Uspjela sam vidjeti filmićeeee :heart: :heart: kak su dobriiiii - ma mrak!
LR i ja se sjećam tvog (i sekinog) pjevanja iz djetinjstva :lol:
Ma super su. A baba didaaaa - genijalac 8)
Printable View
Uspjela sam vidjeti filmićeeee :heart: :heart: kak su dobriiiii - ma mrak!
LR i ja se sjećam tvog (i sekinog) pjevanja iz djetinjstva :lol:
Ma super su. A baba didaaaa - genijalac 8)
kalebovski jezik :lol:
Sto se pjevanja tiče, istina je da djeca ne vole kad mama pjeva. Ne uspjevam razumjeti zašto. Ja sam mislila da ne želi da pjevam jer se usredotočim na to umjesto na njega, no mislim da to ipak nije razlog. A nije ni kvaliteta pjevanja u pitanju jer mi moja profa (bivša poznata operna pjevačica) kaže da ni njoj djeca nisu dala da pjeva.
Bilo da pjevam vježbice, bilo pjesmu, viče "Ne, Ne...". Ne da mi ni da sviram klavir, gura me, on sjeda za njega i svira. NE da ni Omi da svira gitaru baš.
Uh... a kao, maštala sam kako ću moći raditi sa djetetom u studiju ili vježbati pjevanje dok se igramo.... da, da... :roll:
domi jutros, vani još mrak: mama, daj mi papati!
ja: kaj da ti dam, mrak je, spavaj još
domi: daj mi papati nešto!
ja: a kaj da ti sada dam?
domić: onda mi daj cicu!
Domi pametnica mala :heart:
Anita, Kreso je izgleda iznimka. Osim za 'du-du' :) Znam po vise od pola sata (u voznji narocito) pjevati Kukunku, pa Iso medo u ducan, pa Traktora Toma. I onda ukrug. On bira pjesme - 'maa' je Ide maca oko tebe, 'ton-ton' je Tom, naravno, a nesto nerazumljivo je Kukunka. (Inace, nju pjevamo s nasim imenima, tako da je Juju Kreso, a moram glumiti i krokodila, plakati kad placu mama i tata i tako). Ili ja nabadam, pa on vice 'Ne' ili kimne glavom. A gospodin dirigira i kad ce se tko ukljuciti: 'Tata!' pa malo kasnije 'Ne tata!' Uglavnom, ljudi nas cudno gledaju na semaforima. :mrgreen:
Nadam se da ce se i Liam predomisliti, posebno kad ti i glazba toliko predstavlja. :heart:
Summer draga, prihvaca i Liam ponekad te doooooosadne pjesmice kad ga nosimo i uspavljujemo, ali tijekom igre... nista....
Krešica je premedeni.
A kako Kaleb glumi da razgovara?! Aha... pa svoje nesto... pa AHA.. pa opet.. gledala sam ga vec 10ak puta... :lol:
Ne mogu vjerovat da si Traktora Toma nazvala dosadnim. :shock: A ja mislila da se ti razumijes u glazbu :mrgreen:
Ma dobar je traktor tom. :lol:
Liam najvise voli kukunku, a meni je tooo uuuh... :(
Ne mogu vjerovati :shock:Citiraj:
summer prvotno napisa
Gledam Kresine slike i citam kako je milo djetesce i kazem mm-u kako je on Eneino musko izdanje a sad jos du du!
Mi smo pod opsadom du dua vec tjednima.
Svaka voznja u autu = obavezan je du du bar 3 puta.
Doma listamo neku kuharicu za pse i ona vidi psa kako drzi lajnu u ustima pored nekog prozora koji izgleda kao da je automobilski i vice du du, du du!
Morat cu staviti i neku njenu noviju sliku.
A Kajeb :heart:
:mrgreen:
Pozdrav Kresinom zenskom izdanju :heart:
Marino je danas napokon rekao MAMA :D , jos malo brka sa baba, al ide na bolje
Pogledala sam filmiće, Kaleb me oborio svojom rezolutnošću da okonča mamino pjevanje. :lol:
A Krešica s "baka-dida", joj, preslatki je. :heart:
Zaboravila sam napisati (ili da možda idem na Bisere :mrgreen: ) što Flora u zadnje vrijeme brblja. Uglavnom, umjesto č i ć kaže k, a stalno fula i rod, pa zadnjih par večeri kad spuštamo rolete uperi prstić prema van i kaže:
- Pao je nok. :lol: Skužile ste, Pala je noć.
