htjedoh reći, nemoj je forsirati s hranom dok joj se želučić ne smiri. cica i to je to.
Printable View
htjedoh reći, nemoj je forsirati s hranom dok joj se želučić ne smiri. cica i to je to.
Sanja,možda neki suhi kesić i svakako čaj od komorača
:taps: maloj bolesnici
curke, mi napokon naručili iz ikee krevetić i još neke stvarčice za videkovu sobu /mamut kolekcija ;) /, stiže nam uskoro.
zanima me gdje ima za kupiti kvalitetnih poplunića i lijepe posteljine za krevetce...?
Lovro - zakon si :lol: !
Fran - :love: !
I kod nas situacija potpuno ista.
Sve će sam, polako se svlači pred kupanje, pa lijeta po stanu onako gol; sam, naravno, ulazi u kadu, sam se zalijeva - budemo mokri i mi i kupaona...
A ja se, naravno, ljuuutim :) !
Mališane smo gledali (u 12h) i ja sam razočarana...gužva, pa taj muving, kao da je i sam koncert bio onako 'u prolazu'...dijete mi razočarano jer mu trajalo - kratko (pa još i gosti!)...
Čoksa - sretno :heart: !
Sanja - nadam se da će brzo proći, ništa ne forsiraj.
:* maloj slatkici!
Hvala vam, komadice! :love: Ma, ništa ju ne forsam, nego sam joj samo ponudila te keksiće, jer sam htjela da pojede barem nešto čvrsto. Čajeve ne pije, tako da oni otpadaju. :/
Inače, gledanje Teletubbiesa je trajalo pune dvije minute, a zatim smo se ponovno prikačili za mamu. :heart:
Anekica, mi smo posteljinu kupili najvećim dijelom u Leineru i nešto u Ikei (Leiner je isto kuća s namještajem i imaju fantastično opremljen odjel za bebe i djecu, postoji i u Grazu, no za njegov sadržaj ne odgovaram, jer u njemu nikad nisam bila), a ako ćete kupovati u Zg, čula sam da je izbor u Kiki velik i da su stvari jako dobre kvalitete, no nismo išli gledati, jer smo posteljinom dobro opskrbljeni. :)Citiraj:
anek prvotno napisa
šarlah u vrtiću
mark odoma s temperaturom
mama u pindjuru od možebitnog šarlaha i kraja šk. godine
a zašto odmah ne naručite i posteljinu?? Na istom mjestu imate sve: jastuke, poplune, jastučnice, navlake za madrace i poplun..itd ...i jeftino je.Citiraj:
anek prvotno napisa
ja ne volim kikinu posteljinu. Ono što mi je bilo pristupačno po cijeni, bila je sintetika (ili mješavina). Ikeina je 100% pamuk i stvarno NIŠTA nije skupo. (poplun za lovru - tooooopliii od perja smo platili niš koristi novaca..navlake u kompletu su od 7 - 15 eura..pa ti si računaj!)...evo ti jedan link
ma nismo naručili posteljinu zato kaj ti tog tipa koji vozi nerviraju narudžbe takvih điđica, a i ići ćemo vjerojatno iza nove godine u austriu pa ćemo si tamo sami sve odabrati - sad mi treba da imam za prvu ruku nekaj ;)
gdje ima disney posteljine? crtić?
ja sam u ravanci (onaj jeftinjak dućan u vlaškoj kod ratkajevog prolaza) kupila komplet od krepa s winniejem poohom za nekih 80kn. nisam sama sebi vjerovala.
osim samija od snorki jel tko još imao šarlah
?
ili me danas ignorirate
nadam se da ipak nije šarlah i da si ga na vrijeme maknula iz vrtića!
ja sam imala kao mala i sjećam se svega
ništa ne boli, imaš fibru i spava ti se
jezik bio jako crven i nabubren
pila sam dosta soka od nara(nana inzistirala) :roll:
nikakve lijekove
isa nije imao
marku :love:
Sami je imao tri dana temperature i to prosle godine. Jel to sarlah???? :?Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ja nisam ni skontala da je sami prebolovao šarlah :/
Snorki, jesi li ti pisala o tome :?
Maria, vidi ovaj tekst šarlah.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Toplo se nadam da nije. Ali mora koristiti antibiotik.
Ajde javi kad se vratite od doktora. :)
kod mene su djeca cjepljena. cini mi se i za sarlah. :roll:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
zaboravih napisat.Citiraj:
Nisam ja o tome pisala. Ja sam pisala o tri dana temperature (jel to rubeola)
to je trodnevna groznica
al' si sve ostale nabrojala :lol:
trodnevna groznica ili ROZEOLA (ne rubola :* )Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Aj kako je ona meni simpatična :love:
Citiraj:
snorki prvotno napisa
A sta da vam kazem. Ja kao dijete od djecijih bolesti nista nisam prebolovala. I brat takodjer.
Djecu vakcinisem, tako da zista nemam pojma sta je sta.
