BabyB da ti i ovdje čestitam drago mi je da si sa nama. Ima li šta novo kod tebe?
Printable View
BabyB da ti i ovdje čestitam drago mi je da si sa nama. Ima li šta novo kod tebe?
Rozagroza :*
danas sam opet vadila betu i zadovoljna sam,danas je iznosila 5000.U četvrtak je bila 542.
nemam više sukrvice pa sam sad mirnija.
Drugi tjedan idem na uzt pa se nadam :heart:
svima šaljem :*
babyB Super što si i ti sad ovde na kružocima :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar UZV! A do tad ćakulamo...
BabyB to je super :*
XCitiraj:
vanesax prvotno napisa
Tayra, a i mi cemo im se uskoro pridruziti, zar ne? ;) Imas pp!
Pozdrav :bye: ! Samo da se prijavim...prema procjeni mog doktora sada sam u 5. tjednu..... GV i ŽV su na svom mjestu :klap: .... slijedeći tjedan sam ponovno na UZV i čekamo :heart: ! Držite mi palčeve!!
BabyB koja divna beta :D
Zelena čestitam :klap:
babyB super beta :D
zelena dobro dosla i ~~~~~~~~~~~~ za :heart:
Ja jos tjedan dana do sledecu UZV, dani mi sve sporije i sporije prolaze.[/b]
cure,danas sam bila na utz i vide se dvije gest.vrećice!!!!!!!!! :joggler:
Sada sam u 5/3.
baš sam vam :D
zelena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za :heart:
babyB draga ne mogu verovati to je super :D :D :dancingfever:
BabyB , pa to je suupeeerrrrrr ! :dancingfever: :D
BabyB YEAAAAAAAAAAAAAh!!!!! :love: :lol: :D :joggler: :sing: :klap: :tele: :naklon:
tako mi je drago :zaljubljen:
Hvala vam!
Jučer sam bila presretna,danas već malo prestrašena.Uh!!!
Ali barem nema više pikanja ;)
Hvala vam još jednom na iskrenom veselju,baš ste slatke!!! :love:
Sad ću vas trebati više nego ikad.....
BabyB :D :D :D čestitam od srca. Bez straha vidjet češ kako čemo skakati za srčeka još samo malo :* tebi i duplićima
BabyB, čestitam čestitam na dva mala :saint: :saint: ! Pazi se draga, samo misli na svoje anđeliće. Ma baš sam sretna! :*
Čestitke babyB!
:joggler: :dancingfever:
Baš ste divne!Sve vas :*
Sandrij2 stalno razmišljam da ti nisam još javila za dva :saint: ali me ti pratiš. :love:
Cure moje da vam se malo javim i s vama podijelim trudnička razmišljanja.Slabo jedem,nikako mi to ne ide,a želudac me rastura.
Prisilim se zbog :saint: da oni budu zdravi.
Sjećam se svojih neuspjelih godina i ufuravanja raznim simptomima a njih uopće nema,osim što grudi malo bubaju,ali prije je znalo i jače nego li sada.Eh, da sam tada znala :lol:
Kako ste vi?
BabyB mogu samo reći: BLAGO TI SE...ja osječam apsolutno sve simptome a glad je nevjerovatna, mislim, nemogu vjerovat da mogu toliko pojest!!! Svako 2-3 sata moram nešto stavit u usta, doručkujemo oko 8, pojedem voča oko 10, pa neki jogurt sa par krekera oko 12-1 pa ručam oko 3-4 pa navečer kakao i ako sam gladna nekakve Musli...ma užas!!!!!! A doktorica mi danas rekla da mirujem i ne idem vanka, idealno za mega rast...biču ko trokrilni ormar kad rodim ovu pačurliju :lol:
Evo javljam...jutros je odrađren UZV ... dakle: imam 7 tjedana :joggler: , velik sam 1 cm :D i srce kuca :heart: !!!!!!