Liam je naučio govoriti svoje prezime danas! Samo preskoči prvo slovo...(Ž)! Boje još uvijek brka, ali najčešće pogodi žutu, crvenu i plavu. Pa ih opet nekad zamjeni, pa malo zna, ne zna.... ali medeni mi je.
A neki dan je skinuo pelenu i vikao.. "Pada mi, pada mi..." A ja ga pitam: "Liam što ti pada?" "Pada mi kita." :lol:
Dijete vec danima govori "Pada mi kita".. no, ponestaje mi ideja što je ustvari njemu "kita"... Imate li ideju? :)
Kad sam se vratila doma danas, dotrčao mi i rekao "Skini se." I tražio "epu, vejiku"... to je, ako niste znali, moja desna cica... :mrgreen:
Evo.. zove... bok svima!
Danas sam uživala na kavi s Lunom! :love: :heart:
Ziher ste mi bile u kvartu i tracale ste me :mrgreen:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Liam :lol:
Zna li netko kako nam je Mirtić ?
Što se tiče pjevanja, Nura jako voli dok joj ja pjevam, ali uglavnom pjesme po naruđbi. Pjevam joj redovno prije spavanja a ona izvoljeva "pjevaj tatu", "pjevaj dedu" i onda ja moram izmišljati pjesmice. :) Neku večer sam rekla da ne znam više šta bi joj pjevala o dedi i ona kao iz topa počne " Deda dođi po Nuru, vozi Nuru autom aaaaa".
bokić
E da i opet sam pogledala Kalebove filmiće, i gotovo sam sigurna da kaže " DOSTA! " na mamino pjevanje... :lol:
Nismo. Ni jedno ni drugo. :PCitiraj:
Buffy prvotno napisa
Ma bas se veselim lijepom vremenu i zajedničkom druženju negdje u prirodi!!!
A tko je od vas za izlete tipa penjanje na Risnjak i slično? MM silno želi nešto aktivno raditi, a ja i moje frendice smo uvijek... onako... za odmarat više..
:mrgreen:.
Samo da vas pozdravim!
Liam i 'pada mi!' :lol: A novi avatar je predivan! Koja kosica!
Nura kantautorica :*
Zavidim vam na kavi, nadam se da cu vas jednom upoznati i uzivo.
Anita, Risnjak :D , ja sam uvijek za
Kaleb :lol: , stvarno kukunka ne prolazi.
Mirtić i ja smo doma, napokon, nakon 8 dana bolnice. Mislim nije bilo loše, bili su ljubazni i dragi, no brate mili pop..... skoro.
Mirtić je ok, još ne jede kak treba i kašlje relativno puno a posebno kad se razljuti ili kad ju je frka. No imamo zeleno svjetlo za izlaske i eto je već na placu sa bakom, a ja chilam sa svojom velikom djevojčicom.
Gotovo sam uvjerena da sam prvo ja imala hripavac jer sam kašljala cijeli 12 mjesec, a da se Mirti nakalemio nakon gripe. Bilo kako bilo, to fakat nije najgore kaj nam se moglo desiti.
Mirtić je u bolnici sve obro podnosila ( dobili smo i noro virus na poklon pa s tim u vezi i 4 infuzije za koje su ju pikali 3 !!!!! puta) no sad sve proživljava i jaaako je cendravica.
Mara!! Drago mi je da ste dobro svi i da je sve ono prošlo! :love: :heart:
I odlično za risnjak! :D
Upisati ću te u svoju knjižicu na suprotnoj strani od lijenih prijateljica. :mrgreen:
Kad nešto osmislimo, javim se!
Nakon 1000 godina uplodala sam fotke pa bacite okice kad stignete.
http://public.fotki.com/enea/jesenzi.../dsc04775.html
Samo next dok vam ne dosadi.
Puse
Uselili smooooo :D
Istina, još selimo stvari ali smo već prespavali, kupali se, igrali se i zaljubili u svoj novi dom! Ma presretna sam.
Još sam bolesna ko konj. Pušem nos milijun puta dnevno, ne čujem niš od puhanja nosa(začepe mi se uši),glasa najveći dio vremena nemam a kad i imam zvuči presmiješno. Ugl skvičim :lol: Grlo boli stravično a n :lol: i kašalj nije baš izdrživ. No brijem da će proći jer sam totalno nabrijana pozitivno da me teško može pokolebat mala boleštinica.
Patrik je odlično prihvatio stan, vjerojatno jer smo ga pripremali, sudjelovao je u svemu, bio često u ptrostoru a i čim je sve njegovo s njim, onda je "doma". Tak se jučer zatvoril u kupaonu i ja škicam i pitam kaj radi a on s najljepšim osmjehom veli: Gedam! Cobu." (zeznuli smo jer nismo govorili novi stan nego soba i sad je djetetu sve soba).
Inače, Patrik ima i svoj krevet (na kojem su igračke a i moja seka ima sad gdje prespavati) i zanimljivo je kak se legnuo na njega i draga ga i veli "Jepiiii noi kejet." Slatkica. NAravno i dalje spava s nama ali neka kreveta, trebat će s vremenom.
Ah da, moram MMa angažirati za fotkanje, jer trbuh mi je baš gromadica, pa da podijelim svoje čuđenje s vama ;)
Slike ću staviti malo kasnije, ispraznile nam se baterije pa se pune trenutno.
Za kraj velika pusa svim proljetnićima, posebno Mirtici - nadam se da će brzo zaboraviti bolnicu.
Risnjak - ah sjećanja :heart: Mi bumo išli opet ziher, samo mislim da bum prvo rodila da ne bi imali drugo dijete rođeno u šumi :lol:
I jedva čekam da nam dođete na Patrikov tulumiiiiiiić :) Javim sve na vrijeme..
Odoh spremati...puse svima!
Skoro sam zaboravila! Gledamo Eneu i prekrasna nam je!! :heart:
Tiwi :D :D :D čestitke za useljenje!!! Uživajte sada u svakom trenutku jer ništa ne miriše tako lijepo kao novi, topli, vlastiti dom ( osim male bebe naravno).
Mirta Dobro došla kući i da što prije zaboravi bolnicu.
Enea je šećer :heart:
Puse svima
Emira tnx :love:
evo naših slikica :) novi dom Klikajte next ..
puseeee
pozdravi svima nakon dugo vremena! mi bili na zimovanju u au, bilo super, h uživala u snijegu i toplicama... jučer se vratili i navečer se razbolila :( . povraćala prvi put u životu (užas, ležale zajedno jedna prema drugoj pa mi je povratila direkt u facu), ima temp, sad spava i tak... eto prva bolest u životu, ako ne računam jednodnevnu temperaturu prije nekih godinu dana...
odoh čitat postove, vidim da ste zakeljile puno slika na net... mljac!
uskoro će ročkasi, ne mogu vjerovati!
:love: svima
tiwi, jako vam je lijep novi dom. super mi je ona fotka gdje sunce obasjava dnevni i kuhinju... ja sam freak za svjetlost u stanu... enivej, a gdje je to??? puca pogled kao sa sljemena
inače, i mi se za 4-5 mjeseci selimo u novi stan. jedva čekam!
odoh gledat ostale fotke. h spava cijeli dan. ne znam kud bih sa sobom... nisam ovoliko bila na netu od njezinog 4 mjeseca života...
Pozdrav svima.
Tiwi novi dom izgleda super, svijetlo, mrak.... imate jako slican stol u boravko kao i mi.
Luna Rocco zaklela bi se da ste bili na tv-u za vikend. Bila je reportaza sa karnevala u V.Gorici i nesto su Vas pitali novinari....Kaleba sam prepoznala, nadam se ...
Moja djevojcica je super, ne mogu vjerovati da je zdrava 2 mjeseca u komadu, prvi put otkada je u jaslicama.
Inace, pocela je razgovarati kao velika, prave recenice, pomalo i padezi, zamjenice, samo kopira i primjenjuje...super je.
Mi evo brojimo sitno do drugog rockasa i bas se veselimo.
Nismo 100%, niti smo bili u VG niti na karnevalu uopće.Citiraj:
lane prvotno napisa
Tiwi, stan vam je super!! Ne mogu vjerovati koja transformacija u mjesec i nešto, od onih golih zidova do useljivog stana :naklon: :naklon:
Bok cure!
Tiwi, stan ti je super. Lusteri su super!
Klinci su prekrasni i veliki.
Uskoro ročkasi. Da li ste se dogovorili za torte. Ja pekla prošle godine tortu bubamara. i gledamo Luka i ja slike neki dan i pitam kakvu tortu hoće ove godine, A on ko iz topa: Pauka! :roll: I kaj bum sad!? Uhvatio se toga i stalno o tom brblja:torta pauk, kolači pauk...
Uživa u tome kaj ga kužimo i kaj se veselimo kad nam složi neku rečenicu tako da se baš trudi pričati i onda čeka našu reakciju. Miš mali!
Pozdrav svima!