hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii joj kak jedva cekam :lol: :lol:
Printable View
hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii joj kak jedva cekam :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
idem ga odma objavit!!!Citiraj:
white_musk prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
a di je perje :/ zakaj nitko nikog ne ganja :/ kaj nema akcije :P
daj objavi i moj slican,no s naznakom na nervozu i malu alkaidu :mrgreen:
aaaaaaaa pa mi ti se mnogo volemo :*Citiraj:
jassi prvotno napisa
Prirodna plavuša, nježnog srca i dodira, želi upoznati isto takvog muškarca za neformalno slaganje kreveta. Četkicu za zube ne nudimo.
Poželjno je da zna zabijat čavle u zid. 8)
Sve ozbiljne ponude na šifru: volim sve što vole mladi :mrgreen:
Ako si iskren i pošten,nemaš ništa protiv alkaide,radiš u blondinofobičnom okruženju , smatraš da je manje i slađe,a nervozne ispade držiš za umjetnički eksprezionizam,javi se da ostarimo zajedno :mrgreen:
P.S.odgovaram samo na ozbiljne ponude,a neozbiljne ću tražit i naći, a kad vas nađem jao vam se!
ovo je bilo za jassi
:*
samo se ti smiji,a čika Prota smišlja i za tebe nešto :raspa:Citiraj:
tweety prvotno napisa
Moramo se samo dogovoriti da objavimo u istim novinama.... :lol: :lol:
Pa i ako se nađe koji mladoženja i javi se svima da ga možemo malo zaje.... :lol: :lol: 8) 8)
Da da :lol: :lol:
ha takva ti se cinim....hm ma u biti i moglo bi proc----- :P
Probala sam chat svojevremeno.... He. To je bilo zanimljivo iskustvo koje mi se nije dalo više ponavljati :lol:Citiraj:
jassi prvotno napisa
lude ste cure s ovim oglasima... :lol:
stea, bas mi je drago za lijep vikend
ja sam pak cijeli vikend drmala po klaviru beethovenovu 'moonlight'sonatu i bacila se na chopinov 'fanasie impromptu op.66' - s tim cu vjerojtno zavesti kavog dedicu s tri prezivljena infarkta i cetvrtim na putu... :roll: :lol:
Donald Trump has passed away! :mrgreen:Citiraj:
lucky day prvotno napisa
Citiraj:
lucky day prvotno napisa
Bar ćeš se moći pohvaliti da si tako vatrena mačka da je tip okinuo kod prvog poljupca :lol: :lol: :lol: .
reče plavuša nježna srca i dodira :mrgreen:Citiraj:
Stea prvotno napisa
Jes jes... takva sam :lol: :lol:
ej uspaljenice - drz'te se teme! :)
pa drže se teme. tema su komadi, i kak doć do njih... najbrže, najbezbolnije - i naravno - bez posljedica...Citiraj:
Mukica prvotno napisa
(sebe izuzimam iz tražilice dotičnih, ali cure imaju bar još 10 godina da dođu na moje :lol: :lol: ).
Jel to danas pun mjesec ili je vikend bio "zanimljiv"?
Joj draga, hvala ti kaj si i mene utrpala u tu grupu :* :* :*Citiraj:
sorciere prvotno napisa
A vikend je bio sjajan... kao i svi prije njega 8)
kaj je ono tema........................ :P
Novi partner draga....
Eto da se pohvalim. Imam novog partnera za spavanje!
Nakon mede cocolina (onog iz omekšivača) na red je došao vojnik sa mačem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
I svako malo me bocne po noći.... :lol: :lol: :lol: :lol:
zavisi kako sin okrene ruku ( ne pušta ga ni dok spava) :lol: :lol:
:lol: blago tebi-vitez!!!! san svake dijeve ......oooo da je meni ....ooooooooooooooooooooooooooo
Ma jel ima bijelog konja? :lol:
ma konja na svakom ćošku, a vitezovi su samo plastični :roll:
zasada me samo vitez bode....
konj još nije došao na red :lol: :lol:
:lol:
Ja sam još jaaaako daleko od vaših razmišljanja. Trenutno razmišljam kao sorciere. (sorci :* ).
Još se oporavljam od mubm.
Bolje reći uživam u samoći i slobodi... (osim toga oko moje jednomjesečne Ane puno je manje posla nego oko muškarca :lol: )
No, rado vas čitam, baš me uveseljavate :heart: , a možda jednog dana, uskoro, svratim na ove stranice i dobro proučim vaše savjete.
Ovaj od lucky day mi se čini razuman:
Citiraj:
lucky day prvotno napisa
ma moramo se malo zezati :D
Daklem.. evo mogu biti malo ozbiljna. Prije spavanja si volim zamaštati neku ludu situaciju iz filma (btw onaj sinoć mi je baš dobro legao :) ) i kak naletim na princa u nekoj bezveznoj situaciji.... Priznam, voljela bih da me trzne neki melodiozni muški glas na benziskoj pumpi i kaže "trebate pomoć?". A ja se skljokam jer mu na čelu piše "TVOJ".... I kak dobrodušno prihvatim.... i tako dalje :)
Raspekmezit ću se... Il krećem pisati ljubiće... dobro mi je krenulo.
E Zizi, klinci su ti prekrasni :heart: :heart:
Stea, hvala! :love:
Kad smo kod ljubića, tamo obično neka povrijeđena djeva ne otvara srce nikome.
Onda se pojavi jedan potpuno drukčiji muškarac koji ju nikad ne bi povrijedio. Ona otvara vrata svog srca i sve naravno završava happy end-om.
(ljubić?! - bolje reći SF!!! Ah, očito je ovo kod mene još stvarno malo prefriško :roll:)
Preraste li zaista "vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve... :sing:" s godinama u " Ja u ljubav vjere nemam... :sing:" ili ipak nije fora u godinama?
Kad voliš spreman si za kompromise, ponekad nesvjesno (ili svjesno :/) izgubiš dio sebe. Ja sam 1. put od kad postojim (sitnih 31) 100% svoja i ne želim to izgubiti.
Do nedavno sam vjerovala da nikad ne bih mogla biti sama (bez muškarca), a sad imam osjećaj da mi je moj bivši na neki način napravio uslugu i pomogao mi da pronađem sebe. (Još uvijek se tražim... :mrgreen:)
Možda jednom stvarno i budem spremna na novu ljubav, u kojoj ću biti sposobna ostati svoja.
A za sada ... taj osjećaj slobode... ma jednostavno uživam. :)
... dok ne počne ostavljati gaće i čarape po kući :) .Citiraj:
zizi prvotno napisa
A ja sam tako zaljubljive prirode :mrgreen: . Fali mi objekt :mrgreen:
ja još uvijek nisam došla do konja.... :lol:
kako je kod vas drage moje?
A niš. Još jedan vikend...
Voljela bih napisati nešto drugo.... A oću sigurno, samo ne znam kad :mrgreen:
vikend proveden u supi u pospremanju....ciscenje kuce......aaaaaaaaaaaaa,dobro bi dosao princ da potegne malo s konjem u spremanju :P
:) :) :taps: