elin prvotno napisa
tajchi ima pravo, naslov teme je horror na SD, ali poanta je da na SD nije horror. Možda postoje propusti u organizaciji, možda su neki ljudi neljubazni, ali da je horror-to jednostavno nije istina.
Meni je super kaj se uvijek spominje kako je netko imao urednu trudnoću, pa je sve krenulo po zlu pri porodu, i za to je krivo osoblje bolnice, jer porod se, navodno, ne može komplicirati sam od sebe-sve je to priroda tak super uredila da je to jednostavno nemoguće. Trudnoća je jedno razdoblje, porod drugo, a postporođajno razdoblje treće. Ja sam imala fenomenalnu trudnoću, nikad se bolje nisam osjećala nego u trudnoći, koma porod u kojem je došlo do potpune devastacije mišića međice zbog toga što se dijete nalijegalo na mišiće i skršilo ih, a postporođajno razdoblje najgore od svega. Još uvijek se nisam oporavila od poroda - imam stalne infekcije, a mislim da niti neću, ali pri svemu moram biti fer i reći da mi za to nije krivo osoblje SD, nego eto, tako se dogodilo - isto se događa u 30% svih vaginalnih poroda i to je tako. A i malo sam bila na net forumima američkim, te tamo sa porođajnim horror pričama ne zaostaju za nama (od prolapsa do zaostatka posteljice).