Cure presretna sam...hvala da dobrim željama i podršci :zaljubljen:
zelena :D :D sad uzivaj i mazi busu
Ja sutra idem na UZV, drzite mi fige!!!
cure, ja jučer vidjela svoju bebicu prvi put i veliko srce kako kuca, dečki su išli samnom kao moralna podrška i skakali smo u čekaoni od sreće. Dominik je mislio da sam se to ja slikala, a niš čudno, još dugo slika s UZV neće ličiti na pravu bebu kakvu on očekuje.
7+5 tj!
A ja se upravo vratila s uzv-a, vidi se gv 7 mm, nazire se žv, ali još nema odjeka ploda. Trudna sam 5+1/7.
Već bi ja i šiznula od brige, da nema vas na forumu, tako da sada čekam novi uzv za 2 tjedna
ole evo i ovde ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra :heart:
Novim "mladim" trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredne trudnoće. lake porode i zdrave bebice[/b]
ole ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas
magnolia ne brini, rano je, vidjet ćeš slijedeći put plod i :heart:
Ole ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji UZV :heart: :heart: !
Ole ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji UZV :heart: :heart: !
Čekala sam prvi pregled pa da cijelom svijetu objavim! :D
Moj leptirić danas ima točno 8. tj, a prekjučer sam vidjela srčeko :heart: veliki smo 11,8 mm.
Prva čestitam! Jeee! :DCitiraj:
Linda prvotno napisa
Ole i ovdje ~~~~~~~~~~~~~ da je sve super
Linda, prekrasno, čestitam, i želim pravu školsku veselu trudnoću :love:
Linda čestitam
ole jel prošao UZV? Ako nije još nije kasno za ~~~~~~~~~~~~
šaljemo veliki zagrljaj malenom leptirićuCitiraj:
Linda prvotno napisa
čestitamo :heart:
zelena :D :D kako lijepo!!!! :dancingfever:
ole kako je bilo na uzv?
božana :D za happy family ;)
magnolia još je rano,samo miruj i čuvaj svoju bebicu
linda :* leptiriću
Ja sam danas 6/4 i otišla svom ginekologu. :shock: nije me htio pogledati,nego da odem svom mpo za tri tjedna kako sam i naručena.
Imam osjećaj da me on uopće ne želi voditi.
Moram vidjeti hoće li moja docentica koja je vodila IVF htjeti me voditi s obzirom da su blizanci.
Moram vam reći da se uopće nisam uzrujala,možda bolje da me manje dolje pregledavaju dok moji :saint: ne ojačaju.
Muči me malaksalost,bolovi u želudcu.Jedem na silu,jedem za njih.
Evo da javim,
mi smo dobro UZV je proso ok veliki smo 28.62mm a trenutno smo 9+5, kompjuter je izbacio da sam 9+3 ali doktor je rekao da je to ok i da je beba vec zivahna :zaljubljen: i nemoze se bas tocno izmeriti.
E sad narucili smo se za 3d UZV za 2 tjedna, kako bi se osigurali da je sve uredu.
babyB draga :love: jos bolje manje pregleda, a ti samo jedi za :saint: :saint:
vanesax, sb1977, zelena, Tincha, Roza Groza :*
I zaboravih za nove trudnice linda, magnolia,bozana :* za vas i vase mrvice
Ole :* tebi i cvjetiću
BabyB ja još uvijek osječam full umor i malaksalost, al nadam se kroz 2 tjedna da će to sve proći...još 2 dana i u 11 tjednu smo...nekako se nadam da če ovaj prvi trimestar proč bez velikih problema i da ćemo sretno zagrabiti u drugi...uglavnom mirujem, dignem se skuhat nešto, pojest voća, otuširati se...al rekla sam bolje da sad mirujem dok se lijepo ne uhvate i ne očvrsnu...a da mi je pun kufer kreveta i televizije JEST :mrgreen:
Kiss svim novim i "starim" trudnicama i da ovo proljeće procvjetaju naše malene ružice...
ovaj topic se mic po mic pretvorio u kružoke kakve smo zbog dolje navedenih razloga zaključale davnih dana.
stoga kopiram s drugog topica i stavljam ključ u bravu:
Citiraj:
pinocchio prvotno napisa