece bas sve kuglice pobacati (jer su njemu to lopte a to se baca :roll: )
i moram malo obnoviti album sa slikicama...dugo se nismo pokazali
nadam se da cete lijepo provesti ove praznike :bye:
Sretan vam Bozic!
Veliki pozdrav svim novima, posebne puse mamama trudnicama, i veliki poljubac za Lenu koja je stvarno velika i lepa devojcica!
Ja sam opet u svojim filmovima, ali mi uzasno nedostajete!
Novi je haos, prica stvarno mnogo, i naucio je da raspoznaje i imenuje plavu, zutu, crvenu, narandzastu, belu, crnu, zelenu i sivu boju!
Jedino me brine koliko siki... mi smo jos uvek na vise od 5 dnevnih i vise od 5 nocnih podoja, s tim da jako cesto bude i mnogo mnogo vise.
Brinem se kako cu uopste uspeti da ostanem trudna (planiramo na prolece), ako tako nastavi, i kako bi to onda izgledalo u trudnoci.
Ima li jos ovakvih turbo sisavaca?
Ljubimo vas sve!
evo vam svima :*
Želimo svima sretan Božić te
puno zdravlja i ljubavi u 2007. godini! :* :heart:
i mi se pridruzujemo dobrim zeljama za bozic i novu godinu!! :heart: :love:
Pusa svima. Kli kli :*
Nadam se da ste lijepo provele blagdane. Lena je zakurila u petak pa smo završili na vađenju krvi i urina, viroza. Još ju i zubići muče tako da smo lošije spavali ovih dana. Bilo je puno poklona, ovih dana ću staviti nove slikice.
Baš sam sinoć htjela pogledati da li je izašao novi broj Mama i beba ali sam mislila kak su blagdani sigurno još nije na kioscima. Ajde, baš se veselim i jedva čekam da vidim naše medijske zvijezde.
Danijela, lijepo te opet čitati. Pusa Maksu.
Vlatka - kad ti je točno termin?
Zaboravila sam reći - od vikenda Lena pjeva! Ima svoju neku melodijicu i ponavlja la, la, la, pa-pa-pa i sl.
A kad hoće spavati viče a-aaa, a-aaa.
:* svima !
Lena bravo!
Bok cure!
Kako ste mi, kako ste provele blagdane? jesu se klinci obradovali darovima ispod bora?
Mi smo se super proveli, darove smo odmotali na Badnjak kod nas, a na Bozic kod bake, gdje smo ostali par dana..imamo hrpu slikica pa pogledajte kad imate vremena...
Htjela sam samo nesto pitati..
Andrea mi se cesto hvata za pisu...Kad ju pitam gdje te boli, jel te nesto boli..ona pokazuje na pisu :/ nema nikakvog crvenila, ni osipa, ni intenzivnog mirisa mokrace, ne znam sto da mislim osim da ju mozda pece kad piski, a to mislim da nije jer kad piski na tutu ne pokazuje da ju ista muci.
Ima li netko kakvu ideju/savjet?