Bene Gesserit - na avataru Mother Superior - Voditeljica reda
ko je citao/gledao Dune - Franka Herberta zna.
tako me zove mm Bene Gesserit vjestica, a i kako obozavam SF, logicno je bilo...
*
nick je iz tarot karte
10 Arkana = Sreca
Printable View
Bene Gesserit - na avataru Mother Superior - Voditeljica reda
ko je citao/gledao Dune - Franka Herberta zna.
tako me zove mm Bene Gesserit vjestica, a i kako obozavam SF, logicno je bilo...
*
nick je iz tarot karte
10 Arkana = Sreca
ček, ček da nađem neku bez kave :mrgreen:Citiraj:
Imga prvotno napisa
našla sam ja, oćeš link?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
MOŽECitiraj:
Imga prvotno napisa
:mrgreen:
:D
;)
Na početku sam imala šaljive, pa sebe, pa dicu, ali nekako nemam štosnu sliku njih dvojice, a ne želim staviti sliku jednog, a ne drugog, pa je tako spalo na životinju.
A slonice su predivne majke...
A kako je jedno vrime kolalo da ono 605 pored mog imena predstavlja kilograme, eto :mrgreen:
I neću je (još) minjati, baš mi je lipa...
Od potpisa sam odustala, ali ću opet staviti moj najdraži aforizam...
A forumačise i članice poistovjećujem sa avatarom , pa me često zna zbuniti drugačija sličica, ali ne mogu se sakritit, stil pisanja uvik ostaje isti ;)
Arkana, sva sreća da je ovo pisani forum pa ne možeš na nama prakticirati "The voice" :mrgreen:
samo da ga nadjem, i meni je bio bolji :*Citiraj:
Anci prvotno napisa
mojavatar - nema tu puno mudrosti...ovako najlakše nađem svoje postove
jest da malo boli glava od boje :lol:
nemoj biti tako sigurna ;)Citiraj:
kloklo prvotno napisa
:*
Sad me već strah :mrgreen:
kako je sad? :mrgreen:
doobaaar :mrgreen:
:slin:
maria71
tek kad sam pročitala biografiju B.D. u Jutarnjem, sam shvatila zašto si uzela taj avatar 8)
bolje ikad nego nikad :mrgreen:
:mljac:Citiraj:
malena beba prvotno napisa
neobrijan, mmmm :mljac:Citiraj:
Avatara sam mijenjala nekoliko, a ovaj me najbolje opisuje :bouncing:
Moj me avatar bas ne opisuje ali mi je slika mocna ! ;)
a je, stvarno je mocna, ovo mi je jedna od drazih fotki koje san vidila.Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
:lol:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
i potpis
Avatar je prosle godine, u malo vecem formatu :), bio na najtecaju za fotku u Rodinoj majici. Meni je ta fotografija vrlo vazna i draga, jer je Alan u Rodinoj majici s meni najdrazim sloganom koji dobrim dijelom odrazava nacin na koji ga zelim odgajati, a igra se sa figuricom koju njegov tata ima od djetinjstva. Sve se na vrlo zabavan nacin uklopilo u jedan zgodan foto-trenutak i eto super avatara.
Za nick sam uzela svoje stvarno ime. Iza sebe, a prije Rode, imam dugacak staz na jednom drugom forumu gdje mi je vrlo brzo pocelo smetati sto me ljudi pocinju identificirati sa na brzinu odabranim nickom koji je bilo kasno mijenjati i rekla sam sebi da istu gresku necu ponoviti ako bude druge prilike. Rodinom forumu prilazim dosta ozbiljno u svakom smislu, jer za mene je ovo okruzenje stvarno koliko je i virtualno, pa sam se od samog pocetka odlucila za najjednostavniju opciju - moje ime. Nema novih nickova, nema stvaranja nicka od tog nicka, ta sam koja je potpisana lijevo iznad avatara i to je to.
a saaadaaa? :mrgreen:
meni je bio bolji prethodniCitiraj:
ornela_m, ja sam uvijek podrazumijevala da je nick po glumici, još je ona i Muti=mutti=mamica pa mi je bilo i logično; hvala na objašnjenju :)
i ja sam htjela svoje ime, ali već je bilo zauzeto pa sam malo modificirala
malena bebo :nono: onaj prvi je najbolji, McSteamy mu nije ravan
arkana, kužim smisao tvog avatara, al moram iskreno priznati da mi je zenska malo previše stara i nekako bledunjava, koščata da bi zračila nekom snagom :mrgreen: .
mgrubi, ona slika gdje žemska pije kavu. to si ti. mislim to ti je najbolji avatar, a a70v - onaj gdje v ima maramu na glavi (mada nisam za pokrivanje curica :mrgreen: ).
ovi uniformirani avatari su po dizajnu uvijek super, al kad ih krem de la krem :P foruma stavi, moraš svaki put iznad gledati ime da znaš s kim se prepuca... dopisuješ :mrgreen: zato volim apricotin avatar. jasan k'o dan!
mene često pukne da bih svoj promjenila, ali ne mogu, previše sam vezana za ovo sunčeko, previše ga volim :)
meni je tvoje sunčeko uvijek izgledalo kao vatrena lopta, komad lave... :)
meni je tvoje sunčeko uvijek izgledalo kao vatrena lopta, komad lave... :)
Obožavam crteže,crtane likove a i malo naginjem feminizmu :mrgreen: pa mi se podrazumijeva da bude Žena.Još kad sam naišla na ovu s komištomože pogledom....idealno!
vrati Mcdreamya :mrgreen:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
ma da. al kad njega nisan nasla polugolog :mrgreen:
idem jos trazit :mrgreen:
Uuu, zanimljiv topic, a i nešto o čemu dosta razmišljam (k'o da nemam pametnijeg posla :) ). Ja sam u fazi isprobavanja, nikako da se "nađem". Ovaj pegaz je tu sad zato što je srebrni :roll: Prije sam imala neku žensku, jer mi se svidjela žuta boja i istočnjački štih. Ali sam još u potrazi za nekim koji bi mi sjeo.
Inače mam slične probleme s izborom kao one koje je navela Imga: svoju djecu ne volim stavljati na net, od poznatih ne znam koga bih, s udružnima se ne mogu poistovijetiti, ne želim da me povezuju sa životinjama, pejzaži su mi neizražajni... Najviše volim avatare koji nekako pašu s nickom, ali s mojim :/ Ne mogu niš' naći
Uuu, zanimljiv topic, a i nešto o čemu dosta razmišljam (k'o da nemam pametnijeg posla :) ). Ja sam u fazi isprobavanja, nikako da se "nađem". Ovaj pegaz je tu sad zato što je srebrni :roll: Prije sam imala neku žensku, jer mi se svidjela žuta boja i istočnjački štih. Ali sam još u potrazi za nekim koji bi mi sjeo.
Inače mam slične probleme s izborom kao one koje je navela Imga: svoju djecu ne volim stavljati na net, od poznatih ne znam koga bih, s udružnima se ne mogu poistovijetiti, ne želim da me povezuju sa životinjama, pejzaži su mi neizražajni... Najviše volim avatare koji nekako pašu s nickom, ali s mojim :/ Ne mogu niš' naći
avatar mi paše uz nick, a nick sam izabrala jer mi tako MM i moji bližnji tepaju
Spojila svog klinca i jedan od Rodinih projekata koji podržavam i to je to. Za sad.
Honey jedva sam docekala da se pojavis ovdje pa da ti nahvalim avatar, super je - za akciju, ali jedinstven. osim toga malac ti je vise cool od jamesa bonda :)
Hvala :*
to, malena beba :mrgreen:Citiraj: