srecan ti rodjendan nevene! :D
Printable View
srecan ti rodjendan nevene! :D
sretan rodjendan, Nevene :heart:
nevene, sretan rođendan :sing:
Dragom Nevenu sretan ročkas! :heart:
Neven :*
Vikend na moru je bio predivan. Ako niste znale "More je jako slano, a i pušut je slan!!" :lol:
Hvala na čestitkama, sličice ću staviti za koji dan. I fasada nam je skoro gotova! Sve u svemu, jako uspješan vikend :D
Nevene SRETAN ROĐENDAN!!!!!
mi smo se vratili s mora, bilo je prekrasno ali poprilično ubrzano, mm i ja baš nismo uspjeli uloviti puno zajedničkog vremena jer smo bili konstantno u nekoj akciji
Vid je naravno bio u elementu :lol: - zadnja glupost koju je izveo - upucavao se nekoj klinki koja je sjedila u našoj blizini, demonstrirao je sve što zna a nakraju je gurnuo prste u usta i ispovraćao se :lol:
!!! leđa su mu bila puna prištića od sunca, soli.... kako nisu radile ljekarne zbog praznika dobili smo savjet od jedne magistre -u malo jabučnog octa staviti vode i tim obristi leđa - recept je savršen jer za 2 dana prištići su nestali (ocat vraća kiselost koži)
tu si ptico :mrgreen:
Citiraj:
Romina prvotno napisa
jedva :predaja: danas smo riknuli jer smo pri povratku stali na Slapove Krke osim hodanja, ubilo nas je 2 kompletna presvlačenja Brune, Vidove egzibicije, vožnja do zg....
mobitel je bio stišan kako bi dječica mogla spavati ali niti jednom se nije potrefilo da oboje spavaju :evil:
čujemo se u jutro
ups, ovo je trebala biti pp
odoh, totalno sam pukla
ajde zovem te oko podneva...kakve sam sreće taman bum potrefila vrijeme kad bu klinci spavali
Bok svima!!!
Kako su mališani? Mi se sutra idemo cijepiti s Priorixom. Kasnimo dobrih godinu dana. Ja se tog cjepiva užasavam. Totalno mi je panika. Zadnji put nakon 5 u 1 je imala 1 dan povišenuu temperaturu.
Jasu li vaši klinci imali reakciju?
mi smo Priorix odgodili za 9mj
Joj, to sam i ja mislila, ali me pedijatrica uvjerava da to nije potrebno. Na 100 muka sam.
meni su rekli da kasnim i da bi bilo dobro da to riješimo prije nego odemo na more ali mene je strah temperatura i svega uz to
To i mene muči. Mislim da ću još jednom popričati s pedijatricom. Mi na odmor idemo 3,5 tjedna. Kažu da je reakcija moguća unutar 14 do 42 dana. Tada smo na moru, ne znam...
Evo i nas s mora!! Bilo nam je prekrasno!
Doduše, Lana se nije dala u more do predzadnjeg dana, do tada se samo igrala u plićaku s kanticama i lopaticom ili plovila svojim 'brodićem' ali ne dalje od dva metra.
I da, njoj je more 'kiselo'. :lol:
Danas punimo 2 godine. :heart:
LANA SRETAN TI ROĐENDAN :*
Lana, sretan rođendan :sing:
svima ostalima veliki pozdrav...
ja sam na bolovanju već tjedan dana, lara je prošli tjedan imala temperaturu i povraćala pa se sve smirilo pa je u ponedjeljak opet povraćala i nije imala stolicu par dana i tako se mi malo odmaramo a na poslu ludnica...
za dva tjedna idemo na more... jedva čekam i iskreno se nadam lijepom vremenu....
cijepili smo se priorixom prije 1,5mj i nikakvih reakcija nije imala...
Inače imamo fazu neprestalnog pričanja, melje sto na sat :roll:
mi osip od vrućine rješavamo termalnom vodom dosta uspješno ali nije loša ni ova informacija s jabučnim octom, tnx Mirta...
Lana :love:
mi još sitno odbrojavamo do ročkasa :D
Lana sretan rođendan :sing:
Lana, sve najbolje za rođendan :heart:
Lana :heart: :heart: :heart:
Obavili smo cijepljenje Priorixom. Prošlo je uz plakanje i kasnije uz utjehu u Tintiliniću.
Hvala vam na čestitkama :*
Na žalost, L. je na moru zaradila virozu sa visokom temperaturom. :(
A za ovu subotu i nedjelju smo planirali rođendansku feštu, već smo sve pozvali i torta je naručena. Bojim se da ću morati sve odgoditi. :/
Tia, Lara :* :heart:
a joj Ena :cry:
lana sretan rockas i da sto prije ozdravis!! :*
Maureno, sretan ti rođendan!!! :heart: :*
Sretan rođendan!!!!
jao nije me bilo 100 godina na ovom topicu
sretan ročkas svima ljetnima odjednom jer ću sigurno nekoga inače izostaviti :mrgreen:
nama je priorix koliko se sjećam prošao samo sa temperaturom tijekom noći, dan nakon cijepljenja.
nika je isto s mora došla sa virozom i temp do 39.3. od jučer nema temperature pa se nadam da je to iza nas.
pozdrav svima
Sretan rođendan Maurenu :heart: Svi uživajte u vikendu i čitamo se u ponedjeljak.
SRETAN ROĐENDAN MAURENO :*
o daddy pa gdje si ti ???
znaš ti dobro di sam ;)Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
maureno sretan rodjendan!
:PCitiraj:
daddycool prvotno napisa
sretan rockas maureno!! :D