mali mišić :heart:
još malo pa ste svi skupa.
Printable View
mali mišić :heart:
još malo pa ste svi skupa.
Sve bu ok. Moji su bili gore na Rebru na neonatologiji od kad su se rodili do 2,5 kg kad su išli doma.
Oni su stvarno na Rebru super.Moram reči za njih da su najprofesionalniji doktori i ostalo osoblje s kojima sam se ja do sada susretala.
Pusi malenog borca. :love: :*
marice, i dalje ste mi u mislima, stalno!!!!
~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Marice, predivne vijesti!
Drž se, uskoro se Ivan i tata vraćaju i izljubit ćeš ih i napokon ćete svi biti skupa!
Presretna sam zbog svih vas!!! :* :*
ajd fala Bogu!
ljubac tebi i dečkima...a hrabri tata se drži?
bravo za malog Ivana.Neka se što prije skroz oporavi i da dođe k vama u zagrljaj....
Imam lijepu i manje lijepu vijest. Ova manje lijepa je da iz Ivana nema zvukova...plače, ali bez zvuka. MM pitao sestre, kažu da je to normalno i da će trajati od 6-8 tjedana. Meni nije normalno da mi je dijete "nijemo" da se tako izrazim. A lijepa vijest je da je danas gledao svog tatu i smiješkao mu se. Siroče malo, ni ne zna kroz što je sve prošao, koliko je hrabar bio, sad mu se ovo događa, a on se, jadničak mali, smješka...Srce mi puca.
:heart:
Izdrži još malo Marice, Bog će vam dati snage i strpljenja. Molim da je najgore za vama.
i ja molim da je najgore za vama..... :love: :heart:
marice, doći će zvuk, kroz to malo grlo je prošlo sada puno cijevčica, pluća mu moraju dobiti na snazi, trebat će mu vremena da se potpuno oporavi. uz vašu ljubav i brižnost koju mu pružate sigurno će biti ok. vjerujem da ti je teško i razdvojeni ste i malo toga je u tvojim rukama ali budi i dalje hrabra (znam da je teško i normalno je što si tužna i što ti srce puca).
mi ćemo vibrati što jače možemo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da što prije postanete jedna sretna, nerazdvojna obitelj! :love: :heart:
mare sve sam ti rekla!!! :love: :* :heart:
sve će to brzo doći na svoje...samo nam budi jaka!!!
Držite se! :love:
I dalje molim za Vas i za malog Ivana. :heart:
Vibram da budete što prije svi zajedno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje, presretna sam! Ivanu su jučer maknuli kisik, i diše normalno, zrak koji i mi dišemo, bez ikakvih poteškoća. A danas su mu maknuli sondu, nahranili ga na bočicu, pojeo je 45 ml i zaspao, umorio se i ispustio zvuk, kao kad nam je teško, ali je ipak ispustio zvuk. Meni su rekli, da ako jede na sondu onda poslije Linza ide na odvikavanje na rebro, a ako jede na dudu ide kuci, ako sve sa srcem bude u redu. Nadam se da će ga ovih dana prebaciti na običan odjel i da će sljedeći ponedjeljak doći kući! Malena moja hrabrica najslađa!
Marice-prekrasne vijesti, nadam se da će i dalje mali-veliki borac ovako napredovati!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Da što prije svi budete skupa!!
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
Da što prije :love: svog dečkića.
Jao sva sam se naježila!!!
Presretna sam zbog svih vas, strpi se još malo pa ćete svi 4 biti skupa!
Bravo za Ivana!!! :love: :love: :* :heart:
:D :D
vibram da budete sto prije svi zajedno :heart:
:D :D
:D :* za malo :heart:
:D :D :D
Joj super vijesti!
Uskoro će on doma!
Nemogu vjerovati da se mali mišek i smješka! :heart:
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
:D
joj prekrasno :D
~~~~~~~~~~~~~ za brzi povratak kući :heart:
vidiš mare, sve je supeeeeeeeer!!!!
odlične vijesti :D :D :D
:D :heart: :heart:
srećica malena.... :heart:
:heart: još malo pa doma...
Super za malog miša :D Uskoro cete biti svi zajedno doma :*
:* malenome! Drizimo vam fige da on i tata stignu ravno kuci!
:heart: :love:
:heart: :D
:heart: :D
Drage moje, mojem su malenom mišiću noćas povadili drenove. Ostala je jedna bromila, za ne daj Bože ako mu nešto zatreba, nema ni infuziju više, papa fino, još uvijek ima sondu za slučaj kad je preumoran da jede, a njegov boravak u Linzu su produžili do srijede.
No, na jednu stvar se moram požaliti, al nema veze s ovom temom. Naime, bebe se hrane svaka tri sata, pogotovo se toga drže u bolnicama. I sad, mom Ivanu daju da jede u 8 ujutro, on sve pojede, pa u 11, pa onda umjesto u 2, nahrane ga u 3, pa u 5 i onda dijete povraća, jer nije gladno. Recimo, u 3 su mu dali, jer su imali drugog posla pa su malo zakasnili, nije baš bio gladan pa su mu na sondu dali 80 ml, a u 5 je pojeo 10 na bočicu i ostatak su mu dali na sondu, naravno, ne stane toliko u njegov maleni želudac, pa je povraćao. U 8 je malo jeo, a u 11 navečer nije mogao, pa su mu još i izvadili iz sonde špricom i uvjerili se da mu je želudac još pun. Mislim, smiju li oni tako siliti dijete da jede? prošlo je 2 tjedna od teške operacije, normalno je da par dana nije ništa jeo, osim što je primao infuziju i sad ga ovako trpaju, znači, nekad ne prođe ni dva sata od obroka...
mare tako ti je i ode kod nas....
ja znam kad sam jednom došla kod kikija -on plače jadan , plače , nikako ga smiriti
na kraju otišla po sestru(koja je u dnevnom boravku pila kavu, pušila i gledala tv)i govori pa zar je već prošlo 4 sata(a ono 5:30)...
naravno zaboravila im dati jesti....
ma kad ti ivan dođe kući sve će to doć na svoje
super da se Ivan dobro oporavlja :D :heart:
ali ovo šopanje zaista nema smisla, djetetu to očito ne paše.
popričaj s njima o tome.