sin (3) je sa 2,5 mjeseca počeo spavati od 21:00 do 9:00 bez buđenja. počeo se buditi po noći kada su mu zubići počeli rasti sa 5,5 mj
curica ima 6,5 mjeseci i još uvijek ne spava cijelu noć budi se "100 puta" i već sam luda.
Printable View
sin (3) je sa 2,5 mjeseca počeo spavati od 21:00 do 9:00 bez buđenja. počeo se buditi po noći kada su mu zubići počeli rasti sa 5,5 mj
curica ima 6,5 mjeseci i još uvijek ne spava cijelu noć budi se "100 puta" i već sam luda.
Sa 10 dana zar nije divan :saint: i to od 23 do 6 sada do 8 ujutro pa dolimo i onda do 10 :lol: :lol:
Paula zaspi u 20:00, a budi se oko 3 ujutro i onda spava do cca pol 9. Kad duže spava onda meni jako curi mlijeko, a ona navali jer je već gladna pa se zna zagrcnuti s mlijekom.
Vidim da ima dosta mama koje kažu da im bebe zaspu u 23:00. Zašto tako kasno stavljate bebe spavati?
mislav sa 3 godine, za jelenu se jos ne nazire taj dan tj noc
:coffee:
Jako rano... s mjesec dana, cini mi se. Iako je to bila iznimka. No i sad spava cijelu noc, ne budi se za dojenje... pojede u snu dva puta. Ne znam jel se i to racuna pod "prespavati noc" ali meni je ok, naspavam se i ne zalim se. :saint:
Prije 2 noci :D sad ima 15,5 mj. nema veze s dojenjem -bar kod nas ne!
prošli 6 mjeseci i još ništa....
Jeeee!
Prospavali smo nekoliko noći!!!! Juuuupiiiii!!!
3 godine imamo, BTW. :mrgreen: :coffee:
Wow Amalthea-to nije mala stvar :klap:
I u potpunosti te razumijem :love:
Mi smo u komadu prospavali noć sa manje od tri mjeseca, točnije 14.10.07. i još uvijek tako spavamo, nadamo se da će tako i ostati..... :D :D
Moj K i F nisu prespavali noć dok nismo prestali sa sisanjem (1-1.5 god.)
Mislila sam da nikad neće spavati, a sad ih ne mogu probuditi za vrtić.
L mi je sa dva mjeseca počeo spavati cijelu noć, a ja se :? i čudim jer samo siki.
Sva su djeca drugačija, pa i braća i sestre.
:DCitiraj:
Amalthea prvotno napisa
zar to i nas čeka. mislim, još dvije godine ovako :roll: :shock:
Moja je cura prvih 3 mj. spavala cijelu noć, od 23h do 5,30h. A onda se to promijenilo. Počela se buditi kroz noć po nekoliko puta. Sad je 6mj. i sretna sam ako se ne probudi između 24.00 i 05.00. To su rijetki dani.
Grga je prvu noć prespavao sa 2 godine i mjesec dana.Prvo sam mislila da je to bilo slučajno ali evo već desetak dana spava od uspavljivanja do buđenja ujutro.
Uspavljuje se na cici,i pocici si ujutro ako ne zbrišem iz kreveta prije njega.
Ali,pošto sam trudna ja se sada budim za piš-piš po noći,a uskoro će i beba pa nastavljam svoju karijeru noćnog buđenja :mrgreen:
s jedno 3 mj. držalo ga par tjedni,što je stariji više se budi :(
moje cure prošle 8.mjeseci i bude se više nego sa tri,četiri mjseca,ne nazire se tome kraj.jedu dva puta po noći i još toliko puta piju čaj ili se probude plačući.veselo
Nama se sinoć desilo to čudo!
Spavali smo ko bubica cijelu noć u komadu!!! Od 21h do 8h !!!!!!!
Nakon više od pol godine neispavanosti, buđenja svakih 20 min, plakanja, kronične iscrpljenosti, pucanja na živce.......aaaaahhhh...
Naravno, ne nadam se previše da će od sada tako biti al eto, ima nade i za nas.....
:bouncing: :naklon:
još se nadamo...
zavidim vam svima do beskraja, mi smo naravno još u čekanju :cekam:
švedice, dobro se sjećam tvojih postova jer smo bili tu negdje po živcima, ali sada - svaka čast :*
Moja Pepa spava cijelu noć skoro od kad se rodila. Prvih mjesec dana se budila jedan put a od tada spava cijelnu noć. Ali po danu ajmeee!
Moja M je nocas spavala od 21 sat do 6 ujutro bez ijednog podoja i bez budjenja. :shock: Obicno ima jedan ili dva podoja u noci.
Ima 4 i pol mjeseca. Ne znam jel to rano da je pustam bez nocnog obroka :? Imam poriv da je budim (ubuduce) ali opet mislim, mozda je vrijeme i da je pustim da prespava noc... Sto vi mislite?
ja mislim da bi se ona probudila da je gladna/žedna. i nažalost, mislim da je ta noć možda bila izuzetak.. :roll:Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
Ma i ja mislim da je izuzetak ali vidjet cemo...
Andrija je jučer prvi put prespavao noć, bez hranjenja. Znači sa punih 18,5 mjeseci (inače obično traži mlijeko 1 ili 2 puta tijekom noći). Noćas se opet uobičajeno probudio u 4.20 i tražio "miko" :)
Vito je sa 3 mjeseca počeo spavati cijelu noć, ali se s 5 mjeseci opet počeo buditi, i to desetak puta noću. Nakon toga, prvi put je prespavao noć sa 2 godine. S Janom ne očekujem prespavanu noć još duže vrijeme 8)
Joshua ima 11 mjeseci i rijetko se budimo manje od 2-3 puta(ustvari nije se to nikad dogodilo). Stalno sam umorna. On je divan. Spava obavezno po danu dva sata pa ako je prilika odspavam.
:* curama koje nespavaju. Kod nas u Petrinji ili žene lažu ili je podneblje takvo pa sve bebe spavaju osim mog dječaka.
Pusa od nas!!
i ja!Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
moje su znale isto par puta pružiti mi lažni nadu, ali vrlo brzo su se vratile na stare staze 8)
Jel prespavana noć znači 3-4 podoja ali bez buđenja, samo se prišteka i nastavi spavati? Meni to znači prespavana noć u komadu jer se oboje budimo naspavani. Navečer zaspi oko pola 8 i spava do 7 ili pola 8 ujutro, i tako od svog 2 mj. :D
kad se nama dogodi samo 3-4 puta, ja to računam kao prospavanu noć ;)Citiraj:
jasnica prvotno napisa
Ja sam mislila nema osnova javljati se na ovaj topic, ali ako kažete da je 3-4 cicanja bez buđenja prospavana noć, onda je nama većina noći takva. Naime ja stvarno dobro spavam noću, cica je na izvolte, nekad se sama prišteka, nekad joj malo pomognem ali se ne razbuđujemo ni ona ni ja. Ja negde oko 4h samo pređem na drugu stranu i promenim cicu i to je to. Biće da onda mi spavamo noć u komadu :D
osim kad nam je zapušen nos, kad kašljemo ili kad nam rastu zubi, al dobro sad...
he he... onda i mi isto prespavamo noć :D
do neki dan se budio 2-3 puta, a sada malo češće, a kako ja ne znam dojiti ležečki onda budem malo budnija. ali kao što je netko gore rekao, sve dok se budim odmorna, super je!
da, ja to racunam pod prospavanu noc iz tri razloga:
1. i ja najcesce polu-spavam za vrijeme nocnih expres podoja
2. ona se uopce ne budi, doji u snu, dakle - spava
3. ujutro sam naspavana i odmorna
ako se to cicanje u snu računa pod cjelonoćno spavanje bez buđenja, onda mi spavamo cijelu noć od drugog mjeseca.
mislim da sam ga svega 3x i to u tih prvih mjesec dana akd sam ga podizala da doji morala nositi da ponovo zaspi.
onda sam stvarno sretnica :heart:
makar nisam nužno naspavana ujutro jer ostanem u nekim čudnim položajima pa me sve ujutro boli.
Meni je prospavana noć kad JA spavam cijelu noć :mrgreen:
A to još nisam zadnjih 15 mj.[/i][/b]
M. s dva i pol mj. (kombinacija izdojenog i adapt.), s 4 i pol mj. se počeo opet buditi i do 3 i pol g. svakonoćno buđenje i po više puta.
L. s mjesec dana (isključivo dojenje u to vrijeme), ali se isto kao i M. s 4 i pol počeo buditi i još uvijek se budi... (12 i pol mj.). Nadam se da neće i on do 3 i pol g. :roll:
Moja B spava od svojih 4tj cijelu noc,samo cica(bez dohrane)sada je 4mj i 10d i jos nije imala neprospavanu noc :D :D a spava od 20h-07h :D
moja Emma se vrlo rano počela buditi samo jednom noću.
ispočetka u 1 i u 3, nekih prve dvije sedmice. zatim samo u 3, a sada zaspi oko pola 9, a budi se oko 5, pola 6. :)
Mi spavamo od 23.30 do 6.30-7 ujutro, to je valjda prospavana noć, od 3. mjeseca
sinoć 1. put
Slažem se s Anci!! Samo ako ja prespavam cijelu noć računam to kao prospavanu noć, valjda. To se nije dogodilo niti jednu noć već 11 mjeseci.Žao mi je mama koje nespavaju jer tako je bilo i meni jedno vrijeme. Malo se smirilo iako i sada ima uspona i padova kad nam rastu trojke koje nikako da probiju. Pusa nespavalicama!! :*