ČESTITAM :klap:Citiraj:
bera prvotno napisa
PUSA bezimenom :heart:
Printable View
ČESTITAM :klap:Citiraj:
bera prvotno napisa
PUSA bezimenom :heart:
Dakle u suradnji sa vrlo strpljivom gospođom Mial :* u potpisu su naše slike
Zašto me ignorirate :x :xCitiraj:
traktorka prvotno napisa
MB- :D :D slike su prepreslatke. Klinci su ti jako narasli i uopće ne znam što ti dramiš da su mali :?
A ti izgledaš kao cura :)
I uopće ne kužim koji je Domagoj a koji Mislav? Ali zato kontam koja je Dora :mrgreen: :lol:
Ovako gledajući,izgleda kao da vam je bilo super!!!!
Bokić!
hvala cure ! :love: :*
Trak bome sam izvukla deeeeeeeeeeeeeebelu pouku!
noćas cijelu noć samo gluposti sam sanjala, sva sreća da se ničeg ne sjećam. al osjetim jer me sve boli. peku me i bole oči kao da sam cijelu noć plakala :?
Paulita~~~~~~~~~~~~~ za bolje Ledino spavanje i :klap: za pričanje.
potpisujemCitiraj:
Traktorka prvotno napisa
MB:nope: ,daj molim te ne pričaj gluposti :heart:Citiraj:
I nema nesposobnije majke od mene tak da si mirna :mrgreen: :taps:
MIAL :taps:
sva su djeca skolna nezgodama zato što njihova želja za istraživanjem i iskušavanjem znatno nadmašuje njihov razum i oprez pa smo mi odgovorni ,treba se samo pobrinuti da njihov svijet bude bezopasan za igru i istraživanje
ako je netko nemajka ti sigurno nisi,znaš da je i moj Mateo zalutao na moru :/ opreza nikad dosta
te stepenice :x
:oops: :love:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Ma tak ti izgleda na slikama. Već sam ja alarmirala i pedijatricu da su mali :oops: - pa ispod 90 su. Međutim draga pedi mi je rekla da ne kenjam jer nisu ispod prosjeka i da ne zaboravim da su se rodili 2 mjeseca ranije i da ih je tri i da su i ovak već dostigli singltone rođene na vrijeme. Ja nisam uvjerena.
Ako misliš očerupana djevojka onda da igledam :) a ne ko da ću 4 banke - DA JA SAM NAJSTARIJA OVDJE i PONOSNA NA TO :P :*
joj oprosti ja sporo pamtim, a brzo zaboravljam :lol: :lol: :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
ne meni sve ok, čak imam filing da mi je brži.
a da ti nije do kompa, kako kad nešto drugo radiš na njemu?
nama jučer bio MM frend jer se MM žalio da sam neki virus pobrala kak stalno nešto čačkam ( ko mu kriv kad mi neće kupiti lap :mrgreen: ) pa se nemože igrati jer mu komp prespor i šta mu je pomoglo - usisavanje. bio pun prašine, onda se ugrije i sporije radi pa možda bi i tvom trebalo jedno dobro sauganje, ali bi ti ja ipak preporučila stručnu osobu da to napravi. evo dobar odgovor :lol:
djeca su predivna :heart:Citiraj:
a ti koliko ono imaš 29 :? dobro izgledaš :yes:
sad samo mi nemamo slike :cry: :cry: :cry:
Mial-o ne....dakle samo meni šteka :( nemam pojma šta mu je sad?
MB-dobro ti veli pedica !!!!!
Mare-da još malo prokomentiram-o kakvoj kruški si ti ono pričala :? pa ti si prava manekenka :mrgreen:
I da....kao pravi Dalmoši-super izgledate na snijegu 8)
:shock: :shock: ma da nebi rekla, al ozbač!!!Citiraj:
Ninahvala :* :love:
37
Prije svega: bera, čestitam na novoj bublici! :* Mali prijatelju, dobor nam došao! :love:
A sada... Dobro jutro!
Za početak, f**k, sada moram čekati popodne da vidim MB ekipu... :x
trak, kako sam ja radila album, pametno sam birala slike. ;)
[quote="NINA80"]koga ti pitaš? mene?Citiraj:
napravit ćemo i tebi bez brige :taps:
Mare ja tu krušku nisam vidjela ljetos :nope:
Trak imate koga poznatog i stručnog za komp pa da ga malo usisate???
imam pitanje?
da li slike koje imate na kompu imate još neegdje il pržite na cd il sl, ono jel imate pričuvu ak se komp zblesira????
MB, napokon slike! Neznam zašto, al ja sam mislila da ste tamnokosi, a kad ono - plavi! Baš su ti slatka dječica! Ti izgledaš puuuno mlađe.
Na CDu imam samo prvu Lovrinu godinu. Stalno se spremam napraviti arhivu, ali nikako da krenem. Preporuka je, osim na računalu, fotke imati u dvije kopije na CDima.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Stalno mislim da ću ih prepržit na cd ili prebacit na stick i razviti. Al nikako da to napravim. Morat ću jer bi mi bilo žao da ih izgubim.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
ideššš...za nevjerovat stvarno dobro izgledaš po drugi putCitiraj:
zakaj ne prihvatiš kompilment :?
Hvala za pohvale, mislim da se iz slika vidi da smo stvarno uživali :D
Da krenem redom:
bera- ČESTITAMO...na velikom braci i uspješnom porodu :heart:
MB-ti si pravi curetak, ni tvoj M nije zs bacit (kad bolje razmislim, svi smo komadi i svima su nam M zgodni tipovi, jel` da :mrgreen: ), a dječica su prepremedena i BAŠ mi je žao đto se nismo imali prilike upoznati :(
Maruška- :cekam: da mi spržiš slike
mial- :love2: , mogu misliti kako ti je bilo, :shock: i :cry: , jao, jao, hvača Bogu da se pametna glavica samo zaigrala
trak-JA te doživljavam, al me popodne nije bilo na kompu :mrgreen: , a što se Maruške tiče, ne vjeruj joj, komad je ipo (to ona samo kuka da je mi hvalimo :roll: )
Paulita-moždsa je počeo frfljati radi bebe, kao poistovjećuje se sa njom :?
haribo- :love: , a da ti ne propadne štos :lol:
kako za koga :roll:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Nina hvala na komplimentu :*
a meni ništa :? :x :mrgreen:Citiraj:
mare i wana uopće ne želim komentirat kako ste lijepe i visoke i mršave. A i mužići, kao što smo zaključili :dancingfever: nisu z abacit. Alli dječiceeee... Prekrasni su - Lovre izgleda fakin, a Jure dobrica
Wana od tebe onak mršave vitke i lijepe to smatram ko provokaciju. Bože zamisli da smo se vidle u Badu u badiću pa ima da bi zaronila i pravila se da vas ne poznam - sam bi se vidla hrpa celulita kak pluta :lol:
Ali ajd fala ti
ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , nisam tražila da mene komplimentaš ( pa nakomplimentirala si se do sada :oops: ), nego sam ja TEBE i tvoju preslatku family, komplimentala, a nisi se na to osvrnila, a ja sam si dobrano dala truda.Citiraj:
Sve u svemu bila je to šala, naravno...al očito sam smotana pa si me pogrešno skužila :love:
Još jednom, baš ste mi slatki...i ja sam mislila da ste tamni, kad ono, plavi anđeli :saint:
dakle, skijašice, uživala sam u vašim slikama (više u ovima bazenskima, nego u sniježnima, doduše :mrgreen: ) - jest da vas uopće nisam mogla povezati koga s kim u tim kacigama i kapama, ali dobro - slike su super!
I ako nije presmiono pitanje, izgledate tako sportsko, rekreaciono, obiteljski idilično, pa zašto onda nećete tako uskoro na put s wana famili :?
Ja se još uvijek ne mogu nagledati tih Modestynih anđelaka kako su mi prezgodni - jedna zgodniji od drugog i trećeg, a primijetila sam da ih se voli slikati na kahlicama :lol: :lol: :lol: (imam i jednu skupnu u osobnoj zbirci na MMS-u u mobu :lol: , pa mi je to tako slatko!). A Modesty stvarno izgelda najmlađe od svih nas valjda. Al da ne bi bilo zabune ja te nisam odala da si najstarija, kad ih je već to tako sve jako znimalo :raspa:
I naravno, bera, super da si se javila, već smo se uzabrinuli što je s tobom, ČESTITKE OD :heart: za malog/velikog dečka i naravno, ono što nam je promaklo - DINO, SRETAN TREĆI ROĐENDAN ! :joggler: SA ZAKAŠNJENJEM DODUŠE I kak misliš ubuduće slavit dva dječja rođendana s razmakom od dva dana - ili proslaviš ih 28.og, pa si na miru! 8) :lol:
trak, meni ti je i inače sve nešto sporo već par mjeseci, ne znam zašto, par puta moram kliknut da mi se otvori pregled postova, tak da te ja ne ignoriram, al ti nemam što reć po tom pitanju.
mial, :love: , shit heppens s razlogom, jedino je bitno da se dobro završi, a zaista ne znam čemu takva tvoja reakcija, pa ne možeš stalno bit djetetu za petama, pogotovo ako ti je za vratom i drugo dijete i kuća i muž i svekrva i mama i susjedi i kućni ljubimci i obiteljska vozila i mužev posao i ................
a j*** ga, kad mučnine ne lupaju na kraju, nego na početku!Citiraj:
haribo prvotno napisa
a sudeći po prošloj, nakon 20.og tjedna bilo je miliiiiiiiiiiina, znači po svemu sudeći žalit ću se još samo 12 tjedana :mrgreen: :raspa:
To za kahlice je reko i mm. S obzirom da su bili bolesni, i da je to jedino vrijeme kad ih možeš uhvatit u miru svo troje - to je foto prilika :)
:lol:Citiraj:
:lol: :lol: :lol: a jesi luda!!!!Citiraj:
Joj kako smo mogli zaboraviti na Dinin rođoš :D :D
DINO SRETAN TI ROĐENDAN :heart:
draga vas smo već komentirali :zaljubljen:Citiraj:
wana prvotno napisa
Dino sretan rođoš! :gumi: :joggler: :sing:
Onda jel nas sad prebacuju u stariju grupu? Čuj mene - ja se jadna nadam da ak se prebacimo u stariju grupu da će ovi moji bit bolji :roll:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
DINO SRETAN ROČKAS :joggler: :dancingfever: :sing: :*
Evo imate još slički - osim sa skijanja
Ups još jedna slička s dedom - ali bude Mial dodala još ;)
radi se na tome al nedaju mi mira, susedi, sveki . . . kak je to ljepo rekla Stijena :*Citiraj:
tokom popodneva stavim ziher. natrpaj me navečer slikama, ja i tak po noći nemrem spavati pa to u miru mogu napraviti
DINO SRETAN ROČKAS !!!!
:sing: :dancingfever: :joggler: :tele:
:DCitiraj:
MB-zaista su prekrasni :heart: :heart: :heart:
Dora je prelijepa cura,samo mi još reci koji je plavi,a koji svijetlosmeđi? Jel plavi Mislav?
I zaista mi izgledaju veliki !!
Mislav mi je izbjego konroli i on ima tamniju kosu i tamne oči :x
Domagoj bari trebe (dve njemice odjednom) onak ih primi za rukice pa se gledaju i smijulje,, dok moj Mislav ima izravniji pristup tipa "gle kaj ja mogu - stajat na glavi" :roll: