buba klara prvotno napisa
Evo pridružujem se fanovima Tomice i prijatelja. M. ih stvarno voli, ima već lijepu zbirku vlakova sa magnetićima koje je malo-pomalo skupljao, uglavnom pokloni, i koje za sada vozi po tepihu, stolu, stolicama... - da ne duljim, htjeli smo mu za Božić pokloniti tračnice i barem nešto što ide uz te vlakove s magnetima (most, spremište...bilo što da je kompatibilno).
Riječ je, dakle, o Take along seriji. Nadalje, nemam baš široke vidike po zagrebačkim TL dućanima (bila sam u dva - imali su samo tračnice u jednoj kutiji i u drugoj nekakav kao aerodrom. Sve ostalo nije bila ta serija, a o odgovorima prodavačice radije ne bih pisala :evil: , ko da se radi o nuklearnoj fizici a ne dječoj igrački).
Dakle, konkretno me zanima ako je netko nedavno, ovih dana, u kojem dućanu vidio kakav set Take along u kojem su i tračnice (ili bar dio tračnica), da napiše gdje i cca kolika je cifra.
I još me zanima kutija sa samim tračnicama (mislim da je 79kn ako se sjećam), koliko je toga unutra (nisam baš raskapala po pakiranju :) ), jesu li sve ravne ili ima nekakav nagib? Hvala puno jer nisam baš u mogućnosti lutati po dućanima.