Gle, stvarno ima smisla. :lol:
Printable View
Gle, stvarno ima smisla. :lol:
MC
:lol: :lol:
potpisCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Da, moram priznati da to nema veze s Radićem i Krležom :oops: Stoga se ispričavam. Naprosto ne poznajem dovoljno tu U- ikonografiju i simboliku. Ipak, najdublje vjerujem da je to što se Perkovićeva pjevanja tiče dio njegove prošlosti od koje je sad teško pobjeći. Stvarno mislim da ga ne bi trebalo više toliko blatiti iz razloga koje sam prije navela.
MC jesi nabavila novu ucilicu?
ako je budes koristila zanima me tvoje misljenje o njoj.
naravno i misljenja ostalih su dobrodosla :)
hvala svima na ucestvovanju,vasa misljenja ce posluziti kao koristan materijal za ... ;) nek' ostane tajna.
bili ste zanimljivi suradnici,nadam se da nikog nisam uvrijedila ili isprovocirala mojim postovima.
moje isprike ako jesam,to mi nije bio cilj.
aha, opet neka Primalja :roll:
a jel ga ti poznaješ?Citiraj:
M&A prvotno napisa
daj ga onda, molim te, priupitaj zašto je naručio otkaz policijskom inspektoru koji ga je prijavio za kazneno djelo rasne i druge diskriminacije. jel to zato što je bio u rovu ili je to zato što ima puno novaca ili je to zato što mu ministar unutarnjih poslova dolazi na koncerte?
ako nije zbog ovoga, onda zbog čega je? koja je procedura i koje papire treba prikupiti, jer bih i ja naručila par otkaza...uključujući i njegov osobni.
jer nema potrebe da moja djca znaju da T. uopće postoji. stvarno nam nije potreban. u učilici je, recimo, mogao biti liječnik koji je izvlačio ranjenike iz okruženog vukovara, koji je školovan i koji u ratu može reći nešto pametno i suvislo. ili netko drugi tko je obrazovan, pa zna razlikovati između ante, josipa i franje i stjepana.
najgore je neukima i amoralnima dati prostor za vitlanje žezlom.
Sa drugog topica / emsa
Citiraj:
za thompsona:
Citat:
Što vrijedi da si Hrvat
kršćanin smjerni vjeri predan
mržnjom ako zboriš
tek odmazde žedan
Što vrijedi da si Hrvat
ako po ljubavi Hrvat nisi
jer za nju ako samo mrziš
protiv Hrvatske i ti si!
Citat:
Tebe samo voljet ću Croatia
kad budeš domom
sviju nacija
Samo Tebe kao Svijeta znamen
kada zlu u Tebi
kucne amen!
Ljubica Duić-Jovanović
pa dozvoli da ti je objasnimo. :) za početak pročitaj ovaj topic pa ćeš već saznati nekoliko zanimljivosti.Citiraj:
Ivana2 prvotno napisa
nitko njega ne blati, koliko on sam sebe. ne treba "kriviti" glasnika.Citiraj:
Ipak, najdublje vjerujem da je to što se Perkovićeva pjevanja tiče dio njegove prošlosti od koje je sad teško pobjeći. Stvarno mislim da ga ne bi trebalo više toliko blatiti iz razloga koje sam prije navela.
bojkotiram njega, njegove koncerte, pa ću i učilicu. i da ne bude zabune, nije jedina osoba koju bojkotiram.Citiraj:
jesi nabavila novu ucilicu?
aleksandra70vanja, jadan i neprofesionalan članak.
Imamo učilicu i nisam s njome uopće oduševljena jer nedostatno štiti djecu od prevare u igri i na chatu iako je vrlo korisna s obrazovnog stajališta. Međutim, iz ovoga članka nisam saznala ništa relevantno osim da autor prezire sve što ima veze s riječju "hrvatsko".
To sigurno nisu dobronamjerne primjedbe.
Kao npr?Citiraj:
Ivana2 prvotno napisa
uuuu, opet izlaz na glatke guzove... :mrgreen:Citiraj:
M&A prvotno napisa
ako se jos koji put ovako poigras korisnicima foruma, ne otkrivajuci namjere koje imas od pocetka, meni je bezobrazno i zasluzuje banCitiraj:
M&A prvotno napisa
Kao npr. "hrvatska zemlja" - to mu je najčešći izraz uz hrvatsko. Pa i ne radi se najviše o Perkoviću. Najveći dio članka posvećen je sprdanju s spojmom "hrvatska zemlja".Citiraj:
Cubana prvotno napisa
Prije bih rekla da se sprda s reklamom koja ni meni nije bila jasna i poprilično neukusna.
