Ja sam Tajana i meni je bilo super jer sam bila jedina u osnovnoj školi i jedina u srednjoj :mrgreen:. Tek poslije sam upoznala jednu Tajanu stariju od mene (u istom gradu), a nakon toga njih nekoliko mlađih i jednu vršnjakinju na forumu :mrgreen:
Mišonjino ime sam čuvala valjda 7 godina - naime, tako se zove frend mog frenda i to ime mi je bilo pregenijalno otkad sam ga prvi put čula (doduše, to je njemu prvo ime od dva koja se fantastično slažu) i nisam imala nikakve negativne konotacije uz to ime (kao što često imam uz neka druga imena). MM nije baš bio presretan (i još uvijek nije, pogotovo kad malog u tramvaju bakice ispituju kak se zove pa onda ponove pitanje par puta jer em ne čuju dobro, em ne vjeruju da dobro čuju, em on promrmlja, a kasnije i vikne glasno pa one opet ne vjeruju da su dobro čule... :lol: ), ali bio je dogovor da ja dajem dečku ime, a on curki.
Htjela sam da ime bude neobično, ali bez nehrvatskih slova i da paše uz prezime (koje zavrčava na -večki i označava iz kojeg mjesta potječe) i ovo mi je savršeno odgovaralo.
MM i ja smo totalno različiti - on se htio imenom utopiti u masi (a ime mu je malo neobično, Bernard - u biti, bio je Bernad dok ga nije s nekih 12tak godina promijenio), dok je meni pasalo da sam jedina :mrgreen: I sad ima sina kojeg je zbog imena teško utopiti u masi :mrgreen: