uf, dok napisem post, ostali napisu cijelu stranicu :shock:
prokomentirala bih jos ovo:
Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
Dečko s kojim sam vodila konverzaciju je poddirektor jedne velike obiteljske firme i užasno pati, a jako je pametan u mnogo stvari pa je moj zaključak bio da je on očito neinteligentan kada sam mu pokušala na jedan indirektan način ukazati da izbora ima, da ne mora trpjeti oca i njegova maltretiranja samo zato što misli da nema drugoga puta
i ovo
Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
današnje društvo je nametnulo neke konkretno iskrivljene vrijednosti i čim odbiješ npr. mjesto voditelja većina ljudi misli da si budala, da si totalni idiot koji nema previše pameti u glavi, a neki te se i srame....
abonjeko, primjecujes li paralelu? kad ti je netko na 'suprotnoj' strani, pises da je neinteligentan, a kad netko napravi ono sto odobravas, pises kako okolina (ta 'suprotna' strana) smatra da je taj budala i idiot :roll:
sto ako taj direktorcic za par godina dozivi 'prosvjetljenje' i ode pasti ovce u dubrovacko zaledje? hoce li postati 'inteligentan'? jer je presao na tvoju, 'inteligentnu' stranu? a svi preko puta jesu i ostati ce 'budale'? :?
moje misljenje je da jaaako preolako baratas epitetima i nazivima. :/