Naravno da je hvaljenje :taps:
Printable View
Naravno da je hvaljenje :taps:
Smijem valjda i ja nekad nešto lijepo napisati :mrgreen:
Ionako samo gunđam.
A pošto je skroz jadan,čudim se kako to još dobro i podnosi.
Kad sam ih ja imala,prije 6 godina-mama me morala dolaziti tetošiti kao malu bebu,plakala sam po cijele dane od bolova,užas jedan.
Zato sam ipak sretnija da ih sad preboli iako ni sad nije lako za gledati.
Ma ti ništa ne gundđaš. Ja se tebi divim na živcima. Ja na ove moje jadničke stalno urlam ili ih izbjegavam. A oni stalno zamnom. Ja sam ti ko maćeha, a ti stalno s puno ljubavi o svom malcu pričaš i stalno si s njim i stalno nekaj delate.
Prekrasno.
:shock: :shock: a jesi me nahvalila!! Uopće nemam takav dojam za sebe,baš suprotno :oops:
Hvala svejedno! :love:
Nisi objektivna - a ja jesam (bar kad se radi o drugima ;))
OK, OK treba pohvaliti trak, uostalom to sam još prošli tjedan učinila 8) :raspa: , ali sve u svemu Modesty, ja bih se tebi divila čak i da je to što pričaš istina ;)
Tako je :klap:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Hvala drage moje. Nitko mene ne hvali samo vi moje s Roda :love: :love2:
....pa kad je svima tako normalno nositi, roditi i odgajati troje djece odjedanput :roll:
i svi to valjda rade malim prstom lijeve ruke :mrgreen:
MB-stalno te hoću pitati pa zaboravim- kakva ti je bila trudnoća i jesi imala poteškoća,klasičnih ili nešto drugo?
Ne samo to nego imaju i pametne savjete o"zdravijoj prehrani, načinu odgoja, uspavljivanju, brizi" - ma o svemu.
Počevši sa mojim tatom :( :evil:
MB ja se tebe svako malo sjetim i stalno te spominjem MM. kad vidim ovo dvoje moje kako se zaigraju i neće navečer spavati sjetim se tebe kako ti pričaš kak je vama veselo.
je je to ja držim sineka. bila na pramenovima pa previše ostalo tamnijih a i na slici je nekako tamnija kosa nego uživo.
a šta vas ja to tako zbunila??? :lol: :lol: :lol:
Trak ja sam ti radila dok me sa 5 mjeseci nisu strpali u bolnicu na prepare - do tad nisam imala poteškoće (osim žgaravice i tu i tamo mije bilo zlo kad sam se naglo sagnula ili prala zube) a onda sam imala poteškoće sa kretanjem i bolničkom hranom :mrgreen: naime stavilo me na infuzomat 24 sata pa sam bila maltenezavezana za krevet.
Previše sam se kretala po bolnici i solila im pamet te da im curi voda u sobama, te da čistačica sa jednim hamperom vode opere bolnički hodnik od 100 metara, te da im zastava stoji na krivo pa su odlučili a me sputaju. I imala sam problema sa porodom skoro sam im iskrvarila (čestitke primarijusu sa čevap prstima i organizaciji poroda - jednog dana bi ih zadavila) al inaće nikakvih problema (dok mi nije puko vodenjak u 33+4)
pa ono pokušavam te složit s onim slikama prije, ali nekak si mi sva pretamna, od kose pa nadalje :lol: :lol: :lol:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Kako nas ne bi zbunila...gledam ja dječica plavi :saint: , na starim slikama i mama je plavuša, a Kiara drži neka smeđa teta :? . Ipak, okice su te odale :*
Jako, jaaaako ste mi slatki, al dječica fakat ne sliče na tatu :mrgreen:
....da, to sam i ja htjela reći - oboje su na mial - definitivno - oke ih odaju :lol:
2 PUTA NAPISEM DUGACKI POST I SVE ODE K VRAGU :evil:
je znam da ne liče al da mi vidite MM kad je bio mali kao Kala sad s loknicama, sveki htjela curicu.
a sam vam pričala kad je sveki sa susjedom kod mene doma razglabala da ne liče na MM pa su se pitale čija su. sam im ja rekla da ja znam a one nek si misle i rekla da nemam više kave :evil: :lol: :lol: :lol:
:klap: :naklon: :raspa:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Maruska vidim da se opasno pripremate za skijanje 8)
jel ti i TM znate skijati?
mi smo ove godine samo sankali
na godinu planiramo prvo na kurs pa onda skijanje
sad smo samo vozili skije po loipama, nije bas lako...
Kristijan je bio odusevljen snijegom i ZICAROM
prvi dan kad smo vadili opremu (mislim na sanke :mrgreen: ) iz auta pita me Kristijan "mama gdje mi je ono za noge?" mislio je na skije :roll:
sad se skija po parketu kao stavi skije i "mama vuci"
Citiraj:
**mial** prvotno napisa
8) :lol:
MB ja se tebi divim :love:
Ovo je odlično! :lol:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Znamo.Citiraj:
haribo prvotno napisa
Stavit ćemo i Lovru na skije. Ne znam kako će to izgledati, ali svakako ćemo probati. Ove godine ga ne bi davali u školu.
Što su to "loipe"?
wana ne sumnjam da ce Jure biti odusevljen snijegom :)
nama je ovo bilo prvo zimovanje i Kristijan je uzivao
to je super kad vi vec znate skijatiCitiraj:
Maruška prvotno napisa
loipe su staze sirine za skije (jako uske skije)
po njima se "hoda" ili odguruje na skijama
Nemaš više kave :lol: :lol: ti si zakon.
Haribo hvala draga :love: :* al ja nemam tak prekrasnih slika ko ti (to me ždere i dalje).
I dalje si ne mogu predočiti što bi to bilo... :?Citiraj:
haribo prvotno napisa
Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
okice su mi zakon :*
staza za skijaško trčanje :? oni imaju uske skije :/Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Aaaa kao staza za langlauf?
imam slike na mobu pa cu stavit kad stignemCitiraj:
Maruška prvotno napisa
znas sto posto al po mom opisu nije cudo da si ne mozes predocitib :roll: :mrgreen:
:klap: to je to :DCitiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
nisam se mogla sjetiti :oops:
ko što rekoh - na mamuCitiraj:
haribo prvotno napisa
:lol:
:* :heart:
Haribo-snježne slike su vam odlične. Vidi se da ste uživali. Kako su se Kristijanu zarumenili obraščići :heart: .
Jedva čekam...samo ~~~~ da nam bude dovoljno snijega inače će me Maruška ubiti :mrgreen: , nafrkala sam.
Yasmin pliz stavi jos jednom onaj link za autosjedalice, ne mogu naci a nisam memorirala :oops:
a ja i dalje ne znam što je to :? :oops:Citiraj:
haribo prvotno napisa
imao je i crveno na bradi (tj.krastu)Citiraj:
wana prvotno napisa
prevrnile se sanke dok sam ga vukla
zapeli smo za snijeg i dok sam se okrenila i skuzila sta se dogodilo vec je bilo kasno...oderao bradu o kamencice koje su posuli po stazi :(
NEMAJKA sta ces :oops:
onda cekaj da stavim slike :PCitiraj:
wana prvotno napisa
Kak neznaš?!?!
Langlauf = trčanje na skijama - tj oni koji se neznaju spuštati po padinama su smislili novi sport trčanje na skijama po ravnom - obično izgledaju ko čačkalice :P