noćas je bilo lakše - samo do pola 3.
Tko zna kako će biti noćas :cry:
Printable View
noćas je bilo lakše - samo do pola 3.
Tko zna kako će biti noćas :cry:
evo ja nemogu da spavam.mozda vam je rano ali ja se budim svako jutro u 5h bez obzira kada zaspala.ostalo od posla pa nemoze duze nikako.
a i kao dijete sam oko 5 bila budna do nekih 7 godina.
samo neznam sta da radim.nisam bas za citanje a tv program me ubija.
ja sebe uhvatim da hrcem kada sam na desnom boku jer su mi sinusi zatvoreni pa ni nosnica ne radi pa se probudim od zvuka. :lol:
a MM ni da trepne,on ce bar odmoran na posao i kada mali zaplace nece ni skuziti.
ja si skuham čaj ili kakao, nađem nešto za pod zub i onda rješavam križaljke ili krenem čitati neku knjigu. ako izlazi sunce sjednem pod prozor pa uživam. i onda se obično oko 8 vratim u krevet pa odspavam do 11. :)Citiraj:
vlatka5 prvotno napisa
evo mene opet.od 1h budna i pokusavala do 3h zaspati pa neide.krizaljke sam rijesila moram nove kupiti,ajd treba jos izdrzati kojih 2 tjedna pa cu biti preumorna da nespavam.danas sam od 12 h na nogama ( budna od 6h) i cijeli dan na proslavama i "kavama" i covjek bi mislio da cu biti umorna.
Vlatka, barem lezi na kauč pa tako odmaraj tijelo kada ne možeš spavati.
Jesi li tu?
Oprah show od 4.00-4.45 pa nazad u krevet, pa dizanje u 6.30 za posel..."malo" sam strgana...sva sreća da radim do kraja mjeseca pa bum nekak zdurala.
Od puke dosade sam jela onaj okrugli stropor kak ja to zovem u pola 5...mislim svašta
jedva doček odlazak u krevet već u 21.30, i onda nakon jedno 2-3 buđenja, redovito sam "ko ćuk" oko 4 ujutro
U 6.30 se dižem za posao ..i ne znam za sebe cijeli dan
nocas opet klasicno budjenje oko 1 i treptanje u mraku do 3...ko i vecinu noci :/
covjek bi pomislio da cu barem nocasspavati jer sam noc ranije spavala od 22-0.30 i onda od 5.30-6, a tokom dana nisam mogla nikako odmoriti, iako sam imala prilike - jednostavno mi se nije spavalo iako sam bila strgana. vec u7 navecer sam bila u pidjami sve se nadajuci jednom okrepljujucem snu, ali nis....
grozno mi je sto sam od tog nespavanja ujutro ili pred jutro (kad malisa dodje u nas krevet) toliko cangrizava da je to strasno :/ :( ...a covjeculjak bi se ujutro samo malo stisnuo uz mamu i tatu :*
joj, ja sam mislila da se te nesanice javljaju pred kraj trudnoće - kad se više ne možeš namjestiti zbog trbuha
a ono šipak, spavalo mi se samo prva 2-3 tjedna i poslije toga koma
idem spavati oko 23 nekad i kasnije i nikako zaspati, onda jedva zaspem pa moram na wc, i onda opet ne mogu zaspati
i tako nekoliko puta po noći :roll:
a ujutro se budim u 7 kad se mm budi za posao
i onda mi se jednom u 2 tjedna spava, al ne - moj susjed kat iznad odluči bušiti zidove od ranog jutra :x
ma koma....
vidim da je termin oko 4 ujutro popularan :)
možemo se naći večeras pa pričati :mrgreen:
eto i mene...u 5h sam svako jutro budna! Dok je bilo sunca i lijepih dana još mi s ei dalo ustati pa gledati kroz prozor ako niš drugo! A sad...ležim, barem dok prođu plodovi zemlje na tv hahaha...prevrćem se, pa s ei beba razbudi, pa neugodno meni a vjerojatno i njoj...ustanem, bacim nešto u kljun, čitam, ispunjavam križaljku pa zasovim dok MM ne ustane i poludi kad me vidi skupljenu u fetus na dvosjedu :D
I da zaboravila reći ono što odspavam do 5h sanjam intenzivno, veeeelike gluposti!
ja sam cure dobila upalu sinusa,.. zacepljen nos, bolovi u glavi,.. uzas...
a nesto ne mogu vise spavat na stomaku, pa mi i to otezava situaciju... bas se mucim..
koliko me je u pocetku nervirala ona spavaca bolest :lol: ko kokos sam bila, sada me nervira sto ne mogu da spavam..
a sta ce tek biti posle :roll:
gombica koliko si trudna? Ne bih te htjela strašiti, ali meni to podosta dugo traje... :cry:
ja budna od 2, zaspala oko 23
sad je već 5, a meni san nikako na oči :roll:
stvarno sam umorna i nije mi jasno zašto ne mogu spavati...
ne znam ni sama zakaj se to događa. Ja imam od početka trudnoće nesanice. Vjerojatno će te u nekom trnutku prebaciti umor tako da ćeš otspavati koju noć u komadu bez problema. Želim ti to još noćas :saint: .
Evo ja sam 33. tjedan - i još uvijek kuburim sa snom. A kažu da je pred kraj tek teško. :shock: :(
joj, nadam se...
nadam se da ti neće biti ništa teže, pa ti si sad već jako daleko
čepići za ušiCitiraj:
Majuška prvotno napisa
jel netko već tu?
:lol: jesi ti to krenula spavati ili si se već probudila?Citiraj:
Ivani prvotno napisa
imala si pravo, malo me strgalo pa sam sinoć bolje spavala, budila se 4-5 puta, al ipak sam i odspavala
do 4 sata nisam oka sklopila.ali sam se morala ustati u 7 sati i do navečer juriti po dućanima pa se nadam da će me prebiti i da ću si lijepo odspavati.
cure, jel ima koga? jel tko raspoložen za malo ćakulanja?
jedva čekam da se pekara otvori - gladne smo jako :lol:
Ivani baš mi je žao što ti se nisam pridružila sinoć, evo cijelu noć nisam oka sklopila, tako je već nekih dva tjedna i ja sam već luda, ja sam inače niskotlakaš i mogu spavat kad god se sjetim ( mogu oko mene i bombe padat ) al evo u zadnje vrijeme :evil: , odspavam nekih dva tri sata u komadu i oko dva su mi oči ovak :shock: i dalje više nema spavanja ( eventualno zaspim oko šest i onda sam bijesna kad se treba dić ), a tek sam u 30 tj. :/
evo ja sam 33 + 4. I mogu više nabrajati periode kada sam spavala nego od kada ne spavam jer zbiljam rijetko mogu reći da imam normalan san.
u zadnjih 51 sat, 8 sati sam spavala - koma.
Meni ti je tlak u trudnoći takva konstanta da sam oduševljena. Inačer sam ona vrsta ljudi koji pate čas od niskog čas od visokog. Jel piješ kavu ili neke takve napitke?
meni je uvijek tlak bio nizak i takav je i sada - normalno mi je kad mi je 60/110, s tim da mi je na zadnjem pregledu čak bio 65/120 što mi je najbolji tlak do sad, prije trudnoće sam mogla popit i po dvije litre kave i svejedno bi spavala kad bi htjela ( al doduše imala sam jaku anemiju ), sad popijem šalicu bijele ujutro i to je to i svejedno ne mogu spavat, a što je najbolje nisam ni umorna :lol: , najradije bi se ustala usred noći i išla spremat kuću al bi se ukućani bunili na galamu
Evo curke da vas utješim,ja sam u 38-om tjednu i ne spavam nikako tako da imate još vremena da se naučite uživati u neprospavanim noćima.... :mrgreen: Najgore mi je što noću šetam po kući i najčešće gledam kako MM i moja curica spavaju kao bebice...čisto im zavidim.... :cry:
dođite noćas na forum, bit će nam ljepše :)
:lol: to zvuči ko kult, ak ne mognem zaspat i večeras eto me :mrgreen:
ha, ha, ha, hajde i ti nam se pridruži :D
Ja ću još malo pa ići probati odspavati, pa se ako Bog da tek sutra dopisujemo. A ako ne budem mogla spavati, tu sam :lol:
evo i mene budne u ovo gluvo doba :lol:
samo da vam se javim :lol:
eto ovaj put sam se probudila tek u 3,45 i od onda razmišljam, nije mi se dalo dić iz kreveta ( samo mozak radi ) stvarno sam iscrpljena, što je previše previše je :shock:
cure ja sam noćas spavala - cijelu šihtu od 7 sati sa buđenjem za WC. Prebio me je umor, ali sam i promjenila lokaciju spavanja. Otišla sam k mojima doma spavati jer više ne znam kak bi funkcionirala bez sna. Trbuh me je toliko već bolio od napetosti i neispavanosti.
Uglavnom, promjenila kuću i krevet i spavala :lol:
:D ma bravo ! ja sam isto pokušala promijeniti stranu kreveta i nisam išla spavat skoro do dvanaest da se izmorim do kraja al eto opet sam spavala niti četiri sata, šta je najgore danas mi dolaze šogor i šogorica sa dvoje divljaka i idućih dana ima da se porodim od muke :(
čuj, tvoja neispavanost ti sada može biti prednost. ako ništa drugo kada ti dignu tlak reci da moraš ići leći u svoju sobu jer se loše osjećaš :mrgreen:
;)
a mm mi prigovara da čitam previše gluposti po rodi pa da zato nemogu spavat, ja nisam ni opterećena niti se bojim poroda ( šta god bilo samo da beba bude dobro, sa prvom curicom su me ubili u pojam jer se rodila ranije, bila u inkubatoru deset dana, prvi put sam je vidla na fotiću, nije bilo bajno a još gore je to što ja nisam imala pojma ni o čemu ) - zato se sad informiram o svemu na vrijeme
lilamili i gombica ja sam ovdje :(
mmda...išla spat u 23h...u 2.37h ko sova :(
nešto malo kasnije lega, a nešto se ranije probudila :cry:
ajd barem nisi sama ;)Citiraj:
Ivani prvotno napisa