:shock: :shock: :shock: bez temperature????Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
mial, sretan ročkas! welcome to the club!
Printable View
:shock: :shock: :shock: bez temperature????Citiraj:
mial, sretan ročkas! welcome to the club!
ima nešto u tome,neznam jel znanstveno dokazano :?Citiraj:
Maruška prvotno napisa
jednom prilikom sveki je uzela njihov proizvod Colocynthis zrnca za bebe i djecu,pod zub 3-4 zrnca to kao umanjuje bol kod nicanja zubića,koštalo 60-tak kuna ima ih pitaj boga koliko kad su sitniji od makovog zrna,uglavnom dala sam mu 2 zrnca i odustala ipak treba nešto i znati o takvoj vrsti liječenja ili ne,na kutijici još piše Nema dokazanog štetnog učinka
ti ideš homeopatici i zbog sebe pošto lovre i nije nešto bio bolestan
hvala. kad je sastanak :mrgreen: :lol: :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Šoping u Mađi-osim najbolje kobase i slatko-kiselog kupusa :mrgreen: pokupovali smo zaista hrpu stvari što nam uopće ne treba :roll: i sama sam sebi obećala da je to zadnji put da to radim.
Roku sam uzela u C&A super piđame za jesen i vrtić,trenerku i jedno 4-5 majica za vrtić....cijene povoljnije nego u Os.
MM je dobio novu knjigu o fotografiji :roll: (stotu po redu) i karticu za fotić koja mu je "neophodna"...
A ja sam si uzela-2 suknje,2 haljine,rublja (mrak izbor),i 3 maje....a to mi sve uopće nije bilo potrebno jer nije bilo ni povoljno a ni neophodno,no dobro....sad sam mirna neko vrijeme!
I dosta điđi za kuću koje imamo i ovdje :roll:
Ali bar smo malo uživali :)
jesi već odlučila u koji ćeš vrtić predat papire?
di si našla trenirku u C&A - ja sam pretražila čitav HM i CA da patriku kupim trenirku jer ih više nema i u C&A sam mu našla jednu jedinu i to na baby odjelu - bebastu svjetlo zelenu s Winnijem the poohom i to broj 92. Doduše može je nositi, nije mu mala, ali još valjda dva mjeseca :roll:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Trak definiraj "neko vrijeme" :lol:
Imamo temperaturu ali nije nešto visoka da bi se spominjala :) Fala Bogu
tko je ono bio tražio traktor na pedale?
jučer u Intersparu na Branimirovoj vidjela traktor na pedale s prikolicom za 299 kn!
Ne znam jel mene pitaš?Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
Roko će ići u "moj" vrtić "Vedri dani" koji nam je pod nosom
Stijena-u ovom C&A u Pečuhu ima zaista super izbora i to baš za naše trogodišnjake. Inače sam mu tamo uzela i kožnjak koji ima na fotkama i jako smo zadovoljni s kvalitetom i svime!
MB- :lol: neko duže vrijeme (bar do ljeta)!!
da tebe sam pitala, pošto si kupila piđame za vrtić :)
znaći upisat češ ga bez problema,pitam jer su velike navale a prednost pri upisu imaju oba zaposlena roditelja,djeca ovih i onih...
vrtić je `tvoj`u vlasništvu ili si ga i ti pohađala
ja bi traktor!!!!!!!!!!!!!!
u osjećkom interšparu ga"više nema niti će biti"kaže "ljubazna"teta!haribo kaže da je kod njih za 25 eura polovni
:cry: :cry:
mislim da će ga dobiti za rođendan,pošto sad nemam 500 kn za njega(a i ne dam,kad ima jeftinijih! :x
moram reći da zavidim mamama jedinaca :P stvarno Vam je super,oni veliki i jakooo pametni,i najčešće je sa njima "lako",daju se nagoditi :mrgreen:
ja sa dvoje.....,ali sama sam to htjela(dobro i M.M se potrudio :mrgreen: ),malo moram kukati pa mi bude bolje!
**mial** draga sretan ti rođendan!ja se pravim da ne znam za klub,jer sam još premlada za njega :P
Nina ja sam od ovih i onih koji imaju prednost pri upisu - al vidjet ću kolko će mi to pomoći :lol:
nažalost ne mogu ti ga poslat, al ako ti netko ide u zagreb da ti ga poveze......trak jel ti imaš neki prijevoz - ti uvijek imaš rješenje!Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
hvala!
ja sam Zagreb vidjela dva puta! :mrgreen: a kamoli da netko moj ide tamo!to mi je kao kraj svijeta!(bez ljutnje)
Trak jel imaš riješenje(piše se da si svemoguća :mrgreen: )
mial- :* i SRETAN ROĐENDAN!!!
Nek ti se ostvare sve želje... :love:
~~~~~~~~ za našeg prijatelja Lovru
~~~~~~~~ za mial i mrvicu
~~~~~~~~ svima koji ih trebaju
(...)
kad Trak neće o shoppingu, ja ću :mrgreen:
Dakle, jučer sam sa mamom išla do emezete kupiti neke potrepštine za Uskrs.
Zapele smo u jednom totalno bezveznom dućanu Modabella i kupile meni 3 totalno presavršene stvari, a mami 2.