xCitiraj:
Cubana prvotno napisa
ucilica-priopcenje za medije
i jos:
Citiraj:
Zdravko Barišić,Thompsonov glasnogovornik:
"Markotel je proveo anketu među osnovnoškolcima s pitanjem koju bi poznatu osobu željeli vidjeti u Učilici. Pritom nisu sugerirali ničije ime. Učenici su većinom napisali da žele Thompsona, i nakon toga nas je Markotel zamolio za suradnju."
zanima me,Citiraj:
Ivanka Jurišić,pomoćnica direktora Markotela:" Njegovo izostavljanje sa Učilice ne bi promijenilo mišljenje te djece. Na kraju, nisu oni ti koji imaju novac i koji kupuju Thompsonove diskove i ne odlaze sami na njegove koncerte, već ih vode roditelji"
jeste li vi kao roditelji upoznati s provodjenjem te ankete?
je li dozvoljeno(zakonski)anketiranje malodobne djece bez pristanka roditelja?
M&A, molim te da mi, kao moderatorici ovog podforuma, odgovoris u koje svrhe korisnike foruma na ovaj nacin "anketiras", inace cu ti zabraniti privremeno pristup.
Joj sto volim ovakve zakljucke/primjedbe/karakterizacije. Na slicno je Tomic vec odgovorio savrseno:Citiraj:
Ivana2 prvotno napisa
"Makar, iskreno, ne znam što zaista znači “sve što je hrvatsko”, a nemam blage veze ni što mu dođe “protivnik svakoga znaka kontinuirane opstojnosti hrvatskog nacionalnog i uljudbenog identiteta”. S izuzetkom veznika i, baš sve riječi na ovoj besmislenoj hrpi me zbunjuju. O svakoj bi se moglo satima raspravljati i naposljetku ne bismo bili ništa pametniji. Tko je uopće mjerodavan da nedvosmisleno kaže, neoborivo dokaže tko je neprijatelj i što znači kontinuirano, a što opstojnost, što je hrvatsko, nacionalno, uljudbeno i identitet? Netko lopatom skupi nekoliko takvih zvučnih izraza i zaspe te njima kao pijeskom, a ti ostaneš pljuckajući zrnca i brišući oči, ne shvaćajući pravo što ti se dogodilo.
Vidjet ćete to često u novinskim raspravama, da netko nastupa s patriotskih pozicija. Iskopa sebi udoban, suh rov u rodnoj zemlji i puca po vama, ali zapravo, otkud njemu pravo na taj zaklon? Tko je njega učinio braniteljem, a vas neprijateljem voljene zemlje? Gdje su se dijelile uloge u tome polemičkom paintballu? Što vas, da ne okolišam, kvalificira domoljubom?"
Vise na
http://www.jutarnji.hr/komentari/kol...umna,140118.jl
jel mogu ja rec da su meni svi ucilica dvdei s kojima sam se uspjela sresti KATASTROFA
nis mi se na njima ne svidja
ali bas n.i.s.t.a.
ima na netu igrica koje su kvalitetnije od ucilice napravljene
i nema sanse, al nikakve da bi ih kupila vise ikad, makar im i Edo Maajka i Denis Leary bili promotori
ako smatras da zasluzujem ban,slobodno.imas pp.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
iz iskustva znam da nikada ne dobijem istu reakciju/odgovore ako ljudi znaju zasto ih nesto pitam ili ako ne znaju.
nikoga nisam prisilila da mi odgovori na upite,zahvaljujem se jos jednom svima a posebno MC koja se upustila u raspravu na ovu temu.
i da odmah odgovorim na pitanja koja postavih u postu prije:
ni ja ni bilo tko od roditelja koje sam pitala nismo upoznati s bilo kakvim anketiranjem djece (a bome ni roditelja).
iz iskustva to znam i ja, ali profesionalna etika i pristojnost mi nalazu da ljude barem pitam zele li sudjelovati u razgovoru/anketi/sto li vecCitiraj:
iz iskustva znam da nikada ne dobijem istu reakciju/odgovore ako ljudi znaju zasto ih nesto pitam ili ako ne znaju.
jel mi moze netko dati link s anketom?
Tomićev članak nema blage veze s Učilicom. A još manje s onom bijedom od članka malo naviše.
Volim čitati njegove članke i ne mogu se uspoređivati sa "sprdačinom" na račun "hrvatske zemlje", "sina Domagoja" "maskirne uniforme iz sanduka", "križić oko vrata" i sl. što sve također (osim hrv. zemlje) zapravo isto nema veze s učilicom.
ja volim dežulovića, a mislim da se tu najviše mpt sprda s "hrvatskom zemljom". i na račun te sprdačine dobro živi.
ivana2, potpis. Ma zapravo, sve je to već viđeno od Dežulovića puno puta, a već je viđeno i na ovom forumu.
xCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
svaka roba ima kupca.... :(
Meni je uvijek zgodno kako se nekima računa da su bili u rovu ( i to ih amnestira od svega i daje im pravo na sve), a za neke druge - puj, pik, ne važi!
ja se ne bih ni čudila da je to laž. svaljuju krivnju na djecu, lafo djeca odlučila u nekoj anketi. :roll: ne velim da ne bi odlučila da je te ankete stvarno bilo, ili da jesu, ako je uistinu bila. al se ne bih ni čudila da je nije uopće ni bilo. kao što se thompson izvlači na balavurdiju, tako i oni. nitko nema muda reći i stati iza svoje riječi.Citiraj:
i da odmah odgovorim na pitanja koja postavih u postu prije:
ni ja ni bilo tko od roditelja koje sam pitala nismo upoznati s bilo kakvim anketiranjem djece (a bome ni roditelja).
a da si iskreno rekla da se radi o anketi bila bih još iskrenija u svojim odgovorima, M&A (mada iskreno rečeno ne mislim da se uopće radi o bilokakvoj anketi, nego o onome što veli petarpan, al o tome nek se ionako moderatorice pobrinu), isčuđavamo se mlađariji koja na smrt prebije luku ritza, istovremeno odobravajući slušanje thompsona na čijim koncertima se skandira "ubij ubij srbina." no, opet, ne skandira to jelte thompson, nego "neki klinci". :roll: koji osjećaju potrebu to skandirati upravo na njegovom koncertu.
i sad u svemu najveći problem ispade dežulović ili njegov tekst. :roll: ovdje uopće nije riječ o dežuloviću niti koliko je on jadan ili ne, :roll: nego o osobi koja je otvoreno glorificirala klaonice i ubijanje ljudi! pa nisu jasenovac i gradiška stara bili rekreacioni i wellness centri! ako ne postoji mrvica empatije za židove, srbe ili rome, barem bi se trebalo znati da su tamo okončali i hrvati, poput miškina!
zanemarimo svu ikonografiju i simboliku u njegovim pjesmama (koja samo slijepcu nije vidljiva), činjenica da je marko perković thompson (dokazano) pjevao "jasenovac i gradišku staru" za mene je dovoljan razlog da ga bojkotiram (pa i više od toga), pa da sutra odluči pjevati samo "havah nagila" ili operete. i svakom iole razumnom i dobrom čovjeku, a prije svega (hrvatskom) domoljubu, to bi trebao biti dovoljan razlog!
nadam se da je ovo dovoljno materijala za anketu.
Uf, sad je i meni žao što nisam znala da je "anketa" pa sam nastojala biti fina i pristojna :mrgreen: .
I strašno mi je žao što moja kćer nije dobila taj famozni "anketni listić" (koji je kao legenda: svi pričaju, a nitko nije vidio). Mislim da bi bila...well...manje fina od mame. I djeca imaju svoje mišljenje o MPT. Nije baš uvijek najbolje.
MC, zbog tvojih postova žao mi je što ova priča polako završava. Ma kako se ti trudila pisati ozbiljno moram ti reći da si me nasmijala do suza :love:
najlakse je krivicu prebaciti na djecu - bas je to fora kad ih proglasavaju kompetentima po pitanju MPT-a
Ajme kako vam se samo da :(
svaki put kad se spomene MPT ista priča, uvijek ga isti brane i uvijek isti napadaju
pustite ga, zaboravite,
ako ga bojkotirate pustite nek padne u zaborav,barem u vašoj glavi
izvlačenje citata i njegovih pjesama neće vam pomoći, niti ćete time nekoga uvjeriti da je MPT loš, fašist,nacist ili nemampojmaštaviše
dokle god se po njemu pljuje određene skupine ljudi će ga glorificirati :/
pustite ga zaboravu
ps. i ja sam ga nekad voljela čuti 8iako nema nikakve pjevačke sposobnosti) ali kad sam čula šta je sve pjevao, iskreno, naježila sam se
evo ti odgovora kako mi se da. ;)Citiraj:
Snjeska prvotno napisa
MC, avatar :lol:
Kažu da je naučio djecu da moraju paziti na zdravlje zubi :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Anci prvotno napisa
i kakvi će biti ako ne budu učili :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
Pa da, primjerom :mrgreen:
ovo :mrgreen: definitivno nije smajli koji ide uz to :mrgreen:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
super avatar emsa
i ne, ne ulizujem se oporbi :mrgreen:
ali, ako me sjecanje ne vara, to je iz reciklaze
A jel priložio i fotke "Prije" i "Poslije" ??Citiraj:
Anci prvotno napisa
Gric i Grec mogu u zaborav. Valjda nam sad slijedi slikovnica s MPT. 8)
:lol:Citiraj:
mim prvotno napisa