ME ili MIB
Printable View
ME ili MIB
popoliniCitiraj:
leonisa prvotno napisa
eh, ovu noć su mi propustile i zaštitne. oko 3 smo išle na presvlačenje :nope:
a lijepo sam sve zatvorila. :/
A dogodi se! Možda je više cicala po noći...
Citiraj:
Olivija prvotno napisa
je i pila je vode, papali smo bologneze pa je bil žedna.
i cendrava, prije par dana joj je izbio kutnjak, a kaj je sad ne znam.
i stalno je nekaj sanjala i pričala u snu - to mi je ful slatko.
a cover od flisa? i on propušta kod veće količine? imam jedan i debeli je i nije mi baš za po danu.
Ovak, ja nemam niti jedan od flisa, ali oni bi i trebali biti super za noć! Flis i vuna. Samo vunu trebaš lanolizirati s vremena na vrijeme. Pretpostavljam, ovo stvarno ne mogu kategorički tvrditi, da i flis i vuna ako puštaju, puštaju malo vlage posvuda. Kod "plastičnih" covera nikada neće pustiti plastika, već će se negdje stvoriti otvor, rupa (obično kod nogu, tj. prepona) kroz koju će tekućina jednostavno isteći, a onda odmah i upiti odjeća.
Inače ti je flis dobar i za po ljeti, koliko god to ludo zvučalo! Materijal je paropropustan tako da se guza ne pajsa, već diše, pa je temperatura i unutar plena niža. (to nisam znala prošlo ljeto, a to je dosta bitno za pišonje..)
on ti je super za noćCitiraj:
Riana prvotno napisa
anjica
danas je on na redu :lol:
Hm, stvarno je flis cover ok za ljeto? Ja sam mislila da jako grije, znam kako je meni kad se pokrijem flisastom dekicom. Ali, ako diše, a diše, onda da...
Probat ću i ja noćas flis zaštitne (imam tots bots), pa javim rezultat.
E, sad mi kažeš :lol: a Hana već u peleni i spava. Imam onaj na šarene krugove, na čičak, nije cijeli "dupli".Citiraj:
coccinella prvotno napisa
ja nemam dobrih iskustava sa flisom :(
Je, je sve ovisi koji je flis... Ispričavam se ako ste imale burnu noć punu presvlačenja :oops:
Preživjeli smo noć suhi! :D Doduše, Hana ovih dana malo manje piški noću jer manje i jede (izbija joj zub), ali nekako imam osjećaj da bi ovaj tots bots izdržao i mokriju pelenu bez beda.
Izvukle ste se ovaj put... :lol:
:bouncing:
Drage moje ovisnice, molim pomoć za jednu buduću pelenašicu.
Ima li netko ovaj cover i kako je zadovoljan?
http://www.babycottonbottoms.com/thi...iapercover.htm
Ima li netko ove pelene?
BumGenius! Deluxe Bamboo Fitted
http://www.cottontailbaby.com/catalo...category%3D128
i ove
Pocket change cloth diaper
https://moiras.site5.com/~zannaduc/s...578&cat=0&page
Olivija, bg pocket se peru na 40 ako se dobro sjećam?
Ima li netko ove pelene?
BumGenius! Deluxe Bamboo Fitted
ja imam i super su mi :D
Mi smo ih imali 3 komada. Meni su bile super. Punila sam ih još jednim tanjim uloškom. Nisu preširoke između nogica. Prodala sam ih, bile su M veličina, pa počele stezati oko nogica koje su se ubucale :)Citiraj:
Ivček prvotno napisa
Super ste, hvala puno na brzom odgovoru.
samo da vam velim, da smo vec 4. dan bez prestanka u platnenim :D
inace kad idemo van i po noci smo u jednokratnim. i onda je mama bila u ludnici zadnjih tjedan dana i vidjela je da pelene nestaju ali nije imala vremena kupiti ih. pa je dosao prvi dan bez jednokratnih- testirali smo noc. pa sutradan setnju. u koji god ducan sam usla nije bilo njene velicine i vec sam si mislila "to je znak". u nedjelju smo otisli u konzum, ni tamo nije bilo i onda sam rekla: to je to. treba nam jos covera i ulozaka, a i jos pelena tako da ove mozemo vratiti mari.
jest da mi je cudno da je ujutro mokra guza, ali sta sad, ne? :)
leonisa :D
sad, naravno imam majusni set pitanja :)
da li za ove treba cover?
