RG welcome :)
I mi smo krenuli kad je D. imao cca 3 tjedna, ali mi nismo morali imati golu guzu 24/7. Imao je platnenu, a za eliminaciju bih ga svlačila. Svejedno evo nekoliko tips&tricks.
Obično piške odmah nakon buđenja. D. je u toj dobi piškio svakih 10-20 min kad je bio budan. Ako je gol i piški, ti reci pšššššš. I tako svaki puta. Kasnije će piškiti na tvoj "znak". Za kakanje mu kažem "kaka". Dečko je pa piški u dalj. Možda mu možeš staviti presavinutu tetru preko pišonje da umanjiš "štetu". Ispod njega možeš stavit one nepromočive podloge iz DM-a i preko tetru da bude ugodnije. Ja ih imam svuda po stanu gdje spuštam D. kad nije na rukama/slingu, dakle, na kutnoj garnituri, u kindaču (u kojem nije skoro nikad), na veš mašini u kupaoni, na našem krevetu gdje svi skupa spavamo (preko stavim manju plahtu, presavinutu), na stolu za prematanje. Uglavnom ih ponekad malo zapiški, ali stavim da se prosuši pa koristim ponovo. A Mulleru ima i onih pamučnih nepromočivih. Planiram si to nabaviti za krevet jer će biti ugodnije na tome spavati.
Umjesto da trčiš do WC-a, imaj pored sebe malu posudicu pa nek obavlja u nju. Čisto da dobiješ dojam veličine, mi koristimo neku okruglu od sladoleda od 2l,:unsure: mislim. Staviš među butine i njega iznad. Ima negdje mikkina fotka. Njena je za palačinke mutit. :lol: mikka?
Ako baš hoćeš da obavlja iznad WC-a - Na veš mašinu sam stavila debeli ručnik, preko nepromočivu podlogu i na to tetru. Tu ga razmotam i hop iznad školjke. Još sam iznad na kvaku od ormarića objesila mobil pa se zabavlja.
Za noć nemam nekog pametnijeg rješenja osim da ga ne pokrivaš cijelog nego samo deblje obučeš gore i noge (dokoljenke), a među noge uložak od tetre. I da ga pokrivaš zasebnim pokrivačem da ne uneredi i vaš. Možda da jače zagrijete pa ga pokriješ samo sa plahticom. Isto možeš pored kreveta držat posudicu pa u nju. Čitala sam da su neki malci piškili u čašu.