*mamica* prvotno napisa
Pozdrav! E ovako, u 17. sam tjednu trudnoće i trebala bih diplomirati ubrzo. S obzirom na to da sam redovito, u roku, obavljala obaveze na faksu, nikada nisam radila konkretan posao (ne računam ljetne i obiteljske posliće i praksu) i stvarno si želim naći neki privremeni, honorarni posao čim diplomiram. Želim to prije svega radi sebe, jer nemam baš samopouzdanja što se tiče faksa, tj. nisam sigurna da sam na faksu pokupila svu pamet svijeta koja mi je potrebna za posao :mrgreen:
Jednostavno, želim iskusiti kako je to tražiti posao, otići na razgovor, snalaziti se u novoj sredini, i sl. I želim ipak zaraditi svoju plaću (mada mi je financijska situacija ok), čisto radi osjećaja, da steknem neko iskustvo, praksu, samopouzdanje, da, kad se budem zapošljavala jednog dana nakon što rodim, ne dođem ko tuka. (p.s. izvan Hrvatske sam).
Ne znam što da činim, ostati doma i s mirom privesti trudnoću kraju ili se zaposliti na tih nekoliko mjeseci?
P.S. Dotaknuli ste i sport za trudnice na ovoj temi, pa da priupitam usput, nije li plivanje opasno zbog raznoraznih boleščina koje se mogu pokupiti na bazenu? :mrgreen: