Stara ti je ZAAAKON!Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Navonjicala?!
:lol: gdje si to iščupala :lol:
Jbg. Radije bih se gušila od puno parfema, nego od puno sintetike na uvonjicalom tijelu. :/ Ubijte me.
Printable View
Stara ti je ZAAAKON!Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Navonjicala?!
:lol: gdje si to iščupala :lol:
Jbg. Radije bih se gušila od puno parfema, nego od puno sintetike na uvonjicalom tijelu. :/ Ubijte me.
Meni je dobar taj neven. Bit ce to valjda prvi rolln koji cu u zivotu potrositi do kraja, bez da mi se miris zgadio, il da se pokvario, ili nesto trece.Citiraj:
Zorana prvotno napisa
pa kod nas u dbk se govorilo navonjicati
Ili za one koje ne koriste dezic: sto si se uzvonjalaaa...... :mrgreen:
Marta, ocito nam zlijezde drugacije funkcioniraju. Ja se ne znojim tako puno. Zimi bih mogla komotno bez dezica. Ali, puno mi se jace osjetio miris znoja kad bih koristila taj alverde d.
Mi za nešto što smrdi kažemo da vonja, nije mi skroz nepoznato, ali u ovom obliku mi je skroz simpa.
Ja sam trenutno na Lidera kremi. Koristim priliku ne stavljanja dejzića da se svakoga dana obilato ispod pazuha namažem mlijekom za tijelo, jer mi je koža (dokle dopire dejzić) toliko istanjena da pecka. Noćna mora.
Još nisam pametna što bih trebala napraviti da mi se koža brzinski regenerira, trenutno ne mogu podnijeti dejzić, a i ne smrdi mi se bez njega. :/
stvarno me nasmija :lol:Citiraj:
mama courage prvotno napisa
angel volim i ja . naravski samo zimi i vrlo decentno.
pa sad mrijeti od armanija rade neg od npr, bombe ima nekog smisla. :lol:
ja volem madmemoiselle od chanela. (od ovih uobicajnih)
i etro i jos par neuobicajnih...
ali moram primjetiti kao i ivarica, da s godinama mi sve mora biti decentnije i da mi se sve vise svidaju ti neuobicajniji neparfemskiji parfemi.
inace u bio ducanu jos ne nadoh neki bio, a da je dobar i da drzi. :(
i moram reci da mi je kombinacija sintetike i ustajalog znoja prilicito unappetitlich.
pačuli je zakon! (patchouli)
Tako je intenzivan da se nikakav drugi smrad ne osjeti.
pačuli je previše i za mene
eh da ne znate vi što je smrad kad uđete u učionu u kojoj nitko nije otvorio prozor od jutra, a klinci se upravo vratili s tjelesnog............
mene je malo sram priznati, ali kaj sad...
ja sam jos uvije u srednjeskolskoj fazi i palim se na anais anais. i ne uspijevam odrasti.
zapravo, regresija me sve jace hvata. kad mise a-a cini previse za svaki dan, naspricam se s miki mausom kojeg otmem djeci.
volim blagi miris parfema.
jake i slatkaste ne volim, ali nekome cak i to super stoji.
npr. moja sveki je inace ne-sminkerski tip, ali obozava opium, i djeca mi, nakon mazenja s njom uvijek mirisu opiumasto. a po mojoj majci na cnanel 5.
hm, od regresije mi i pravopis slabi...
Što mene te vaše majke iznenađuju. Moja sirota ni ne zna šta je chanel 5 ili opium, a kamoli kako miriši. Išta osim dejzića.Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Uvijek mi je to falilo kod mame, a to što se ne šminka. A vidi ni ja.
i moja je bila takva. zapravo, ni sad se ne sminka puno. ali ju je zadnjih godina uhvatila neka pomama za razlicitim pomadicama razlicitih namjena, puna joj je kupaonica toga, pa i meni stalno nesto preporucuje. I cudi se kako ja ne prihvacam sve njene savjete :)Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Može li mi neko sažeti ovo o spojevima aluminija?
Aluminum Alum? Da ili ne? Mislim da je moj kamen od toga (ili slična kombinacija a, l i m).
To je jedino od čega me mjesecima ne svrbi koža, jednostavno mi je idealno.
to mi je bio prvi parfem. a ne znam kome nije :)Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
ja znam da meni je :mrgreen:
no da, vama je BIO najdrazi, a meni je i sad :mrgreen:
Davor je rekaoCitiraj:
vertex prvotno napisa
Ja isto glasam za, meni je super. Samo što na mojem piše Ammonium Alum, a ne Aluminum.Citiraj:
Pa frka se diže samo oko aluminijevog klorida.
Ria je pisala da je imala na to gadnu reakciju. Ali ja sam zaključila da ne paše svakom isto, pa dok meni paše a Davor kaže da od toga ne bum vmrla, nastavljam s uporabom.
Mislim da to piše i na mome. Hvala!Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Zna se da je Davorova riječ za mene zakon.
:mrgreen:Citiraj:
vertex prvotno napisa
Ja se ne sjecam prvog, ali znam da anais anais nije bio. Ja se inace zaljubim u jedan, dva i dugo ih koristim - trenutno sam na manekenkama, pa malo mirisem na Naomi Campbell, malo na Kate Moss. :mrgreen:
Po preporukama sam kupila Vichyjev dezic, ali cini mi se da ne drzi kao Nivea koju sam prije koristila :/
malo sam guglala - shvatila sam da su stetni spojevi aluminija uglavnom sastojci antiperspiranata, a ne dezodoransa.
evo, npr.
to je odavdeCitiraj:
Ammonium alum is a prevalent natural compound that cannot be absorbed into the skin and doesn’t clog pores the way aluminum chloride does. While it doesn’t kill the bacteria or stop perspiration, ammonium alum inhibits bacterial growth that causes odor. It is the primary ingredient in deodorant crystals, a safe and effective alternative to antiperspirant and commercial deodorants.
samo jos ne kuzim sto je s aluminum alum, za razliku od ammonium alum.
i ova zona bez mirisa je počela mirisati :mrgreen:
issey miyake, najbolji od najboljih.
Je li to uopće nešto ili sam to ja maloprije izmislila?Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
:lol:Citiraj:
vertex prvotno napisa
Nadam se da nisi po mojim preporukama :mrgreen:Citiraj:
summer prvotno napisa
Sa zelenim čepom jošte i drži, ali s plavim - voda? voda!
ajmo pricekat da nam davor sve razjasni 8)
:lol:
pa kako sam njega zaboravila 8)Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
i meni se tako cini.Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Mislim da si ti kriva :mrgreen:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
I bojim se da je plavi cep. :/
ma joj, volem i cjenim ja njega, ali kad mi onako sve brzinski u zagonetkama napise, pa to jos poprati sa 5 linkova na englskom za koje nemam vremena.. :roll:Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
a ja ga lijepo molim da mi to razlozno i natanane objasni. :)
a meni odgovori, nisam ti ja gugl :(
Plavi je cep. Hm, pise djelovanje 24 sata. Pa jedino ako su mislili ubaciti i decimalnu tocku - 2.4 sata je puno tocnija procjena. Nista, cuvat cu ga za cicu zimu. :mrgreen:Citiraj:
summer prvotno napisa
Druga dva koja imam imaju aluminum chlorohydrate - idem guglat, al pretpostavljam da je to taj gadni.
kad hoće sasvim lijepo rječito i slikovito objasniCitiraj:
seni prvotno napisa
TI bit ce ne znas kako je to isto, ali u iskljucivo muskoj skoli. da znas, ne bi to uopce spominjalaCitiraj:
maria71 prvotno napisa
ockej, ju vin :)
Već jesam. Ne da mi se razglabati o jednome istome.Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
aha, ti si nas shvatio ozbiljno?Citiraj:
Davor prvotno napisa
Smrad nije neozbiljna tema.
nisi ti bila u radničkoj menzi, usred ljeta na +35°C, krcatoj bauštelaca na pauzi, a iz kuhinje se šire mirisi pohanog parizera i seljačkog složenca...Citiraj:
maria71 prvotno napisa