mislim da malo preosobno shvaćaš neke stvari :roll:
daj se malo skuliraj
Printable View
mislim da malo preosobno shvaćaš neke stvari :roll:
daj se malo skuliraj
Tata!, da bi zaslužio damu moraš biti gospodin. Zato se nemoj čuditi što si okružen ženskaračama, valjda po zaslugama! ;)Citiraj:
Tata! prvotno napisa
ahaaa.. a to se tak radi znači... sterat ću te fino u p* m*, nekoliko puta, direktno i uz huškačko navijanje pobornika sa strane, tvojim obrazom obrisat pod, a onda ću ti skulirano kvazi pomirljivim tonom reć "ma mislim da malo preosobno shvaćaš neke stvari, daj se skuliraj!!!"
STRAŠNO!!! :shock:
Sad se ni meni više ne da. Zašto je tebi uopće važno što ja mislim o tebi??? Nitko nije svima simpatičan (osobito neki :aparatic:)
e da, gdje sam te ja to poslala u pm????
a šta ćeš, tak mi je grah pao... al takvu koncentriranost na jednom mjestu stvarno nikad nisam sreo!Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
u životnim prilikama ih doista ne srećem, a kamoli okružujem takvima, štoviše rekao bih da ne poznajem ni jednu osim one koja me i dovela do ovako ekstremne situacije da se ovdje javim, poistovjećen sa podforumskim nazivom jednoroditelja... al vidim daleko smo mi od iste pozicije - svjetlosnim godinama daleko! Pa si slobodno prizovite još jednu u društvu, dobro vam ide!
i još jednom samo podsjećam što ste si stvorile:
pozdrav ekipo!Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Ljigavo-sladunjavog strayinog stila?Citiraj:
Tata! prvotno napisa
:?
Možda je ljigav, ali je momački :lol:
Tata! opet si se predstavio žrtvom, ali to je valjda tvoja životna rola.
Nemoj ići radi nas, ima još uvijek onih koji cijene tvoje misli na papiru. Evo, tako bih i ja sada mogla otići radi tebe. :/ Ali neću. :mrgreen:
ej Joe, fakat mi se neda više ni trena!!!Citiraj:
Joe prvotno napisa
rekla si da si načitana i obrazovana i sad mi postaviš ovakvo pitanje, aj malo poštenja u dušu - nikog nije ubilo!
Sjećam se jednog muškog forumaša koji mi se javio sa par postova na moju prvotnu priču i upozorio nešto u smislu - da ni neznam što me ovdje čeka - baš ga nisam razumio što mi je mislio time reći, al eto prika ako me ikad pročitaš - sad znam!
valja mi čuvat živčeke za djecu, a ne rasipat na svakog...
Tko je ono imao oproštajni koncert, pa još jedan, pa još jedan, pa još jedan....? Mišo Kovač, ili? Tko se sjeća? :mrgreen:
ha, čuj neki uvijek vide na krivoj strani žrtve, neki momački udaraju ispod pasa, neki se na to grohotom smiju, drugi preziru, svijet ti je lopta šarena, a ja ću fino laganini papa!Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
tvoje su mi riječi došle ko sedmica u beli, baš tolko mi je i stalo do njih! A tko me cijeni naći će me! Baš sam taman u fazi čitancije djetetu Ježeve kućice, pa mi se sve nekako mili moj šuškavi pod... a ti lijo, vuče, medo i divlja svinjo... i dalje gledajte u ježu budalu!
:raspa:
A propos muškaraca na forumu, pa rijetko koji će imat volju za pisati o pelenama, uređivanju doma, Rodinoj pusi, zagrljaju, neslogama u obitelji itd... (svaka čast izuzecima, uglavnom volim njihove postove!) Ja sam MM-u jednom predložila da nešto napiše na PDF-u Potpomognuta (znači o konkretnom med. problemu), ali i to je glatko odbio... u stilu nema vremena za to (a za igrice i tekmu ima :mrgreen: ). Tako da mi iz tog razloga nije čudno što postoji mali broj muškaraca na forumu.
Joj Tata!, barem ti ne bi trebao prizivati adminicu iz tog razloga. Pročitaj malo svoje postove.Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Ajme Tata! jesi smiješan! :lol:
Da tako malo cijeniš prostor na kojem toliko prosipaš žuč otišao bi još kad si se prvi puta pozdravio. Ali izgleda da ćemo s tobom dočekati i labuđi pijev. :roll:
Ali, neka! Što nas je više, to je šarenija lopta šarena! :)
Ah cure, pa ni prvi ni zadnji koji se oprostio s forumom, pa se vratio.
Vjerujem da ih ima još kojima tata! baš ok piše, barem iskreno (moj dojam), ali jako je teško pod ovakvom pljuvačinom nekome pružiti podršku. Gdje god je uvrijedio (ne kažem da nije), bio je uvrijeđen višestruko više. ali valjda bi muškarci to trebali stoički podnositi. :roll:
Nevjerojatno (ali iskreno!) mi je kako je nešto što je nekome žuto drugome zeleno. Evo, to se i ovdje pokazalo.Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Što se tiče uvreda, ovako kako Dijana vidiš ti, ja ne vidim da je bilo.
Ali... tko bi to kome objasnio? :)
I nije bila pljuvačina, ne treba pretjerivati.
Dijana, u nekoliko topica primijetih te uvijek na strani konzervativno - tradicionalističke - moralno - etičke struje? Jel' to pravilo ili slučaj? :)Citiraj:
Dijana prvotno napisa
fritulica1, oćemo sad mene secirat? Kakvo ti je to pitanje, trebala bih se nešto pravdati?
Nisam ni u kakvoj struji, tebi je to samo tak nekoga negdje svrstati?
Nisi napisala, ali ovako ti ja to čitam "činiš mi se zadrta, nazadna, nimalo moderna ni urbana"?
A šta će ti to? Čitaj moje postove ako ti se čitaju, ako ne, preskoči, zlatno pravilo svih foruma.
iiikCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
kak si ti gruba
trebas bit ljigavo sladunjava
:lol:
kaže se suptilna :mrgreen:
Ženskarača poput mene pa ljigavo-sladunjava? :roll:
Uostalom, ja sam shvatila da je taj termin rezerviran. 8)
Nisam primijetila da sam te secirala, a nisam ni prekopavala po tvojim postovima. Jednostavno sam te se sjetila s nekih topica, bila si dosta ustrajna i jaka u obrani svojih stavova i to mi se pohranilo u memoriju, a i bilo mi je simpatično (iako nisam dijelila isto mišljenje).Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Ali ovdje mi se čini da si površno i brzopleto donijela zaključak, pa sam se zamislila, na temelju čega...
Nemoj čitati ono što ja nisam napisala.Citiraj:
Nisi napisala, ali ovako ti ja to čitam "činiš mi se zadrta, nazadna, nimalo moderna ni urbana"?
Nego koja je ono bila tema topica? "Što se događa?" Što god da se događa, čini mi se da smo debelo u off topic-u (isprike autorici).
Ok, drago mi je da sam te pogrešno interpretirala. Istina i da to nisi napisala. S druge strane, sa svim tim epitetima koje si navela, najčešće se ne povezuje ništa dobro, zato i moja prežestoka reakcija.
Umjesto svih klasifikacija, ja bih rekla da samo volim istinu i pravdu, naravno kako je ja vidim. I zato nekad reagiram i kad drugi šute, jer mi crv ne da mira i ne mogu šutit.
Evo ti jedan :*
Hoce mi netko molim vas pojasniti, koja je tocno svrha ovog topica? :trep: :cekam:
to odavno nitko više ne zna :roll: :mrgreen:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
nastavljamo u revijalnom tonu?
Isuse, tata! DOSADAN SI!!!!!! Ovo izjavljujem kao nepristrani promatrač, majke mi, a volim muškarce u svakom smislu te riječi, pače više imam prijatelja dobrih prijatelja doslovno muškaraca i s njima se više slažem nego žena, al ga prećera i prefilozofira. Ma uostalom ti i nisi tipičan muškarac!
:lol:
Noa, kasniš
znaima me, a možda Tata ipak odgovori? :mrgreen:
neznam kako bih nazvao izraz "imam prijatelja dobrih prijatelja doslovno muškaraca"... doslovnih? ima li i nedoslovnih?!?Citiraj:
Noa prvotno napisa
pa s obzirom da u domeni emotivne i društvene tematike i počesto na široko elaboriranih stavova nalazim bitno više razumijevanja svojih stajališta baš kod žena i lakše razvijanje širine tema i uzročno posljedičnih veza u analizama, mogu reći da nastupam sa dovoljnom širinom percepcije oba spola! okružen sam brojnim ženskim poznanicama, ne doduše više nego muškim, ali vrlo vjerojatno više nego prosječni muškarac - pa po tom pitanju vjerojatno doista nisam tipičan, što naravno ne isključuje činjenicu da se sa oba spola jednako dobro ne slažem...
neznam kakvim si se ti doslovnim muškarcima okružila, al kaže narodna "s kim si takav si" - odnosno u prijevodu, svak si bira krug ljudi i prijatelja (neovisno o spolu) koji mu odgovara, prema vlastitim afinitetima i zonama interesa, koliko znam jedino ti je rodbina rođenjem egzaktno zacrtana. Pa prema tome neki stavovi žena (tvoji osobito) apsolutno ne spadaju u domenu moga interesa i takvim se osobama nit ne okružujem i drago mi je da je tako. Stoga mi nije jasno zašto bih trebao raditi toliku famu, što moj krug prijatelja puno više odgovara mom karakteru, a tvoj tvom?!
parafraziram:
"ovo izjavljujem kao nepristrani promatrač u svakom smislu te riječi" (sam se sebi činim glupavo ovako nešto izjaviti, al ajde nek citat bude dosljedan):
Isuse, Noa NEZRELA SI!!!
grizem si usnu već dulje vrijeme i gentlemanski prešutiti kipnju koju mi izazivaju tvoji stavovi, a posebice oni nazirani kroz postove otvaranja tematskih cjelina o tvom karakteru... al eto fala bogu da si otvorila čep, pa nek se otvoreno čuju i te misli! od takvih kao što si ti osobno bježim ko od vraga, a u muškom žargonu ih osobito sočno komentiramo i imamo ladicu kamo ih smještamo, pa i kako se ophodimo prema takvima, al tu ću se dalje suzdržat u komentiranju detalja! pa iako sam smatrao da sam ovdje rekao što sam imao za reć i da će pametni shvatit smisao mojeg odustajanja od ove teme i mjesta, očito evo nisu baš svi, pa eto repliciram dotičnoj dami što mislim o njoj kad je već tako srdačno i "elokventno" izrazila svoje mišljenje!
a odmah ću iskoristit priliku i spomenut nekoj koja je ovdje postavila začuđujuće pitanje "zašto je meni uopće bitno njeno mišljenje o meni"... na što bih joj doslovno odgovorio da me boli bimbo za njeno mišljenje i kako je doživjela mene i moje stavove, dok god to čuva za sebe, jer svak ima pravo drugog doživit drastično različitim od sebe! ali onog trena kad se javno izjašnjavaš o meni i pereš pod mojim obrazom izvlačenjem iz konteksta ili nametanjem svog suda kao generalnog stava pljuvanjem i omalovažavanjem moga, e onda sam direktno prozvan da reagiram i da branim i svoj izvrijeđani obraz i svoje stajalište! Al smatram da je svakom civiliziranom i iole inteligentnom čovjeku to ionako jasno ko sunce!
i još se jedino nadam da neću trebat replicirat više na ovu temu i da će se moderatori sjetit zaključat ovo mjesto, između ostalog i stoga što iz brojnih PP dobijam naznake mnogih da ovdje vladaju klanovi svađalačkih poriva, a moderatori pri tome ne čine svoj posao kako spada u usmjeravanju tijeka tema u pristojnom i dobronamjernom ozračju!
Meni je samo žao što nekog tako finog i nekonfliktnog poput naše Joe, ti i tvoji PPovci stavljate u isti koš samnom :lol:Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Dragi, nisam te vrijeđala, vjeruj, bilo bi to puuuno sočnije, baš onako kako ovakve dame koje ti trpaš u neke svoje ladice, ma što ti to značilo, znaju! JA sam ti dušo samo rekla da si malkicu dosadan...ajde si lijepo nađi nekog, očito nisi duuugo! :mrgreen:
Pusa
ah, stvarno za proplakat od "smijeha"!Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
meni je samo žao što mnoge rječite, nekonfliktne osobe, koje itekako imaju štošta pametno za reći i od kojih bi mnogo bilo savjetodavne koristi na ovom mjestu, ostaju nažalost u pozadini ovih hajdučkih napada, besmislenih osobnih rasprava i svađa, ne želeći se uopće spuštati na razinu takvih nekulturnih prepucavanja, odavno prerasli takve pristupe u komunikaciji, pa radije ostaju u sjeni razmjenjujući mišljenja i stavove privatnim debatama...
vidiš, toga je meni žao!
Sve 5, ali ne ubrajas valjda sebe tu?Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Ja znam tajnu kako se ne uloviti u zamku tuđih podbadanja. Jednostavno - ne odgovoriš. Ignoriraš u raspravi sve one koji su iz svađalačkog klana. To ti se stvarno može. Ako se ima nešto samokontrole i ne preogroman ego. Možda ti se sad čini nemoguće, ali uz malo rada na sebi, uspjet ćeš. Eto, za početak možeš probat ne odgovorit meni na ovu bijednu provokaciju.
A ako ne odgovoriš ni summer, put ka plodonosnim forumskim raspravama ti je otvoren!
a ja se samo moram nadovezati- htjela sam još nešto napisati, ali moj prvi komentar (ajme, kako ti se da...) je i moj posljednji... get a life, Tata!
ja predlazem da se sve kolektivno zahvalimo tati
jer nam je otvorio oci i kao nadareni pojedinac cijeloj grupi razlicitih zena obajsnio kako smo glupe kokodakalice koje se samo svade i svojim neposluhom rastjerujemo superiorniju rasu muskarce od sebe
on ima i vremena i strpljenja i zelje i volje da si da oduska i veli nam kaj nas ide
u najboljoj namjeri
samo jedan detalj mi je egzotican, da li je stvarno moguce da smo mi sve tako u banani a on kao pojedinac jedini uspjeva spoznati istinu i smisao zivota i sl. ?? drago mi je da svoju pamet rado dijeli nama, obicnim smrtnicama
Zakljucavam... Pretjerali ste. Sorry :nope: