he, ja se taman htjela javiti da ajmo se stvarno udružiti i poduzeti nešto,
meni u zabi još ništa....al dobro tko čeka taj dočeka valjda bude i zaba danas kvragu...ja bi ih dala u novine koliko me izluđuju,oni bi nam možda pomogli
Printable View
he, ja se taman htjela javiti da ajmo se stvarno udružiti i poduzeti nešto,
meni u zabi još ništa....al dobro tko čeka taj dočeka valjda bude i zaba danas kvragu...ja bi ih dala u novine koliko me izluđuju,oni bi nam možda pomogli
Sjelo i meni :D
Al sve se bojim slijedećeg mjeseca :/
Citiraj:
Adrijana prvotno napisa
bogme da...valjda neće i idući mjesec zezati...to bi stvarno bilo katastrofa, al u nadi je spas... :oops:
Zaba je očito zadnja... :cry: ... bitno da je počelo...
...mi u zabi smo u banani šmrc,šmrc :cry:a mislim da se i idući mjesec trebamo spremit na istu situaciju...ipak si sanader i ekipa treba isplatit božicnice i ostale darove, a za nas što ostane...
Citiraj:
yrda prvotno napisa
curke u zabi obično u 13 h sjedaju pare ili u 18 koju min poslije...pa valjda ćemo i mi danas doći na red...ja dežuram pa javim za zabu kad sjedne.... :lol:
evo ja bih mogla plakat! :evil: ne zelim uopce reci koliko mi je ostalo u novcaniku, a racuni jos cekaju neplaceni na regalu!!!....ne mogu vjerovat....
SJELO JEEE U ZABUU........ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Juuuupppppi,evo i ja sam odmah provjerila :D .......stanje na računu je pozitivno!!!!!!
I meni!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Idem skontat koliko će mi ostat od kartica itd, da mogu malo ić napunit frižider... :lol: :lol:
:lol: hehe, sad smo se u problemima zbrajanja i oduzimanja... :lol:
ja isto već plaćam račune,kombiniram hehe...
nemam komentara opce na ovo sve.
Ionako dobivamo crkavicu i onda ju jos moramo cekti i iscekivati.Svi imamo kredite i rezije, a moramo jesti nesto!
Zgrozena sam .Ipak donosimo u zemlju nove generacije.
Vidim da se to nimalo ne cijeni!
anatom kad jedan premjer može reći da smo "u banani" onda ti je sve jasno :mrgreen:
a to je isto istina.U banani smo! 8)
A jesmo samo se to tako ne kaže...Citiraj:
anatom prvotno napisa
nije se siroti mogao u tom trenu sjetiti druge rijeci!Ionako ima presiroki vokabular :lol: :lol: :lol: :lol:
ima li netko na erste? meni još ništa
možda štedi na nama da može kupit novi riječnik... pa da mu napokon netko prevede to "u banani"... :lol: :lol:
ne znam kako vama al ja sam dobila čak 100 kn više nego prošle misece... ovo mi je za banane...
Citiraj:
JoBe prvotno napisa
i ja isto 1970 kn inaće je sto -sto pedeset kn manje...al mislim da je to zato što je bilo više radnih sati u 10 mjesecu---al neka je 100kn je ipak 100 kn :D
je.mjesec je imao dosta radnih dana.Ali zato ovaj ima jakooo malo!
ali tako to ide!
slijedeću ćemo ionako dobit u 1. misec pa kad prođu blagdani više mi neće ni bit bitno jel 100 kn manje ili više... :lol:
a pod bor ćemo stavljat jabuke i kolače ka i prije sto godina šta ima veze... cure pa ipak idemo u eu (tako je valjda i tamo) :lol:
Ni meni još ništa u erste :? čudi me obično dođe prije nego u ZABA-iCitiraj:
pelena prvotno napisa
istina erste je dosta ažurna, bar je bila do sada. nadam se sutra ujutro.
I meni je stigla lova sinoć, ja sam na ZABI, :) Već sam se bila zabrinula jer je meni trebalo u komadu doć i za po 9 i 10. Super da je stiglo, sad mogu odahnuti.
Što se tiče Božićnih poklona mislim da je bolje stegnuti remen ove godine i pokušati nešto ušparati, jer ako sad kasne s isplatama svi, pa čak i ako budu kasnili u 12, zamislite što će biti u siječnju kad obično sve nekako zaspe svake godine u gospodarstvu. Ljudi se istroše za Božić i Novu godinu i onda ne troše ništa i čekaju veljaču da stignu novci jer su u siječnju u minusu zbog ekstremnog božićnog trošenja,...,:)
Ja sam za to da i se i prestane više s tim konzumerizmom oko Božića, bolje je ispeći kolače i biti doma sa svojim najmilijima. Meni osobno to više znači nego dobiti bilo kakav poklon. A i s obzirom na to da kako moram ležati zadnjih 2 mjeseca i ne smijem se voziti. nisam vidjela svoje jer su u drugom gradu pa bi mi definitvno najljepši poklon bio da cijela obitelj bude na okupu za Božić. :heart:
Ajme što sam se raspisala...grozno, :lol:
Sad sam gledala stanje računa i u Erste nikakvih promjena, pa kad misle
Ovo je zbilja čudno :?Citiraj:
ANA132 prvotno napisa
Ups, nisam javila maloprije gledala i naknadu sam dobila u Erste
netko je gore pitao za onih 3300 kn koje se dobiju nakon 90 dana neprekidnog bolovanja. komplikacije u trudnoći jesu bolovanje!!! i ima pravo
Da svakako, ja sam dobila :mrgreen:Citiraj:
panterica prvotno napisa
A meni su idioti poslali naknadu za 9 i 10 mj. poštanskom uplatnicom, bez obzira što sam priložila s dokumentacijom fotokopiju tekućeg računa! I naravno da još nije stiglo ništa (mora i pošta malo provrtiti koji dinar) a samo mi još fali da mi zbog idiota i njihovih gluposti ukinu minus. E pa stvarno!
Ja sam pitala. Ma vidim ja da imam pravo samo još to trebam dokazati svojima u firmi :/ Ali odlučila sam da neću tako lako odustati. Jer za svako drugo bolovanje isplaćujuCitiraj:
Pepita prvotno napisa
ja ovaj mjesec neću dobit ništa jer je moja "draga" šefica zaboravila predat izvještaj o bolovanju,valjda će mi drugi mj, isplatit za 10 i 11 mj odjednom,a do onda u minus,ljuta sam ko ris :x
Citiraj:
dundo prvotno napisa
moja kćer 3.1. puni godinu dana. dali ću ja onda još u prvom mjesecu dobiti porodiljnu naknadu?
Pa ja mislim da hoćeš - za ta dva dana. 03.01. moraš početi raditi. Dva dana je dva dana.Citiraj:
Nina20 prvotno napisa
u prvom ćeš dobit naknadu za prosinac, a u veljači za ta dva dana
nemoram početi raditi. do tad ću već roditi drugo. vidi potpis :mrgreen:Citiraj:
marie26 prvotno napisa
ups....sorry, nisam vidjela....pa onda ćeš valjda dobivati neku naknadu i dalje, šta ne?Citiraj:
Nina20 prvotno napisa
hoću, da, ali samo me zanimalo hoću još taj mjesec dobiti za prvo dijete da si znam isplanirati neke stvari. :)Citiraj:
marie26 prvotno napisa
provjeri to dobro na hzzo. znam za slučaj gdje su bile dvije bebe tako blizu rođene, ali nije se duplala naknada