Stijena, stavila sam ti naš 'volan' u album da vidiš zadovoljava li...
Printable View
Stijena, stavila sam ti naš 'volan' u album da vidiš zadovoljava li...
daaaaa, nije loše, nije loše, ali mislim da bi patriku to sad već trebalo biti malo realnije, sa malo više gumbića (i nečega što se da strgat i odšerafit :lol: ), onako ko praaaaaavi auto, jer ovoga bi se mislim već brzo zasitio.Citiraj:
Maruška prvotno napisa
a vjerujem da je zgodno spojit lik i djelo, tak je isto nama bilo s tobom, staaaaaaaaaalno te slušamo, al nikako da te vidimo :lol: :lol: :lol: do sad. A što se tiče upoznavanja, eto krenulo je, pa pomalo, dvije po dvije...sad čekamo izvještaj s vira (jel dvojka upoznala treću), slavonke se nešto grupiraju....a zagrepčanke po starom...od njih nikad ništa :lol: :lol: :lol:
Jutro žene!
Imam pitanje:kako izgleda vaš (djetetov) dnevni meni??
Naime,jučer smo imali goste koji su mi rekli da Roko previše jede,pričali smo o hrani pa sam im rekla njegove obroke a oni :shock: . Oni imaju dvoje djece od 4 i 6 godina i teške su kao i moj Roko!
Kod nas ovako nekako:
Ujutro ili pred buđenje-2 dcl mlijeka
Doručak-čokolino ili griz ili cornflakes ili sl.
U šetnji-malo peciva ili sladoled ili malo štapića
Pred spavanje-voćni obrok (banane ili veći v. jogurt ili sl.)
Bočica mlijeka
Ručak-juha,meso(ne baš svaki dan,puno povrća ili riže ili tijesta)
Opet malo voća
Večera-žganci ili hrenovke i sir ili sendvić ili neki namaz na kruh
Na spavanju opet mlijeko
Too much???? :?
Da samo napomenem-ja njega ne silim jesti-on jako voli svu hranu! 8)
Mislim da nije previše. I moj Matej tako otprilike jede, nekad bolje,m nekad slabije. Ali ne voli meso.
Ja ne smijem komentirati :oops:
ali ono što sam vidjela da je Roko pojeo dva dana na plaži
to patrik pojede za otprilike tjedan dana
ali ja se na tvom mjestu ne bih uzbuđivala
patrik po tom pitanju i nije neko mjerilo
kod nas to ide ovako:
uspavljivanje i noć - litra mlijeka :shock: :shock: :shock:
ujutro - rijetko kada malo jogurta, kruh s putrom i medom ili samo pecivo ili neko voće (naglasak je svuda na malo - podrazumijeva par žlica ili par grizeva)
prije spavanja - opet mlijeko
ručak - ono što jedemo i mi i to kako kada - ponekad ne pojede ništa (ali opet pije mlijeko), a ponekad pojede i pola našeg tanjura nečega, najvše jede juhu (i to samo mrkvu i rezance), variva - npr. od buće, mladog zelja i to bez pire-krumpira; nekad je jeo i kuhano meso, ali u posljednje vrijeme meso se svelo na pečeno i to samo janjetina i ev. pohana pileća boca kad je primi sam u ruku - bijelo meso ni vidjet; nekad fino pojede i špinat s jajem i krumpirom, a tjestenina - pene rigate pale uvijek i sa svim - jučer sam pojeo pola tanjura penna rigata i to (nisammoglavjerovat) s umakom od gorgonzole (jer sam jedino to imala doma) i to otkad smo došli doma plačući je vikao - "papa, papa, papa" jer u vrtiću dijete izgleda opet nije ništa jelo :shock: , ali nitko mi to tamo ne zna reći kad pitam
popodne - ako je raspoložen - voće - jagode, borovnice, kruške, jabuke - i to sve opet kako kada - ponekad samo par grizeva, ponekad viče joooooč, a nema više
večera - u zadnje vrijeme pršut (on ga zove "peka" jer kod bake jede špeka, a njemu je sve to isto, dobro jučer je reko "p-suta") i to samog, bez kruha, bez paradajza (koji je jeo na kile u proljeće dok je bio nikakav, sad kad ga imamo iz vlastitog vrta, više ga ne jede :roll: ) - to mu dajem jer ipak nema nekih kemikalija ko neke druge salame koje pokušavam što više izbjegavati, a on je lud za njima.
nekada zna pojesti i dva jaja :shock: na kajganu i to mora biti jako mekana i dosta slana, ali zadnjih par puta kad je rekao "papa jaja" (i to ih sam vadi iz frižidera i pripremi mi sve za pečenje - malu tavicu, vilicu, ulje...) mama je "papala jaja" jer ih on nije htio ni pogledat - očito je veća fora u pripremi nego jelu :/
i prije spavanja opet naravno....m.....m......mlijeko
Sve u svemu, patrik jede svačega, ali tako po malo da uopće nemam osjećaj da je nešto pojeo, ali kad bi to sve na kraju dana uspio staviti na hrpu, ispala bi čisto jedna zadovoljavajuća hrpa.
da, i ono btw, traktorka, ja ne mislim da je ovo što si napisala puno, ali mi se čini puno količinom ono što pojede Roko u odnosu na Patrika.
Roka sam ipak vidjela da smaže CIJELI jogurt - to patrik nije nikada, isto i oni žganci - više od pola velikog tanjura :shock: - patrik bi možda pojeo par žlica i to ako je jaaaaakooooo gladan, ali to ionako, kao i sve, ovisi o djetetu.
ali ako dijete hoće jesti, zašto bi to bio problem???? :? :? :?
još nisam čula da roditelji imaju problema s tako malim djetetom što hoće jesti, obično je obrnuto, pa to što si nabrojala uopće nije nekakva jaka, masna i nezdrava hrana. Više onda ja imam problema s patrikom koji hoće jesti špek :lol: :lol: :lol:
da, i btw traktorka, nisam ti ni rekla da sam još tjedan dana nakon što smo došli s mora doma slušala MM-a koji je stalno pričao da kad je vidio roka kako jede žgance s jogurtom, srce ga boli što patrik neće :lol:
a ona sad meni piše da dijete previše jede :lol:
smiješno :lol:
Joj, hrana, to mi je bila bolna točka dok se nisam pomirila s tim da je Arpi vitkiji dečkić, iako je žilav i čvrst. Primijetila sam da više jede kad mene nema, pretpostavljam da ima veze s cicanjem. Sad su on i tata u Baranji kod bake i dede i javljaju mi da je za doručak planuo cijeli tanjur žganaca što je u zagrebu čisti SF.
Osim što bolje jede kada mene nema, isto tako ni ne tantrumira ako ja nisam blizu. MM mi javlja da je cijelim putem do Baranje bio veseo, tamo uopće ne divlja... Valjda ga u Zagrebu mama živcira :mrgreen:
Što se tiče pelena, ja sam se bila pomirila da ćemo je skinuti tek iduće ljeto jer je on mjesecima odbijao sjesti na tutu čak i u igri, iako je velika, u obliku auta itd. Nisam ga uopće forsirala. I onda se sam skinuo doslovno preko noći. Bili smo kod mojih na viksi, on je trčkarao gol i rekao je da bi piškio. Rekla sam mu da samo raširi nogice i piški po travi i to mu se strašno svidjelo. Taj dan je to ponovio još par puta i idući dan me doma upozorio da bi piškio. Ostalo je povijest.
Nismo mu više vraćali dnevnu pelenu, čak ni na putu i, kao što sam rekla, nezgoda skoro uopće ni nema, ja ga nikad ne podsjećam niti pitam za piškenje. Uvijek furamo dva kompleta rezervne robice za svaki slučaj. Sad smo bili na putu nekih 17h, on bi nam signalizirao kad mu se piški, mi bi rekli da se strpi dok tata ne stane i sve 5. Veći mi je problem što ne zna sam skinuti hlače i gaće pa to sad strpljivo vježbamo da nauči do jeseni kad više neće moći trčkarati gologuz.
Yasmin, vjerojatno imaš pravo za noćnu pelenu. Osnovni razlog je moja komocija. Noćno piškenje bi ga 100% razbudilo (kao i eventualne nezgode i presvlačenje) pa mi je muka od pomisli na uspavljivanje usred noći.
Traktorka, ja bih bila presretna da Arpi zaspe bez uspavljivanja. Ako ga ja uspavljujem, onda prolazi samo i isključivo cica i to više kao žvaka, nego kao milk provider.
Još dva tjedna do mora :cekam:
Po redu....
AndrejaMa-hvala,sad mi je lakše,mislim ja bi svakako nastavila ovako jer on traži,i živčan je ako je gladan, na mamu :mrgreen:
Stijena-po ovome što pišeš vidim da Patrik manje jede,ali bitno da jede. A možda zbog mlijeka manje jede ako ga mlijeko zasiti,mislim ne znam i ne pametujem jer ni sama ne znam ukinuti mlijeko !
A vidiš kako je Patrik jeo kad je vidio da Roko tamani sve živo,pošalji nam ga na neko vrijeme pa ti vratim debeljucu :lol: :lol:
Moommy-malo za utjehu...Roko nikada,NIKADA do neki dan nije zaspao sam...uvijek dreka,show program,priče,pjesme i sl. A onda kad smo došli s mora ja ga samo stavila u sobu i on ubrzo zaspao, ja sam se naravno skoro onesvijestila od sreće...i isto ponovila i sutra i upalilo i tako već skoro tjedan dana :D !!!
Pelene----od jučer popodne ih nemamo :D (noćnu imamo) i nema još nezgoda ni kod kuće,ni vani. Ali danas je kakio na novinski papir :roll: ,vidim ja da mora i trči gologuz po kući a neće ni u wc ni na lonku,a ja šta ću-stavila papir iz novina i dijete se pokakilo,a sljedeći put ću probati odmah na wc jer je jučer kakio-ne znam čega se boji :?
Traktorka, mislim da je to normalna faza. Jedno vrijeme se i AA jako bojao kakanja, pretpostavljam da ga je užasavala činjenica da nešto izlazi iz njega. Pomagalo je da ga zagrlim dok kaka, da mu pričam kako nastaje kakić, zajedno smo ga bacali u WC školjku (on pušta vodu) i sad su se skroz sprijateljili.
Sad zna izvaliti dok gleda ljude ili životinje: "I njemu/njoj kakić izlazi iz guze." :lol:
Da,i ja tako mislim i još se ne zabrinjavam,iako on kaka 2 puta na dan,jučer je samo jednom,a danas valjda više nije mogao izdržati. Samo me zbunilo to što je jučer kakio u wc,a danas se uplašio! A recimo prije mora je jednom kakio u lonku bez problema,a sad ni blizu, piški isključivo u wc,i doma i u gradu (danas smo piškili u kafiću u wc) !!
Ma sve ok,tek smo počeli i za sada sam zadovoljna :heart:
:klap: za roka i
:klap: za njegovu mamu koja se odlučila
...a valjda bi patrik jeo više da ne pije toliko mlijeka, ali s tim mlijekom još nisam na čisto, to mi nekako dođe ono kao: što je bilo prije - kokoš ili jaje? Jel on manje jede jer pije puno mlijeka ili kad bi pio manje mlijeka ne bi mu bilo dovoljno jer bi isto i manje jeo?
Tak da sam se ja odlučila ne uzbuđivat radi toga - nek dijete jede i pije čega i koliko mu drago, osim naravno što volim pripaziti da baš to ne bude neki đankfud - grickalice, slatkiši i kemikalije. Nekako mi je draže da pojede manje, a kvalitetnije, nego da pojede kilu čipsa ili smokija (iako koliko znam on se ne bi bunio) ili slatkiša (čokoladu doduše konzumira samoinicijativno u ograničenim količinama), pa da sam kao na miru jer kao nije gladan....ne znam, jel to u redu?
tko o čemu - ja o hrani a đe me nađe
a da ne pričam da se moje dijete voli i natuć čevapa, i to šiš, što ljući, to bolji :lol: :lol: :lol: , kad ne jede dođe mi da mu naručim čevape :/
čitam postove o hrani i cure mi sline :mljac:
prelazim na drugi topic
Trak, kao i obično, ti i wana se pratite: mislim da još uvijek Roko jede malo manje od Jure. Kad njega gledam kako (i koliko) jede ne mogu doć sebi! Ali mislim da je to u redu: dokle god ne dominiraju gluposti, neka djeca jedu koliko im treba!
Naravno, Lovre nije takav. Jede prilično malo - što me baš i ne zabrinjava (on je ip kao i Arpi - mršav i žilav) ali i prilično jednolično - što me ipak zabrinjava. Npr. nema šanse da on pojede palentu (ili bilo koju žitaricu) ili blitvu (ili bilo što zeleno)... Trudimo se, ali pomaka nabolje baš i nema.
Maloprije sam sa sinom spavala :oops: - Stijena, sanjala sam te!
.....hmmmm, dobro :?Citiraj:
Maruška prvotno napisa
i što je dalje biiiloooo....
kužiš, ona to meni kaže na kraju radnog vremena, a modem (ili kartica whatever) za doma još nije stigao....., sad meni ne radi IT za doma, znam ja, ti to namjerno :lol: :lol: :lol:
Ma nije bilo ništa 'sočno'... :P
Nekakvo okupljanje, ti bila s mužem i još jednim parom s našeg pdf-a (ali više ne znam kojim), ja vas vidila, prepoznala, došla se javiti i tako... To je sve.