Platnene pelene sa drukerima - Neva
jesu li OVO pocketice ili AIO (treba li cover za njih?)
ima li ko iskustva sa DRYBEES - MEDIUM LAVENDER AIO? lijepo izgledaju, ali jesu li ok? i koja je razlika izmedju DRYBEES - LAVENDER?
koje i cije uloske preporucate?
koje i cije covere?
rodina pusa mi je :heart: i zao mi je sto ju cover kvari :(
da, za Nevu treba coverCitiraj:
to su pocket pelene, i ne treba cover jer su one ujedno i AIOCitiraj:
znaci izvana je nepropusni sloj, unutra flis, a izmedu stavis punjenje
ja sam jako zadovoljna racmanovim uloscimaCitiraj:
koje i cije uloske preporucate?
za pocket su meni super od HH oni sa onim malim dodatnim kaj stavis u dzepic, imas ih kod pahuljice
smibove, ME ili popoliniCitiraj:
koje i cije covere?
Moja dobra prijateljica , a nasa Rodica je otvorila temu na Forumskoj burzi , pa molim neku od nasih divnih Forumasica iz Zagreba da joj izadju u susret i prodaju jednu pelenicu koja joj toliko puno znaci .:heart:
Evo linka http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=40562
Samo da napomenem da joj niko za sada nije odgovorio , sto mi je stvarno nevjerovatno . :(
leonisa, i mi smo od nedavno krenuli s platnenima :D
ali nas muči pelenski osip, i svako malo stavim jednokratnu jer se jedino tada povuče :(
e da, javih se samo da ti kažem da su meni pregenijalni coveri imse vimse, super mi drže i ne promoče, a pamučni su, te imaju imaju lijepe uzorke.
ja imam inače cijeli paket fitted pelena, nešto pocketica i aio, ali se polako prebacujem samo na pocketice, to mi najviše odgovara. i glasam za FB
što se osipa tiče,meni uskoro stižu svileni ulošci pa ti mogu možda prodati jedan da probaš da li će to riješiti stvar...
nama se crvenilo drstično smanjilo otkada smo u FB, BG i flis i stay dry linerima...
sorry za OT
rekla bih da je problem u tome što smo mi sve svoje rodine puse već dobrano stavile u upotrebu, a stelerina treba nekorištenu. :)Citiraj:
Betty prvotno napisa
cure, tnx! Lutonjica, vec sam cekirala neke proizvode (a pogotovo kupace jer krecemo na bazen)
jos pitanja: da li se moze otici po naruceno u baby shop ili se mora cekati dostava?
čuj ja sam uzela dostavu na vrata, i već drugi dan dobila pelene ;)
uuuu, damn...kako se zaustaviti...kako se odluciti...jao.
:lol: Nikako!!!Citiraj:
leonisa prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
may, hvala na ponudi, ali ja uopće ne koristim uloške za pelene :/
naše rješenje za sada je:
max 2 sata u jednoj peleni, onda dugo luftanje (za vrijeme kojeg se margita pokaka, pametno malo, pa nema drekeca u pelenama). po noći jednokratna :/ plus čudotvorni uriage cu-zn.
Lutonjica, zar ni pocketice ne pomažu kod osipa? U FB je guza čudotvorno suha. :) I domaće maslinovo ulje je zaaaakon za osip.
Mi smo imali, tj još imam flisani cover, bummis polar, od onog maiden flisa i sav je bio mokar ujutro :( . a tako mi je jeeeeepi.
od tad ME i popolini za noć, procuri ponekad, valjda kad se prevrće po noći. >Imse vimse nisam probala .....
leonisa, ja sam se samo tješila da su sve te pelene koje kupujem dobra investicija, tj da ih uvjek mogu prodati ako zagusti :mrgreen:
Uloške - kissalvuss i tetre, za pocketice thirsties. Racman noćni se može nositi sa thirsties. Njihov me flanel oduševio. Fantastično je mekan :)
imam samo 4 pocketice za sada :( (FB, HH, DB i BG), pa onda kombiniram jednu fitted, pa jednu pocketicu, pa fitted, pa pocketicu i tako....
ali već 2 dana, otkad provodim ovu kombinaciju i ono što sam gore napisala, nema crvene guze.
lutonjice,mislila sam na svileni liner... nije klasični uložak, onako je tanak ko papirić
aha, to je umjesto onih papirnatih koje koristim? na tu foru?
to se stavi da guza bude suhaCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
meni je Imse Vimse cover super samo po danu kad mu češće mijenjam pelenu.
za noć je koma baš zbog pamučnog gornjeg sloja koji navlači vlagu van.
ME coveri su zakon! i s drukerima i na čičak. još nijednu noć mu nisu propustili.
jel netko zna koliko se ceka imse vimse?
kupnja sa njihovog sitea?
zaljubila sam se u kupace gacice i trebaju nam 9.5. a baby shop nema velicinu. :(
pelene mogu cekati sljedecu nabavu ali kupace, ne.
ocu te i tocka :mrgreen:
Imam ti ja žute i plave Imse Vimse do 12 kg, hoćeš korištene?Citiraj:
leonisa prvotno napisa