Extroversion (sociability) |||||||||||||| 57%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||||| 59%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 43%
aj što volim psiho testove :mrgreen:
Printable View
Neuroticism (emotionality) |||||||||||||| 59%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 43%
aj što volim psiho testove :mrgreen:
Ja sam ponovila test i malo mi je bolji extroversion - 18%, ipak sam prvi put radila u gluho doba noći, ove druge kategorije su mi iste kao prije.
Meni je neki tip radio natalni horoskop, kad sam imala 20-ak godina, i upozorio me da ću imati problema sa komunikacijom sa ljudima ako ne poradim na tome :shock: što mi je u ono vrijeme bilo skroz smiješno, jer uopće nisam bila neki samotnjački tip - to mi je došlo s godinama.
Moram i ja ponovit test....
Extroversion (sociability) |||||||||||| 47% - you are moderately talkative, outgoing, sociable and interacting.
Neuroticism (emotionality) |||||||||||| 44% - you are relaxed, calm, secure, and optimistic.
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 48% - you are moderately self interested, willful, and difficult, while still respecting the well being of others.
može pomoć? kaj znače riječi moderately i willfull? hvala :*
Neuroticism results were moderately low which suggests
Psychoticism results were medium medium which suggests
Extroversion (sociability) |||||||||||| 47% - you are moderately talkative, outgoing, sociable and interacting.
Neuroticism (emotionality) |||||||||||| 44% - you are relaxed, calm, secure, and optimistic.
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 48% - you are moderately self interested, willful, and difficult, while still respecting the well being of others.
može pomoć? kaj znače riječi moderately i willfull? hvala :*
Extroversion (sociability) |||||||||||||||||| 71%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||| 47%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 48%
:D
Moderately znaci umjeren.Citiraj:
akasha prvotno napisa
wilfull bih preveo kao recimo samosvojan.
Ponovila sam:
Novo:
Staro:Citiraj:
Extroversion (sociability) |||| 16%
Neuroticism (emotionality) |||||||||| 32%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 41%
Tu sam negdje...Citiraj:
Extroversion (sociability) |||| 16%
Neuroticism (emotionality) |||||||||| 36%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 45%
Inace, bila sam veci introvert u djetinjstvu i u skoli, od kada radim nekako sam sigurnija u sebe.
ma ne trebas. ja volim da mene cmacu i grle, nikad ne navaljujem prva :PCitiraj:
maria71 prvotno napisa
a evo i mojih rezultata:
Extroversion (sociability) 32%
Neuroticism (emotionality) 41%
Psychoticism (rebelliousness) 45%
A sto se tocno podrazumijeva pod psihoticnoscu?
Neuroticism (emotionality) |||| 14%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 45%
Extroversion results were moderately high which suggests you are, at times, overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense of developing your own individual interests and internally based identity.
Neuroticism results were very low which suggests you are extremely relaxed, calm, secure, and optimistic.
Psychoticism results were medium medium which suggests you are moderately self interested, willful, and difficult, while still respecting the well being of others.
Kad sam prvi put radila test, imala sam 2-3 % manje za psihotičnost, što me svrstalo kategoriju niže. U opisu je bilo nešto u stilu da ponekad stavljam druge ispred sebe, na vlastitu štetu. Dakle, to bi valjda bilo nešto što određuje naš odnos s drugim ljudima u smislu podložnosti/dominantnosti, orijentiranost na druge/sebe?Citiraj:
A sto se tocno podrazumijeva pod psihoticnoscu?
Jesmo li mi svi skupa ipak malo djetinjasti s ovim objavljivanjem rezultata?
naravno da jesmo, ali nas veseli :DCitiraj:
vertex prvotno napisa
Evo, prvi put sam imala ovo. Rezultati si mi u 2 postotka različiti, taman sam na granici kategorija.
Extroversion results were medium which suggests you are moderately talkative, outgoing, sociable and interacting.
Psychoticism results were moderately low which suggests you are, at times, overly kind natured, trusting, and helpful at the expense of your own individual development (martyr complex).
(Mene i dalje veseli.)
ti si, cini mi se, za sad naj-ne-neuroticnija osoba na forumu ;)Citiraj:
vertex prvotno napisa
a poslije tebe summer.
jel to do podneblja?
(Nista mi nece ovi dan pokvarit, vapsuvarivari, vapsuvarivari, nikakvi crnjaci ni ruzne stvari...)
evo da se i ja pohvalim sa svojim rezultatima
Extroversion (sociability) |||||||||||| 50%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||| 44%
oće li to reć da sam ja jedna normalna osoba? :mrgreen:
mislim da bi mi se, da sam radila test prije 5-10 godina, rezultati drastično razlikovali, dakle napredujem 8)
Barem djelomično. Nekidan sam slušala na radiju, ali nemam pojma tko je i kad to napisao, da ljudi u svijetu razvijaju razne tehnike (meditacija i slično) ne bi li postigli stanje fjake, a nama je ovdje to rođenjem dano! :mrgreen: I znamo to cijeniti!Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
:lol: A fjaka je osim toga dugoročno produktivna. Prave stvari se ne mogu raditi iz užurbanosti nego samo iz fjake.Citiraj:
vertex prvotno napisa
Apsolutno! Baš mi je drago da se razumijemo :lol:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Mene moja frizerka godinama uvjerava da imam pravi dalmatinski oblik glave (što god to značilo :lol: ) i da prokopam po starim spisima pa da ću ziher naći pretke s mora koji su mi štošta namrli u nasljeđe, vidim, i relativno "fjakastu" narav jer mi je postotak neuroznosti ugodnih 22 :lol:
Citiraj:
tatek prvotno napisa
hvala :*
Baš zanimljiv topic i zanimljivi testovi! Više-manje znam kakva sam, ovo mi je samo potvrdilo - negdje na sredini, s blagim naginjanjem ekstrovertizmu.
Od svih ovih postova mi je najdraži bio onaj od Zorane gdje me je pitala imamo li slične rezultate.
Nas 2 se uopće ne poznamo osobno, a opet smo dovoljno bliske tj znamo dosta jedna o drugoj iz postova da smo se "skužile "....
i meni je to super....
Zorana :love:
Bas zanimljiv test :mrgreen:
Evo mojih rezultata:
Extroversion (sociability) |||||||||||||||||| 76%
Neuroticism (emotionality) |||||||||| 36%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||| 36%
Bar su mi psihoza i neuroza uravnotezene :lol: :lol:
moji rezultati:
Extroversion (sociability) |||||||||||||| 54%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||||||||| 77%
Psychoticism (rebelliousness) |||||| 30%
maria jel mogu u vašu grupu :mrgreen:
Svaka čast fjaki, ali ove godine me ista na Murteru izludjela - naime, nije baš neka fora stajati na blagajni s djetetom koje urla jer želi u more dok prodavačica stavlja stvari u vrećicu brzinom puža i govori mu "pomalo, pomalo". I tako iz dana u dan. :shock:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Evo i mojih, 2x, više-manje slično:
Extroversion (sociability) |||||||||||||||| 67%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||| 42%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||||| 55%
Extroversion results were moderately high which suggests you are, at times, overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense of developing your own individual interests and internally based identity.
Neuroticism results were moderately low which suggests you are relaxed, calm, secure, and optimistic.
Psychoticism results were medium medium which suggests you are moderately self interested, willful, and difficult, while still respecting the well being of others.
A pa ne možeš to shvatit tako doslovno, nije ni svaka fjaka - produhovljena fjaka :mrgreen: .Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
uvijek :love:Citiraj:
M&T prvotno napisa
Drugarice Maria :love:
Extroversion (sociability) |||||||||||||||| 64%
Neuroticism (emotionality) |||||||||| 31%
Nekako sam tako i očekivala. Sad čekam rezlultate MMa :mrgreen:
Nisam iznenađena 8)
Extroversion (sociability) |||||||||||||||||| 86%
Neuroticism (emotionality) |||| 19%
Psychoticism (rebelliousness) ||||||| 35%
mima sestro
Extroversion (sociability) |||||||||||||||||| 74%
Neuroticism (emotionality) |||||| 27%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||| 35%
nisam sigurna za točnost. u mlađim danim manijakalno sam (iz hobija) rješavala pishotestove, pa podsvjesno zaokružujem ono što bi mi se svidjelo :lol:
Extroversion (sociability) |||||||||||||||||| 77%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||| 42%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||||| 51%
Extroversion (sociability) |||||||||| 38%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||||| 54%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||| 48%
:/
Extroversion (sociability) |||||||||||||||||| 76%
Neuroticism (emotionality) |||| 19%
Psychoticism (rebelliousness) |||||| 26%
Extroversion results were high which suggests you are overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense too often of developing your own individual interests and internally based identity.
Neuroticism results were low which suggests you are very relaxed, calm, secure, and optimistic.
Psychoticism results were low which suggests you are overly kind natured, trusting, and helpful at the expense too often of your own individual development (martyr complex).
:lol:
Posljednja kategorija
Psychoticism (rebelliousness)
sadrži ne baš tako slične pojmove... psihotičnost je jedno... a rebelliousness (buntovništvo, nepoštovanje autoriteta npr. itd)... sasvim drugo. Pitanja su od odnosa prema autoritetu, sigurnom životu po pravilima do ispada frustracija (ili tako nešto je bilo)....
Postoji li teorija o međupovezanosti te dvije kategorije (mislim očigledno da... ali voljela bih čuti o tome nešto više)?
Ančice :love:
Kažu da se suprotnosti privlače. Hm, mi imamo skoro iste postotke, a ja tebe tak imam rad :)
Mi smo čudo fizike :lol:
x :love:Citiraj:
kloklo prvotno napisa
ja preko foruma nikad ne bih rekla da su mima i ivarica tako introvertne.
eto kako medij zavara. ili samo ja lose procjenjujem.
valjda im ovaj medij dopušta da se razulare...
ivaricu znam osobno s faxa i baš mi tako nekako djeluje, samo što je ona tip koji moraš malo bolje upoznati da bi ti otkrila svoje bisere
meni se baš zato dopala, jer nije na prvu.