bravo za hrabre decke.
nek sto prije dodju doma!! :heart:
Printable View
bravo za hrabre decke.
nek sto prije dodju doma!! :heart:
Čestitam ana i :* novim malim ljudima
hvala cure!!!!! :love: :*
evo novosti: ivano dobija na težini, ali neće sutra kući.šmrc šmrc....nadam se petku....žele ga dobro ugojiti :)
kiki je super, dobija na težini i živahan je!
a joj...
evo malo ~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
da šta prije budete skupa :*
kiki je triba sutra doći u šibenik na dječji odjel ali je dobija neku infekciju pa će još ostati u splitu! :(
a ivano napreduje, samo čekaju da dođe do 2500 pa će kući. danas je imao 2320!
Ajoj..nadam se da je Kikiju bolje! Evo za obojicu malo ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prijavljujem:ivano je danas imao 2360!
kiki je bolje, dobro reagira na antibiotike i za 6-7 dana bi triba doć u šibenik!
a jooj, u Petrovoj puštaju kući sa 2220,a mi smo izašle sa 2350Citiraj:
ana-blizanci prvotno napisa
vibre za kikija da pobijedi infekciju i za ivana da se što prije zdeblja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za mamu puse :*
Vibram da tvoji decki sto prije stignu kuci!
snješka :love: :* kako malena? :*
ivano ide kući u ponediljak!!!!
drago mi je zbog ivana :DCitiraj:
ana-blizanci prvotno napisa
moja malena je dobro, hranim je svojim mlijekom i u mjesec dana je dobila 1200gr :D
Snješka :* i bravo za curicu
~~~~~~~ Ana da šta prije spavate
u istom krevetu ~~~~~~~~~ :heart:
snješka pa cura ti je super!prava mala gudica :love:
šaljem joj veeeeeliki :*
mene tek sada trese trema kako ću ja s tim malim bićem kad ga dovedem kući!on je tako malen! a tek kad i kiki dođe.....bit ću najsritnija!!!
Snješka, bravo! :D I za tebe i za malu princezu! Samo tako cure naše drage... :*
:love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Ima li vijesti?
Ana kako su dečki :?
kolko pratim na trudnoci, ana je doma i Ivano je s njom, a Kiki je još u bolnici, mada ni sama ne znam više zašto... :cry: jer je dobro, imao je neku bakteriju, to su izliječili i dobio je na težini, ali sporo (nije ni čudo, bez mame i brace! :x ), i sad šta se čeka?
čekaj, išla sam sada provjeriti i piše da je danas lošije i opet je u inkubatoru!? infekcija neka! ma užas, pomolite se za njih...
a joj :(
~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
Da maleni šta prije dođe kući... :heart:
duplice :*
kikiju se vratila infekcija i vračen je u inkubator i daju mu neke jake antibiotike!danas je bolje, doc je zadovoljan!napravit će mu pretrage pa će odlučiti kako dalje!naime on ima prošireni kanalić koji vodi iz bubrega i tu mu se skuplja višak mokraće i stvaraju se bakterije!javim vam sve nakon razgovora s docom!
ivano je bumbar.....samo jede i spava!doc je prezadovoljan!u 2 tjedna je dobio 900 grama!!
jadro kad ćemo mi na piće!!!!
Ajd fala Bogu, Ane, da je Kikiju bolje!!! :*
evo vako doc mi je reka da će se te infekcije događati i dalje, nažalost!e sad: 1. postoji mogučnost da kako kiki bude rastao da će se taj kanalić suziti! 2. ili da ga operiraju da se nemući s tim infekcijama jer one znaju biti opasne!
danas je imao 2370. dakle od jučer je dobio 145gr!doduše prima infuziju!ali sestra koja ga njeguje kaže da je pravi mali gladuš.pojede preko svake mire pa onda bljucne!ali sretan je tek kad se toliko najede da mu mliko stoji u grlu :mrgreen:
i još kaže da je pravi mali vragić. čim ona se okrene on prevrne cili inkubator! :lol:
Draga Ana, šaljemo vam svima puno vibri za brzi Kikijev dolazak kući! :love:
Samo budite smireni i hrabri, mali vražićak će stići doma, izljubit ćete se i smireno sjesti i dogovoriti sa doktorima najbolji način liječenja malog Kikija.
Bez brige, bez straha, sve će biti u najboljem redu.
Ljubimo vas! :*
draga, držite se svi, a ja molim za tebe i dječicu i nadam se da operacija ipak neće biti potrebna... :*
evo još pusica da brže budete skupa :* :* :*
na kavu idemo kad vas bude troje ;)
Ana čestitam i želim vam da što prije budete svi zajedno doma :*
svima :* :* :* :* :* :* :love: :love: :love: :love:
Ana, šaljem ti puno vibri da se mli Kiki izlječi na najbolji način i da što prije stigne doma. :heart:
~~~~~~ ~~~~~~~~
~~~~~~ ~~~~~~~~
~~~~~~ ~~~~~~~~
evo da vam javim novosti.
kiki će biti još 10 tak dana na antibioticima i kroz to vrijeme će odlućiti kako dalje. doktor misli da je najbolje staviti premosnicu iz bubrega u mjehur dok ne ojača da se to može normalno operirati!
danas sam ga išla viditi, spavao je! moj mali mališa!!!
ivana ovih dana muči stolica. dosta mu je tvrda pa se jedićak napati dok se pokaki!doc kaže da je to normalno s obzirom da je na umjetnoj hrani!
sad sam mu dala kamilicu s koromačem pa se nadan da će mu pomoći!
Molimo za Kikija, neka mu pomognu sada dok je mali i još nesvjestan svega kroz što prolazi. Naravno, to je vama kao roditeljima puno teže, ali samo pomislite kako će ostatak djetinjstva, života biti zdrav i sretan, i biti s vama, s bracama... :*
Ivano, mala bubica slatka, proći će to, čajevi rade svoje, a i normalno ti je da ima grčeve, jedino da mu to ne potraje nego neka mu još danas prođe :*
I na kraju, podrška roditeljima, stvarno vam se divim, biti toliko dugo razdvojen od djeteta, malene bebice...hrabri ste i zaslužili ste sreću do kraja života :*
za Kikija
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
:love:
Ana vibram da sve bude ok
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ :heart:
za Kikija :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za malog Kikija, da što prije bude uz mamu i tatu !
:heart: ~~~~~~~~~~~~~
Za Kikija
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ :heart: