:) a dobra si. :)Citiraj:
makita prvotno napisa
Printable View
:) a dobra si. :)Citiraj:
makita prvotno napisa
:cry:
ja uvik vidim nakon što se vi nađete
(a i onako ne bi mogla tada jer sam radila)
A KAD JE SLIJEDEĆA KAVICA :?
ja i dalje depresivno iyjavljujem da ne otvara mi slije :cry: ni opera ni firefox a bome ni explorer :shock:
Ja sam za. :)Citiraj:
zrinka prvotno napisa
Petak?
amo petak :)
amo :)
a kad u petak?
jel vam paše u 11? a onda kad počne ljetno vrime da pebacimo kavu za popodne jer će bit duži dan pa da i one cure koje rade dođu na svoje :love:
moze
ja jos ne znam hocu li moc jer mi je mali bolestan, opet ona mokracna infekcija. Da nas mu je cak i fibra malo skocila. Javim se Mayi u petak kako je, pa ce ona znati hocu li doci ili ne.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
Ja radim :cry:
Može petak :D
Dolazimo znaci u petak...ako se ovo bezvezno vrijeme smiri
prosli put nismo ipak uspjeli zbog cijepljenja....
ovaj put nemamo nista planirano, pa ako se vrijeme smiri eto i nas...opet bace ili...?
:love:
uh ovo tek sad vidim...
mogu vam se i ja pridružit ako stignem?? :mrgreen:
1.Maya-Split
2.wana-Split
3.Maruška-Split
4.Angel-Split
5.M&T-Split
6.Arwen-Stari Grad
7.mikonja-Split
8.rajvos-Makarska
9.Dolisa-Split
10.zrinka19-Split
11.Brane
12. Luce-Split
13.trinity-Solin
14.Ivana_st-Split
15 eto i nas :) sbuczkow
16. snoopygirl - Brač
17. summer
18. talibasi-split
19. makita-split
20. zrinka-split
21. vanjci-split
22. Andora-kamen
23. ruby-split
24. merien-kastela
25. Maemi-kastela
evo i ja se dodajen na listu....valjda sam iskopirala zadnju
svi ste dobrodosli :D
M&T, oćeš dovest svo troje? Ja ne znam kako ću sjedit jer Filip mora sve razgledavat, dodirnut, ispitat :mrgreen: .
Ajte, pliz, ponovite još jednom di točno.
naravno draga da ću vući svo troje, ionako ih nitko ne želi pričuvat :mrgreen:Citiraj:
ruby prvotno napisa
aj draga dođi i ti :love:
i mene interesira gdje :? :?
na bacama. kafic marcello
ili tu negdje
:)
ok, u 11??Citiraj:
zrinka prvotno napisa
iako je more vrlo blizu, nadam se da se moji malci neće okupat :mrgreen:
M&T, bas se veselim sto necemo biti jedini duplici! :D
cure - sunce!
vidimo se, tko hoce moj broj na pp, da se ne izgubi :)
zrinka, imas pp!
meni je malo preburno za šetnju. napravit ćemo đir oko zgrade pa ako se baš smiri moguće da se i vidimo :*
evo me
bile M&T sa svojih troje, talibasi s blizancima, ruby sa njm i sincekom, mayaa s prijateljicom i majom i jelena sa mamom
:D
na bacama super, nije puhalo, sunce i more
bile smo malo u smjenama, i trcakrale okolo s dicom ali smo stigle i dvije tri rijeci razmijenitit
pozdrav svima i vidimo se opet :heart:
Baš vam zavidim...
mrzim kad me ovako vrime zezne, planirala sam doć navrime i sa još jednom curom :(
ništa, morat ćemo organizirat popravni ;)
pa gori je pisalo da si bila :?
jel moze popravni jedan dan ali popodne???
ma bila je mayaa, samo je dosla nesto kasnije i M&T je vec otisla
moja luca zadnjih dana baš spava u to vrime :mrgreen:
a je li bi se mogli sastaj negdje, gdje bi djeca bila "u toru", jer i ja od svoje Luce nemam šanse sjedit ni minutu :roll:
evo me :mrgreen:
bilo mi je super, zadovoljna sam i sretna i moram vam šapnit da je ovo moj prvi sastanak u životu s forumašima :D :D
kad bude opet sastanak/druženje/kavica dolazimmmmm
A jaka si :lol:Citiraj:
zrinka19 prvotno napisa
Nemam ideju za child proof tor
marcelo ima tobogan i kucicuCitiraj:
zrinka19 prvotno napisa
nisu ni ostala djeca mirna, svi smo manje vise setali okolo s djecicom
bas na ansim kavama djece ne manjka, a svi znamo da necemu moci uvijek u isto vrijeme sjesti i na miru popiti kavicu
cure, ja uvijek imao poneke rodine letke sa sobom, ako nekog nesto posebno zanima, nek mi se javi prije pa da donesem, ako imam
Znači, ja bi bila jedina koja može sjediti. :mrgreen: (doduše s obzirom na to kakav je zadnjih sedam dana, a posebno danas, možda bi se i vani probudio, šta se dosada nije nikad desilo :) )Citiraj:
zrinka prvotno napisa
Baš mi je žao da nisam mogla doći. :(
sbučkov i meni je zao sto vas nije bilo
ja mislila ponijeti fotic pa rekla sebi - ma sta ce mi, pored sbuckov i njenog m :)
sbuczkow, i ja sam odmarala sjedeci, jer su moji jos "u mirovanju", odnosno nisu hodaci, a navikli su da kad sjednu u kolica nema van, obzirom da sam obicno sama u setnji s njima, pa je nemoguce nosati jednog, drugog, voziti kolica i sl.!Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
M&T, i meni je ovo bio prvi sastanak s forumasima i bas mi je bilo super. bas se veselim iducem susretu! :D
zrinka, hvala za rodine letke...mm se odmah uhvatio citanja o autosjedalicama i "ne po guzi" kad je dosao doma! :mrgreen:
I nas dvi dolazimo sljedec put,jer smo danas imale posjetu.Da sam znala da ce kasniti 3 ure :nope: bila bi i ja dosla s mojom bebuljom!Jedva cekam :coffee: & :gumi: :preskaceuze: .Jos ako bude lipo toplo i suncano....AJMEEEEEEEEEEEEEEEEE :D
Ja i drugi put propustila! Ko mi je kriv kad nisam pratila topic. Nista, valjda treca sreca!
(Al i kod nas na St 3 je divljacki puhalo...)
A bas mi je zao da nisam bila, nisam jos imala priliku čavrljati s mamom blizanaca! :)Citiraj:
talibasi prvotno napisa
:)Citiraj:
talibasi prvotno napisa