Valjda sam sinoć previše gledala albume...
ma daj, baš si me razočarala :lol:
a ja očekivala nešto sočno :P
ajde, sad bar mogu mirno po svog svemirca, pa doma :bye:
inače bi ja noćas tebe sanjala kako mi nisi htjela reći što si me sanjala :lol:
ovo što kažeš za Juru, tako sam ja ostala :shock: kad sam vidjela koliko jede Roko, tako da bi se tu dalo raspravljat
a ništa trak, daj da se više zaletimo do tog splita, pa se bućnemo usput
Šteta što moramo sanjati okupljanje.... :(
Kako bi to super bilo da se možemo svi naći... :)
Ali naravno na moru!!! 8)
I pustimo djecu na kupanjac sa tatama ,a mi sve na kavicu!! :D
Ja malo budna sanjam.... :roll:
pa cure su nedugo nudile luftiće za spavanac kod njih
možda da iskoristimo priliku
kao došle na okupljanje
pa ostanemo dva tjedna na moru, da se ne vraćamo po vrućini
:lol: :lol: :lol:
a vidi mene, ko da ne idem za 10 dana na MOOOOOREEEEEE na čak tri tjedna
a ko će izdržat bez vas
ništa, idem ja sad naganjat MM-a za tu karticu
Da ,vidiš,zgodna ideja !!
Mi smo slobodni cijelo ljeto :mrgreen: a lokacija nam nije bitna, važno je samo more!!
Btw. čula sam da su požari i na Šolti,a Wana se danas ne javlja!! Draga,javi se ,nemoj me plašiti!! :*
A Stijena-obavezno nabavi karticu, ja sam jedva izdržala 11 dana,a 3 tjedna je ipak previšeeeee!
bokić!
evo i nas napokon. mi za vikend otputovali u Liku na fešticu a kad tamo se teko ljepo spava po noći pa malo produžili.
nikako da vam se javim stalno nešto il neko me prekine kad dođem do tu evo i sad s Kalom pišem probudila se i morala ju primiti pa sad opet spava na meni a malac zove iz sobe al još s njim nije frka.
traktorka :klap: tebi i tvom Roku za odvikanac od pelena, baš su slatki na zajedničkoj!
Kalu mi pojeli komarci ima ubod na ubodu koda su hodali i jeli, jadna smeta joj a kad počne čohat samo što se ne rasplače. mažem ju kremicama, hladim ručnikom a jel ima koja kakvo bolje rješenje?
za sad toliko.
:* svima
Arghhhh, leteći hvatam o čemu se piše pa evo događanja kod nas;
-hrana- jučer je važem a ona 14300, oduševila sam se jer jede svakako, nema nekog reda, doručak skoro ništa, ručak kako kad, obožava jagode sa šlagom i sladoled, prođe i mali sendvić, voli kelj i pileće batake i upravo kako sam nadrobila sve i svašta tako i ona jede.
Da ne radim i da smo doma sigurna sam da bi njena prehrana bila puno urednija a ovako, od jedne do druge bake i kako gdje.
-pelene- piškanje bez problema, najavi i piša i tutu i školjku. Za kakanje traži pelenu, za noć joj isto stavim mada nerado ali ona pije jako puno i pelena ujutro je prepuna. Kao što Mommy Pl. kaže, mislim da sam i ja malo tu prekomotna i da bih trebala to odvaliti i skuniti i noćnu. Kao i Stijenin Patrik i ova moja se nalijeva mlijekom....
Počela je plakati kad je ostavljam na čuvanje a kad nazovem traži da dođem odmah, osjetim joj takvu tugu u glasu :( . Ne želi da je itko presvlači, nosi i hrani ako sam ja u blizini, samo mama. Donedavno ju je mm nosio spavati i zajedno bi zaspali a sad traži mene, kaže "uspavaj Eu pa onda odi dolje", uglavnom jaaako smo vezane :love: i kao za sve mislim da je to samo faza.
Inače je smiješna i zabavna za poludjeti a zaključili smo da je najcitiranija dvogodišnjakinja ikad jer su svi oko nas od nje pokupili neku foru. Zadnje je da je psić - spić pa su eto svi psi postali spići.
Možda bi i ja Lovru mogla po danu pustit da bude bez pelene jer je i on u bazenu na balkonu. Ću videt još
Lovro je opet dobio konjuktivitis i kašlje. Mislim da je radi mora... Kupili smo sulfasol kapi i bolje je.
tra, što se tiče obroka, tako nekako i L jede.
Mial-welcome back , a za komarce ne znam šta pomaže (a živim u gradu koji je izmislio komarce :mrgreen: ) , mi ih ove godine nemamo :D
Točkice-Bravo za Leu,pa ona je baš kako treba,čak i više od nekih dečkića koje znam .A zašto ti je zadnji album zaključan i kako da ga pogledam ??
Paulita-možda bi i mogla,ništa te ne košta, čisto da vidiš reakciju!
I drago mi je za klopu, već sam se osjećala kao terminator koji šopa svoje dijete,a zaista nije tako...dakle ima još malih gurmana :D
Žene, evo vam se javljam na brzinu.
Daklem, gori Šolta i to opako, :cry: jučer je gorilo 200m od apartmanskog naselja, danas ošlo na drugu stranu, bliže nama, pa smo se Jure, pas i ja plus 7 naših gostiju, evakuirali kod prijatelja u Grohote, na sigurno, a vratili smo se natreg u kuću oko 21 sat.
MM, naravno otišao gasiti. Zvao me oko 22 sata da ima brentaču i da gasi, ulazi među stabla...a što da Vam kažem, njemu je super, adrenalin i to, a ja umirem od straha, ostat će cijelu noć :heart: .
Navodno, je sve podmetnuto jer je viđena ispaljena goruća raketa, a pronađene su i hlače natopljene benzinom :shock: u blizini apartmana.
Da se mene pita, piromani, pedofili i masovni ubojice, na javni linč! Bijesna sam ko pas!!! :evil: :evil:
Ajde,pošaljite nam malo vibrica da požar prestane, ne bude vjetrovito i da se više ni ne zapali(na ovom laptopu ne znam di je znak pa ću staviti TWTWTW kao vizualnu asocijaciju na šumu i grmlje ;) )
TWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTW
Pozdrav, bar imamo struje i vode, jučer ni struje nije bilo.
Trak, sorry, malo sam zbunjena, čestike Roku(i tebi ;) ) za pelene!
Mila-meni sa najboljim i najefikasnijim pokatao Fenistil gel i Fenistil kapi(kad ima alergijska reakcija).
:love:
dakle nakon pohvale evo i pokuda: vratila se flašica u opticaj i kuhanje čokolina po noći, en ti vikend s bakom :evil: :evil: :evil:
danas tj, jučer me je dovela do živčanog sloma, a tako nam je jutro ljepo počelo i dođe (opet ) baka i sve ode ...... joj došlo mi je već x puta da im zabranim viđanje al nemam srca kad vidim kako se vole, al nakon bake sam luuuuuda. može kakav recept iz ZPB kuhinje? ! malo nam se vrištanje smanjilo ono dnevno, a noćno preko vikenda katastrofa svaka 2 sata, a sad kad smo doma koda je bolje al vidjet ćemo duga je još noć.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da ne puše i da sve ugasite i da se niš više ne zapali! sretno!
nema alergije samo se vide fest ugrizi i užasno ju svrbi.
Definitivno Fenistil.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Hvala,baš gledam sa parkinga za aute, poprilično se ponovno upalilo,jer,puše vjetar, i okreće svako malo pa nam i nije baš svejedno, a i MM se po svom običaju :evil: ne javlja.
Uh, kad će jutro?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se požari pogase
Wana-kako ste, jel sve ok???????? Nadam se da ste svi dobro!!
Pass je Lea, to sam nešto zbrčkala...... :roll:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Wana, držite se!
Mial, i mi smo i dalje na bočici s mlijekom i to punom parom noću (od 23 sata do jutra popila 3) ali hvala Bogu nikad nije htjela nikakav Lino, to joj je fuj....
i mi koristimo fenistil za ubode
mial i ja bih bila ljuta na baku, čokolino po noći? :nope:
wana grozno, čuvajte se...
najprije malo :evil: :evil: :evil: za požare - možda se prestraše pa odu
jučer kad sam slušala vijesti svaki sam se put sjetila wane na šolti :love:
ja sam koristila fenistil gel u trudnoći - imala sam neki osip koji nije htio proći ni od čega, a kad sam ga htjela namazati patriku jer se isto nešto osipao, dermatologica me upozorila da preparati s onim što ublažava alegiju - sad me ubijte ako ću se sjetiti - u principu nikad ne bi smjeli na kožu jer u doticaju sa suncem stvaraju opekline 3. stupnja
a TO se zovu antihistaminici :roll: , tako da cure, oprezno s fenistilom nikako ne na sunce
jučer kad smo došli doma patrik se (jedva) pokakao u pelenu - ne znam što mu sad to znači da svaki dan kad dođemo iz vrtića on se pokaka - čini mi se da možda i zadržava jer ih tamo sjedaju na kahlicu, pa možda zato neće :/
uglavnom, kad smo (jedva) promijenili pelenu, nakon nekog vremena, frajer si ju je sam skinuo, ja uopće nisam reagirala, samo sam ga gledala i pratila i onako mu 8) rekla ako mu se piški nek ne piški okolo, nego nek mi kaže. uglavnom, čitavo popodne bio je bez pelene (gologuz naravno s otkopčanim bodićem da ipak bar na njemu primijetim jel se upiškio, a ne da samo ugazim u nekakvu lokvicu), nisam mu ništa govorila, niti ga forsirala, samo sam ga šutke pratila, do kad je išao spavati nije se nijedanput upiškio, ALI nije niti tražio na WC, a pio je puno. Čak nisam rimijetila niti da se upiškio u kadu jer smo prali kosu, pa je to bilo brzinsko vrišteće kupanje. Sad jel to slučajno, ili je to već bar neki pomak...tko zna. Uglavnom, ne smatram to nekom akcijom, ali pratim ga.....Čak i noćna unatoč noćnom pijenju koje je takvo kakvo je, pogotovo sad po vrućini, više nije onako prepuna, a ujutro mi uredno svaki put kaže kad piški :roll: , tako da pretpostavljam da po noći više ne piški toliko, nego ipak možda čak i zadrži :?
ah, tolko o mojim strategijama
ipak će to bit ko i s traktorkom, dok mu ih samo ne skinem ništa od toga :lol:
isto, istoCitiraj:
Točkica prvotno napisa
patriku sam kad smo počeli dohranu davala isključivo milupine rižine pahuljice (bez šećera i dodataka iz bio uzgoja) i kasnije milupin 7-korn i to je tamanio ko lud do negdje 1,5 godine - od onda u flaši ne trpi ništa gusto.
Jednom sam mu ipak probala dati čokolino na žlicu - nije mu baš sjeo, pa sam odustala, onda sam kupila nekakav heljda frutolino (fuuuuujjjjjj) jer sam mislila da kao ono možda će jesti jer je voće sa žitaricama ( :? ), ali naravno ni to nije htio, tako da sam potpuno odustala od tih lina.
Roko sinoć ostao kod bake na spavanju . Sad sam nazavala da vidim jel sve ok i kako je spavao. Inače on doma popije bar 2 dcl mlijeka po noći a baka kaže da se noćas nije ni pomaknio,tek pred jutro tražio mlijeko, a ona njemu rekla da nema mlijeka i da spava,i on se okrenio i ponovo zaspao :shock: ,a da mu to ušljakam doma počeo bi urlati.... e sad sam baš ljuta....definitivno je sve stvar navike!!!
Ja sam solo ujutro,nakon cca mjesec dana,i ne znam uopće šta da radim kad mi Roko nije tu,trebala bi napraviti generalku,ali mi ne pada na pamet :mrgreen: !!
Ajd priznajem,usisala sam i kuham ručak pa ću do mm-a na posao da popijemo kavu u miru!!
Zanima me vaše mišljenje; zašto vam djeca trebaju nešto (mlijeko,duda,voda i sl.) po noći ???
Mislim,ja znam da Roko nije ni žedan ,ni gladan a opet se nalijeva...
Predpostavljam tj. 99 % sam sigurna da kad se tokom noći malo probudi, da mu je tako lakše zaspati,odnosno da smo ga MI navikli da mu je tako lakše zaspati.....a opet...nemamo ga srca pustiti da plače po noći dok opet ne zaspe :(
Mogu se samo nadati da neće još dugo trajati-u principu dobro spava,lošija nam je noć sa 3-5 kratkih buđenja tj. traženja bočice,ali uglavnom spava bez nje do pred jutro!
Mišljenja,iskustva,prijedlozi........
ovo ovdje i ja mislim.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Na moru zaspi bez dude. Mislim na spavanje na plaži. Malo teže, ali ide. A i doma smo jednom zametnuli dudu i navečer je zaspao bez nje. Isto teže nego s njom.