Jel sarlah ono poslije cega se moze ostat sterilan ako se u pubertetu preboluje??? :mrgreen:
odakle vama da je Sami prebolovao sarlah :?
Sami ima problema sa bronhitisom :roll:
ebaji je znam da se sa R :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
ROZEOLA-RUBEOLA :P
Anek, ne dam ti link!!!!!
Sad kad sam pročitala da si uspjela uloviti frajera koji dofurava iz ikee, kojeg ganjam već više od mjesec dana, miš mi jednostavno zbog ljubomore ne može otići na bukmarkse. :mrgreen:
ne to su zaušci ili mumpsCitiraj:
snorki prvotno napisa
a što se tiče šarlaha, to nisam ni ja skontala otkud dođe :/
jadni samićak dobrićak :taps:
Mare, imala sam ga ja!
Još nisam išla u školu...dobila ga ovdje kod bake u Zgb......sjećam se svakog j....kamenčića na svakodnevnom putu do ambulante, gdje su mi davali injekciju.
Ničeg, ali ničeg se valjda u životu ne sjećam kao toga.
E da, a mama i tata.....u Krku, valjda su morali raditi ne sjećam se.
Eto, nisam ti pomogla, ali sad bar znaš da nisam ignorirala tebe, nego sjećanje.
možda je tvoj striček neki drugi; mi ovog nazvali i dogovorili se od prve, zove se striček N....Citiraj:
tweety prvotno napisa
i moj je N__n_Citiraj:
anek prvotno napisa
Anek,
kidsweb.de
Maria, ja sam ga preboljela i napikali me injekcijama...
Lani naša mala susjeda (2 god.) imala i doslovce ga pretrčala (iako je trebala mirovati!).
Sad je to, čini mi se, lakše - pila antibiotik, temp. ništ' posebno visoka...
Eto, nadam se da sam ti bar malo olakšala, iako se još više nadam da nemate šarlah :love: !
bok curke, nisam stigla pisati jučer jer sam imala gužvu na poslu...
Drago mi je što sam neke od vas vidjela u Lisinskom, ali mi je prokleto žao što smo imali takav ritam da nismo mogli popričati malo više.
Pia taj dan nije uopće spavala, a Dora je malo odmorila oko u autu do Vrbovca ( ne više od pola sata ) .
Za divno čudo, nisu bile jako nervozne i bile su spremne za razne aktivnosti. Pia je imala likovni pa je bojala boriće vodenim bojama, a sa flomićima je nacrtala mene i molila da se izrežem da se ona može igrati.
Naslikana mama je završila na debelom kartonu i skoro pa je išla u krevet s njom, ali smo se uspjele dogovoriti da je ipak bolje da spavam na stolu kako ne bi ujutro imala izgužvane ruke i noge... :lol:
Dora je bila najsretnija kada smo joj skinuli pelenu. (Ipak smo se odlučili da na koncert ide u peleni jer bi u protivnom stalno morali na WC...) :roll:
Aj, w_m sad sam pročitala o testu, aaaaaaa :D Daj ga ponovi, ali mislim da je to to 8)
Ajme ,koliko trudnica :D
Čestitam w_m!
Mene ponekad šupi želja za još jednim bebačem, ali samo ponekad. MM ne želi uopće više djece.
Tako da vjerojatno ostajemo na naše dvije princeze. :heart:
hvala draga :love:
Cure klinci su vam genijalni!!!!!! :lol: Ne znam kome sam se vise smijala.
Sto se tice koncerta mi jos uvijek imamo traume od onog prvog koji isto bio preglasan tako da sad polako opet pocinjemo ici u kazalista ali mu je stvarno trebalo! :roll:
Pcelice, Ivy, Anek kako se drzite?
mamma san ima li kakvih vijesti o cokoladi! Jel to danas iscekujemo? :heart:
Ja bi nas samo prijavila u onu grupu "mogu sam". Koliko sam ponosna toliko mi to tako tesko pada kad se zurimo, a on "moze sam". :*
Provirujem zbog vijesti o Čokoladi. :heart:
w_m, jesam ja to dobro pohvatala da imaš plusić? Pa čestitam! :love: :heart: Prekrasno!
Cvrčkica, kako si nam ti? :heart:
pa ja mislim da bi u subotu mogla raskrstiti i sa najmanjom nedoumicom
:)
trudnjačo :mrgreen:Citiraj:
Nazvah Čoksu. :)
Doktori su odlučili da s obzirom na dob ( :roll: ), zatvorenost (termin danas) i veliku bebu (od cca 4 kg), ide na carski. Sutra ima neki fizikalac pregled, pa će sutra više znati. Već je i bila na razgovoru sa anesteziologom.
Inače je ok. Ništa se ne dešava. Muž i ptičekica je dolaze posjetiti. Ova slatka pišulja si je naručila seku za Sv. Nikolu. :heart:
i normalno...sve vas pozdravlja. :)
vrijeme je da počnemo trenirati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! :D