Znam draga,ali sam toliko zbunjena da nisam u stanju da izracunam :oops:
Printable View
Znam draga,ali sam toliko zbunjena da nisam u stanju da izracunam :oops:
[ 12.3. transfer= 20 dana plus 5 zato sto je transfer bio 5 ti dan i plus 14 to ti je 39 dana i ti si trdna 5 nedjelja i 4 dana :roll: :roll: uzivaj i ne se sekirati :heart:
IVF trudnoća što se tiče izračunavanja različitih datuma vodi se kao i trudnoća do koje je došlo spontanim začećem.Citiraj:
migullyy prvotno napisa
Što se tiče uzv meni je moja dr rekla da dođem tri tjedna nakon transfera jer se prije ne može ništa vidjeti.
Ako ti može pomoći baci pogled na ovaj kalkulator
Cure hvala puno,ma bas sam smusena, u Mb su mi rekli da idem na UZ 14.dan od bete,pa kontam je li rano da se ne razocaram :?
ma daj ne piz....:unsure:
trudna si i točka.
koliko i kaj to buš vidla na uzv, recept: daj olabavi
i ženo:
UŽIVAJ! :joggler:
mu :lol: posteno si me nasmijala ma u pravu si 100%
Meni ti se pokazalo da su najbolje te mariborske sheme jer sam išla ranije pa nikako da se išta ukaže. Zato - ako nema ništa - nemoj šizit, sjeti se mog slučaja (bila je visoka beta i kasnije su se pokazale 2 gestacijske vrećice). Trudnoća se meni vodila po danu menstruacije, sve dok nije došlo vrijeme za carski koji se izvodio u 39. tjednu pa su tek onda išli računat ipak kad je bio transfer itd. da bebu ne izvade ranije - i super se sve poklopilo, Ana je rođena na 38+0 po toj računici od transfera (znači početak 39. tjedna), a piše da je procijenjena po njenim nekim karakteristikama na 38+1. To su ti sad sve vjerojatno španska sela, ali hoću ti reći - ako se ne vidi srce ili gestacijske, nemoj šizit, ponovi UZV ponovno 14. dan od bete.Citiraj:
migullyy prvotno napisa
Draga migully da mogu odagnala bih ti sve strahove odmah. Ja vjerujem da je sve kako treba biti. :love:
mu legendo :lol:
Cure moje danas mi se pojavio trag krvi neke nedefinisane boje,brze bolje sam stavila dva utrogestana i nema vise,ali me stomak boli,sta da radim,sutra cu zvati dr.UZ tek 8.4 ali vidjecu sutra sa dr. :cry:
migullyy ne brini, ja vjerujem da nije ništa štrašno :)
za sada strogo miruj i čekaj što će dr. reći :*
i ja vjerujem da nije ništa, to je toliko česta pojava da je već postalo čudno kad ničeg nema :/
:love: mislim da si dobro postupila
Cure samo da vam se javim,krvarenja nije bilo od juce popodne,ona rozkasta mrlja,ali me boli preko ledja i imam bolove kao pred pravu M :evil: jutros sam zvala dr.koja se jedina kod nas bavi MPO i ona kaze da to nije nista strasno i da mirujem i stavljam utrogestan,da je jos rano za UZ i da bi mi morala raditi vaginalni a nije preporucljivo jos,jedino u slucaju veceg krvarenja i jakih bolova :?
migullyy draga miruj, odmaraj i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~da bude sve OK :*
migully, držim fige! :love:
migully nista ne brini i ja sam lezala skoro dva mjeseca i bila na utrogestanima i apaurinima sa povremenim krvarenjima i evo sad pogledaj avatar. Tacno znam kako se osjecas ali najbitnije od svega je da se ti smiris i da mirujes. Nisam upratila koji si tj. trudnoce, ja sam pocela krvatiti sa 7+3 tj. i mirovala do kraja 14 tj. Vece kada sam prokrvarila bilo je zaista obilno i grozno mislila sam da je to kraj i bila sam u pravom soku kada me dr. pregledala i rekla da je beba ok i da srce kuca, tada sam ustvari prvi put i vidjela otkucaje mog :saint: iako sam sa sest tj. bila na UY ali se samo vidjela gestacija. Zato samo mirno i opusteno cak ako dode i do jaceg krvarenja nemora biti nista strasno to najbolje znam iz svog primjera, aja sam fakat pravo krvarila. Sretno
UY - UZ
migully u horizontalu i utrogestane dolje, normabele/apaurine gore. I ne mrdaj. Mi smo uz tebe i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Migullyy, vjerujem da će sve biti OK, miruj, stavljaj ili pij utrogestane, ako si jako uznemirana možeš i apaurine i sretno!
Cure moje puno mi znaci vasa podrska,ja sam samo onda prije 3 dana vidjela onaj rozi iscjedak pomjesan sa utrogestanom i poslije nista,samo od tada imam bolove koji me vise brinu od krvarenja.Bol je neka nedefinisana,tupa,bole me jajnici po malo i nekako me sve unutra boli kao poslije punkcije,a bilo je davno prestalo,a imala sam groznu punkciju i puno js. Sada je bol najslicniji tom,nista mi ne preostaje nego da mirujem i molim Boga da mrvica ipak ostane kod mame. :love:
Migullyy, nemoj da se sikiras... (iako znam da je to nemoguce) ali mnoge su cure imale mjesecima M "preko" trudnoce. Sve sa bolovima i oblinim krvaranjem. Sad kad si skoro dosla do cilja, drmni apaurin, sacuvaj malo zivaca i za to dijete, nemoj sve potrositi prije nego sto se rodi :*
Cuvaj, se i hocu da te vidim nasmijanu i (koliko toliko) bezbriznu i trbusastu (kad prodje ova faza)... :love:
draga, ja sam ti odgovorila na drugoj temi, a ovdje ti samo šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjerujem da je sve u redu :heart:
Pa ti bolovi jajnika su spominjani kod trudnoća.
Popij ti nešto za opuštanje i bit ćeš barem malo mirnija. :love:
Čestitam, držim fige iz sve snage i sretno!!! :love:
Cure moje evo vec 5.dan bol ne prestaje,najvise stidna kost i preko ledja,krvarenja nema poslije,sutra napokon na UZ ali mi ne mirise na dobro :?
za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:love: za sutra
Migulino, nemoj mi se sekirati pliz. Ja molim dragog Boga da bude sve u redu. I biće ako Bog da. Samo miruj. Biće sutra sve u redu ako Bog da. Imam ja specijalne dovice (molitve) za ispunjenje želja :) pa evo učim ih za tebe. :* :love:
Cure moje hvala vam puno,rasplakale ste me,idem jos malo na UZ. javim se cim dodjem :cry:
ma sve će biti ok, :love:
Čekamo lijepe vijesti s UZV-a pa da se veselimo zajedno :*
migully, mene ti je isto sve bolilo.... jajnici su me rasturali, pa me sve frkalo iznutra..pa sam prvih dva-tri tjedna imala menstrualne bolove... A znalo me i tako boliti da nisam mogla stajat. Jednom sam bila u DM-u kad me počelo šarafit....morala sam se za police držat..nisam mogla maknut.
Ja se nisam uopće živcirala, jer sam mislila da to tak treba :mrgreen:
A i kroz cijelu trudnoću dalje stalno neki klinac boli... Navikni se.
Ja sam sigurna da je s tvojom mrvom sve u najboljem redu i da će tako ostati do kraja trudnoće....Samo ti miruj što više i brini što manje :love:
Posto ne znam gdje si objavila radosnu vijest,ja cu ti jos jednom i ovdje cestitati na 2 mala :saint: :saint:
Cure imamo dva :saint: :saint: .ljubim vas
Posto ne znam gdje si objavila radosnu vijest,ja cu ti jos jednom i ovdje cestitati na 2 mala :saint: :saint:
migullyy bravo :D :D
Prekrasno! Prekrasno, Čestitam!
~~~~~~~~~~~~~ da do kraja sve prođe u redu!
:D :D
:D :D
:saint: :saint: odlične vijesti i za deset dana ~~~~~:heart: :heart: