Zaboravih... po meni, ovo je jako neozbiljno i pri dojam mi je stvarno koma. (sad se nadam da ce uciteljica "izvuci situaciju)
Printable View
Zaboravih... po meni, ovo je jako neozbiljno i pri dojam mi je stvarno koma. (sad se nadam da ce uciteljica "izvuci situaciju)
ivar od prvog uci engleski i talijanski (tal. je fakultativan, nije u knjizici, a uciteljica volontira :heart: )
nesto su nam najavljivali da skola vise (po nalogu ministarstva) ne moze dopustiti takav talijanski u razredu pa da ce se od 2.r seliti u zupni dvor
nije daleko, ali ovo je bilo u sklopu nastave :cry:
i mi smo lani u srpnju znali razred, uciteljicu i ko su mu sulkolege, a vidim da su i ove godine bili azurni - http://skole.htnet.hr/os-zagreb-015/...ts/novosti.htm
Mi smo tu priču prošli lani. Sada vam svima samo držim palčeve. Bez straha, bit će dobro
Na vratima škole vidjeli smo obavijest da 30.08. imamo sastanak s učiteljicama , a škola im u ponedjeljak počinje u 11 sati, kada prvašiće dočekuju sa priredbom u njihovu čast :heart:
Ja nažalost neću moći ići :( , jer me nema tko zamijeniti na poslu, ali nadam se da će tata biti aktivan i sve ovjekovječiti fotkama.
i mi startamo u ponedjeljak u 11 sati sa svečanom priredbom. Danas sam zvala školu pitati trebamo li nositi torbu, hoće li odmah dobiti knjige ili ne. Ne biste vjerovali, razgovarala s pedagogom i ravnateljem - oni neznaju. Ali veli ravnatelj: od viška glava ne boli... I dalje ne znamo ništa o smjeni, razredu ili učiteljici, već sam bila pripremila priču kako ću izvući te podatke ali sam od šoka odustala :mrgreen:
Mi u ponedjeljak u 10 imamo svečanu priredbu za početak nastave, za djecu i roditelje. Nosimo torbu, jer ćemo dobiti i knjige. Idemo svo troje. :)
Uzimamo torbu, Bubi. :bye:
a, i mi ćemo...vidimo se :)
joj kako mene smeta takva aljkavost :(Citiraj:
Bubica prvotno napisa
ja evo zasjela na telefon i zovem skolu
al niko ziv se ne javlja
do kad rade?
do 2.
:lol:Citiraj:
litala prvotno napisa
Ovako je i kod nas.Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
od 7 do 3 tajništvoCitiraj:
Mukica prvotno napisa
Nažalost, to kreće "odozgo". U školama se još uvijek iščekuje hoće li se odobriti razredi, neki učitelji još uvijek strepe hoće li za njih biti posla i gdje će u roku od 3 dana naći posao ako izvise, ja recimo trebam pisati plan a nemam ni sve udžbenike ni priručnike (djeci su poslali a nama još ništa, kao - bitnije da klinci imaju knjige nego učitelj koji se mora pripremiti za tu nastavu roditelji nose više političkih bodova od učitelja) a kad će stići ne zna se...Citiraj:
maria71 prvotno napisa
U većini škola do zadnjeg petka pred školu još uvijek se ništa ne zna i meni isto to strašno smeta.
Ove godine uzimam 1. razred i pošto znam koliko su bitni prvi dojmovi frka me je kao da ja krećem u školu!
...A ja mislila da se vi koji ste bliže vatrici bolje grijete...
moš mislitCitiraj:
LIMA prvotno napisa
danas sam sva ovakva :shock: :x :roll:
a nije ni počelo
uspjela sam saznati :D
ponedeljak u 17
donjeti torbu
priredbica u dvorani, govor ravnateljice i pedagogice
onda s uciteljicama u razrede na sastanak i po knjige
taman su printali popise ucenika po razredima
al mi nisu htjeli reci koji je oki razred
morali bumo se prosetat do skole i procitat s popisa zaljepljenog na vratima
sretno!
oskaru :heart:
i naravno svima ostalima prvašićima ! :*
Možda ćete misliti da sam pala s Marsa ali sam tek sad došla s GO, i na školi nam nije još ništa izvješeno. Ima li koga na forumu da mu dijete kreće u prvi razred S.S. Kranjčević, Zagreb?
Hvala
Nama poćinje u pon. u 18,00 sa priredbicom i ravnateljem. Mislim da torbe nemoramo uzeti jer će knjige dijeliti drugi dan.
Ajme nervoze :raspa:
nazovi ihCitiraj:
lukinamama prvotno napisa
meni su rekli prek telefona
Mi startamo u ponedjeljak u 19.00!
Tresu mi se gaće od straha, a on je tako indiferentan... baš ga briga!
Možda je bolje da je tako, samo da ne skuži da je mene frka..
Nama ništa nisu rekli za liste, pa ću ja zvati sutra školu!
Prošli vikend na moru - Fran neće na sandolinu da ne padne u vodu i ne slomi ruku ili nogu da ne mora ostati u bolnici da ne propusti prvi dan škole. Iz istog razloga neće i neće sjesti pored mene u el. autić u lunaparku. Preko ceste se ne boji prijeći, to mu je ok . :roll:
Inače, znate li za koji link na kojem se može naći neki zgodan raspored sati? Neću reklamu, hoću nešto veselo i originalno, a tako jako nisam kreativna....
...ja sam danas pripremala nove udžbenike za moje sedmaše...svakog čeka komplet u najlonu..ali-majko mila koliko ih imaaaa..mislim,svaki najlon ima minimalno 15ak kg...
...a knjige su nove,po HNOSU i stvarno izvana izgledaju super,sve šarene boje,živahne i - skoro svaki predmet ima i CD koji ide s udžbenikom...ono što mi je upalo u oči je- udžbenik iz likovnog..-eto.
..još malo... :mrgreen:
OT:...ako ovdje ima neka forumašica a da radi za izdavačku kuću Profil,može mi se javiti na PP?(smijem ja to ovdje?... :oops: )
raspored, pliiiizzz......
možda na toz-ovoj stranici :?
Mi smo dobili baš zgodan raspored s posebnom pisaljkom koja se može brisati kupujući školski pribor u Narodnim novinama.
tozov bi isto bio reklama, a to me baš živcira, neću reklamu...
dobit ce prvog dana u skoli hrpu gluposti, ivaru je najdrazi raspored bio bas taj kojeg je dobio prvog dana skole
raspored se da lijepo složiti u ecxellu ili wordu, a mogu se pokupiti i slikice s clip arta (čak i on line)
ecxellu=excelu :mrgreen:
:/ :roll: lijepo bi znala tablicu nacrtat, sve više od toga :? :? :? Naprosto nisam kreativna.Citiraj:
Ribica prvotno napisa
Valjda će u školi dobiti.
loli
imamja nekih sto sam ih radila za frendicu sto ima knjizaru
idem ih spremit u pdf pa cu ti poslat
SUPER SUUUU, baš sam tak nekaj htjela!
Hvala, Mukice :heart:
A zasto nema rodin kalendar? ;)
mislis rodin raspored?
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...skola,88392.jl
ZAGREB - Vladina odluka o proglašenju 3. rujna danom žalosti u povodu smrti vatrogasaca na otoku Kornatu neće se odraziti na početak školske godine, kažu u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa.
Nastava će tako u ponedjeljak u svim školama početi kako je to bilo i planirano. No, zbog novonastalih okolnosti Ministarstvo je školama posebnim naputkom ipak sugeriralo da odgode sve svečanosti koje su bile planirane za preksutra.
........
Kod nas vlada veliko uzbuđenje. Nije se baš primjećivalo proteklih dana, iako je M. bio nabrijaniji nego inače. Ali, sada je provalila mješavina uzbuđenja, očekivanja, nelagode, veselja... Pita on mene danas: "Mama, jesu li se tebi kovrčali živci po nogama kad si krenula u prvi razred"?