Dakle, kupila sam prepresladak kostimić za posao bijela podloga na crne nepravilne "fleke", stil Chanel- 50.-ih godina, komplet košulja i suknja crno-bijelo od tafta, sve nešto zgužvano-super, super i presavršenu haljinu kratkih rukava, kombinacija finog jeansa i nekog tankog materijala-sve mi je za posao, malo neuobičajeno. Ma super :zaljubljen:
O cijenama ne bih :roll:
za tebe mi je normalno da imaš prednost pred svima al mi jedna prednost jako smeta koja je svugdje zastupljena od vrtića-do fakulteta al hebiga i to je demokracijaCitiraj:
tetamaja- i mi imamo traktor prikolicu, dobio ga prošlog proljeća koštala 450 u mercatoneu vrijedi mu više nego sve igračke zajedno,sad vidim ima ih i za u pola cijene,prešao je brda i doline s njime uvijek je isti čvrst,kvalitetan,od svega što ima najbolje iskorišten
A znam o kojoj govoriš a bit će njihove djece i kad će biti oni stari 70 il 80 godina. :lol:
kaj, ni striček traktor ne ide u zagreb? ;)Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
nečemo politizirati ali dalo bi se
Ja ne samo da sam zaboravila zahvaliti u patrikovo ime što ste mu čestitali imendan :shock: :oops: , nego sam zaboravila čestitati imendan DOMAGOJU :* :love: :heart: (a znam da su isti dan je patrik "dobio ime" po MMu :mrgreen: ).
Uglavnom - hvala! čestitam!
a uvijek se mogu izvuć da sam ishlapila u trudnoći :mrgreen: :tele:
Hmmmmm...............svemoguća :mrgreen: 8)Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
Kod nas stalno neko ide za Zagreb,i mm je bio prošli tjedan.
Čuj,meni svaki drugi vikend dolazi naj frendica doma,ali nisam baš sigurna da bi imala mjesta u svom autu :/
Tetamajo-jesi pregledala baš sve šoping centre?? Ja mislim da mora biti negdje,odnosno sigurna sam!
meni najlakše kupit traktor jer mi je spar stvarno usput (ako ga još ima, jučer ga je bilo!), ako se snađete za prijevoz - javite se! OK?
Ja (nažalost) pohađala.....nadam se da Roko neće biti na mene!Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
trak ima u svim šoping centrima,ali ne za 300 kn,kak je bilo u interšparu
stjenapuno hvala,javim na p.p ako bude šta!
Mial sretan rodjendan i dobrodosla u klub! :D :joggler: :joggler: :joggler:
Aha....sorry ,zaboravila sam na cijenu! Mi ćemo u subotu po veliki šoping u Spar pa ako su opet kojim slučajem dobili ja ti javim na mobitel. Može??
Stijena :* :* :love: hvala ajde bar se netko sjetio :)
:shock: :shock: ovo me u srce ubolo direkt :mrgreen:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
osjeČkom ;)
A mora ona kukati..... :roll: :mrgreen:Citiraj:
Ma naravno sretan imendan Domagoj :* :love: :heart:
sretan imendan :* DomiCitiraj:
ove godine nemam kalendar sa imenima 8) :*
trak šta si neki prof. hrvatskog :P
ja sam imala iz hrvatskog 4 ,doslovno na lijepe oči(stvarno su super,zar ne) :mrgreen:
tko od naših ZPB-a :yes: ima sljedeči rođendan
više ne otvaram topiće :*
:lol:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
Ja sam bila štreberica i imala sam i u osnovnoj i u srednjoj užasno zahtjevene profesore iz hrvatskog jezika na čemu sam im danas u biti jako zahvalna!
Nina-zašto ne otvaraš topice? Ja se danas baš rastužila kad sam vidjela da si brža od mene (zaspala sam :( ).
i ja vidjela traktor u sparu, mi već imamo
mial sretan ročkas
domi i patrik sretan imendan sa zakašnjenjem
lu je danas stara 5 mjeseci...vrijeme mi leti opako
kod nas ništa novo, ivan spava, a nije doma spavao već mjesec dana
ali se jutros iz xy razloga probudio već u pola 8, a zaspao pola sata prijue ponoći
i on i lucija šmrkavi i dalje
što god pokušavala ne pali, ivan je 7 dana doma i bit će dok skroz ne ozdravi
Po mojoj evidenciji od dječice sljedeći ja yasin Ivan za 4 dana - 24.03., pa josiein Jakov i Paulitin Lovro 12.04., onda je Modestyna "banda" 28.04. i Bobčicina Ajna 30.04.Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
Od žena nemam niš do Paulite 22.05. i Maruške 01.06.
da ne bi bilo da nisam rekla, al teško da me netko neće preduhitriti otvorit topic
Danas je fakat dan za čestitanje!!
Dragom našem virtualnom kumčetu sretnih prvih 5 mjeseci :heart:
I moj spava ( zlato materino :mrgreen: ) i to samo i isključivo sa Johnyem ...da se zabrinem :/
A Johny je plišani mačak :mrgreen:
Trak :love: sad mi je malo bed,nisam ni razmišljala da je to inače predviđeno za tebe ;) ipak si ih ti većinu otvorila :klap:
Johny :? iz koje je od priče :?
pa onda bi se nas dvije kojiput mogle nać na kavi u sparu, ja ionako svaki put potrošim više od 300 kn, pa dobijem free kavu kod :mrgreen:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
bitˇ će iz Rokove :lol:Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
E da, sutra ne radim :D :D :D
Nema me do utorka :D :D :D
Joj što volim blagdane :D
Ma nije on iz nikakve priče,to mu je netko poklonio dok je bio beba i mm mu rekao da bi bilo super da spava s njim i dao mu ime Johny i sad se Roko ne odvaja od Johnya :lol:Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
A najbolja frendica mu je Lala :roll: :mrgreen:
A što se otvaranja topica tiče-samo vi otvarajte pošto mi mozak šteka u zadnje vrijeme :oops:
A sinoć sam si čak bila na papirić napisala da Mial danas ima rođoš da ne bi opet zaboravila :)
Wana-fakat dobra firma.Vi više ne radite nego radite :mrgreen: šala naravno!